0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #840 -: Декември 08, 2010, 07:59:04 am »
nikid, happymery, леко раждане и бързо възстановяване!  osi_9
Добре дошли на новите момичета! Безпроблемна бременност и здрави бебчета на финала!
Аз така си свикнах с коремчето, че въобще не мога да си представя как ще се разделя с него, но така като гледам скоро ще ми се наложи :) Преди седмица ехографът показа 3571гр. 8O
power, радвам се, че вече си добре, представям си колко са щастливи родителите ви :)
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 08:04:37 am от Meme »
*
« Отговор #841 -: Декември 08, 2010, 09:15:47 am »
Здравейте момичета! За вскички вас на които им предстои скорошна среща с бебчовците - стиснати палци и леко раждане и за всички вас които мечтаят и сънуват  своите бебета можете да се насладите на този прекрасен сайт с професионални фотосесии на бебета http://elena-karagyozova.com/ Мен страшно позитивно ме зарежда -надявам се да ви донесе мноого усмивки  :lol:
*
« Отговор #842 -: Декември 08, 2010, 10:58:17 am »
yoanna, благодаря за настроението което донесе с тези сладурковци :)

някой от софийските коремчета ще ходи ли днес на отворените врати в шейново?
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #843 -: Декември 08, 2010, 11:53:02 am »
Привет и от мен, Честито на Илейни и Джана. Много щастие ви предстои сега момичета!
Роси, супер, вече имаш яснота кога ще е събитието, аз в петък съм при Сигридов за последно и в понеделник съм при Велев, та много се надявам вече да ми определят датата. Иначе вкъщи посвърших почти всичко запланувано, май не остана местенце на което да не се наврях за месец и малко, изчистих, изпрах, и прередих де що можеше. Остана ми да си изпера две пердета и да измия един прозорец, ма тия дни ми е мързеливо май... :) Чантата почти съм я стегнала, аааа, да, трябва и да избера дрешки за изписването, че от всичките които съм накупила, сега не мога да реша кое да е хихихи  :lol:
Да ви споделя, много ми е тежко тия дни, все едно имам едно гюленце в корема което ми тегне. Пишкам през половин час и ребрата от дясно ме болят все едно съм се ударила.
Моята дружка която трябваше да роди на 03.12. още го мъти младежа, мързеланко ще дойде мой - не му се излиза и това си е хихи ни разкритие има ни нищо.
Е, стига толкова за сега - Хубав ден от мен :wink:
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 11:55:09 am от Vickson »
*
« Отговор #844 -: Декември 08, 2010, 13:51:31 pm »
Здравейте момичета, искам да ви попитам нещо което ме притеснява!бременна съм в 17 седмица и от 1седмица съм леко болна, за щастие без температура и кашлица, но имам силна хрема и кихам!попитах докито си и тя каза за носа че мога да си пръскам спрей Олинт и ако почна да кашлям да пия сироп Стодал!моля ви кажете ми Олинта и Стодала безвредни ли са за плода или да прилагам други лекове?а и другото което ме притеснява е че вече седмица състоянието ми е едно и също,хремата опасна ли е за бебето?Благодаря ви предварително и желая лек и слънчев ден на всички!!!
« Отговор #845 -: Декември 08, 2010, 14:09:34 pm »
Здравейте момичета, искам да ви попитам нещо което ме притеснява!бременна съм в 17 седмица и от 1седмица съм леко болна, за щастие без температура и кашлица, но имам силна хрема и кихам!попитах докито си и тя каза за носа че мога да си пръскам спрей Олинт и ако почна да кашлям да пия сироп Стодал!моля ви кажете ми Олинта и Стодала безвредни ли са за плода или да прилагам други лекове?а и другото което ме притеснява е че вече седмица състоянието ми е едно и също,хремата опасна ли е за бебето?Благодаря ви предварително и желая лек и слънчев ден на всички!!!

за Стодала можеш спокойно да си го пиеш хомеопатичен е и е безвреден.А за хремата незнам,според мен пробвай с някои бабини рецепти,като например капни сок от лук,гадно е ама са много ефикасни :wink:Успех и лека бременност :)
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 14:11:59 pm от poli_4ka »
*
« Отговор #846 -: Декември 08, 2010, 14:44:16 pm »
Здравейте и от нас момичета!
Санди,за хремата Хималая Колд,струва 2.20лв. много е ефикасно,аз и в момента го ползвам ,а за другото мен ме излекува Осцилококцинума.
Никид,твой ред е душко,  osi_9!
Йоани,как си мила?
Да ви кажа,аз лично вече ,че се чувствам като топче,ту ми се гади ,ту имам невероятен апетит :oops:ама тъй ще да е още 1-2месеца. :D
Мънки,тези списъци които ги правиш са много прегледни,супер то и при теб не остана много де :D
Пауър,честито за хубавата вест :D

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #847 -: Декември 08, 2010, 18:48:58 pm »
Добър ден милички :) То май вечер стана..Днес от 11 часа съм по докита..:( заради контракциите вчера.ами ето резултата-имам си леко възпаление(урина ми вземаха само).Изписаха ми прахчета да пия на 48 часа за изчистване на инфекцията която е от настинка на крайниците.Оттам обаче се предизвикват и контракциите..Бебо е добре-тежи 2120 г и е цели 43 см :) абе голямо бебе.Има време да порастне още.Засега няма опасност да излезе по-рано  :D Ама не се знае де  :wink:
Засега у нас си стоим.Е и занапред де :) Утре съм на доктор за болничен.И така.. това е при мен.Споделям с вас защото сте ми приятелки..А и мъжа ми малко се психира днес.През цялото време питаше ами ако раждаш количката е у нас... :) Абе луда работа Лека вечер и до скоро милички :) обичам ви
*
« Отговор #848 -: Декември 08, 2010, 19:09:40 pm »
Моят зор край няма :?!
Сега пък намалени околоплодни води :x. Снабдих се с един куп лекарства. Засега 2 пъти седмично запис на тонове и след около 2 седмици преценка на състоянието. Матката не иска да расте и това е. Уж бебето си отговаря на седмиците, но матката малкааа и съответно водите намалени.
Миличкото ми, само да не страда, че ако започне ще го вадят по-рано. Стискайте ми палци.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #849 -: Декември 08, 2010, 19:16:50 pm »
Саричка,Смараиди оздравявайте момичета.....
Смараиди,как така не расте матката?От какво се получава това?
Дано си седят бебчовците още в нас ,има време  :crossfingers: :grouphug:

*
« Отговор #850 -: Декември 08, 2010, 19:21:51 pm »
Момичета здравейте,днес в 11:30 родих Деница,2800 гр,48 см.
Родих нормално ,но с дооооста шевове.
Беба е при мен,засука лесно.
Само в коридора имам нет,а не ми е удобно тук ,отивам да почивам и наслаждавам на беба.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #851 -: Декември 08, 2010, 19:30:41 pm »
 :D :D :D Ники, честито мила  :D
Браво мамо, да ти е жива и здрава малката Деница  :bighug:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #852 -: Декември 08, 2010, 19:32:58 pm »
Браво Ники :) Да е жива и здрава Деничка :) Бързо възстановяване и скорошно прибиране в къщи :) Гушкайте се :)
« Отговор #853 -: Декември 08, 2010, 20:02:40 pm »
Ники, честито детенце!
Да ти е жива и здрава!
 :bighug:
« Отговор #854 -: Декември 08, 2010, 21:23:38 pm »
Добър вечер коремчета,

Честито на Ники, да е жива и здрава малката Деничка! :D
Сега кой е наред от списъка? Като гледам колко е голям, скоро ще имаме доста бебчета! Видях, че и мен ме има във втория списък, времето си наближава, а мен ми е мъчно, че скоро ще се разделя с коремчето. И без това късно ми порасна коремчето, сега не ми се разделя с него  :D
Сари, лекувай се и си почивай, пожелавам ти бързо оздравяване!
Смарайди, дано всичко е наред и бебчето да седи колкото се може повече. Ти си вече голяма седмица, още 10тина дни и ще си в 9тия месец. Дано изкарате най-малко до тогава!   
*
« Отговор #855 -: Декември 08, 2010, 21:24:53 pm »
Ники, честито. Да ти е жива и здрава малката принцеса. Много да те радва и да има много късмет.
На теб пожелава бързо възстановяване.

« Отговор #856 -: Декември 08, 2010, 22:04:14 pm »
Горещ списък хохоххохо:

Happymery -10.12.2010 живот и здраве :)
Geri28 - 15.12.2010 живот и здраве :)

Desi10 - до термин 9 дни.
Meme - до термин 16 дни.
Poli_chka - до термин 17 дни.
Blue angels - до термин 24 дни.
vickon - до термин 30 ден.
Rossy* - до термин 3 недели и 1 дни.
Bebo 79 - до термин 3 недели и 4 дни.
Безпроблемно раждане на всички в първия списък  :D  .

Първи за добавяне в списъчето ( наближавааааа  :lol: ):

Cherry* - до термин 40 дни.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #857 -: Декември 08, 2010, 22:09:04 pm »
Честито Ники! Да ви е жива и здрава Деничка!!! :D
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #858 -: Декември 08, 2010, 22:09:23 pm »
Ники, честита малка принцеса и от мен! Живи и здрави да сте, скоро да се гушкате вкъщи!!!
*
« Отговор #859 -: Декември 08, 2010, 22:11:22 pm »
Честито,Ники!
Да ви е жива и здрава,голяма да порасне...

Аз днес бях на преглед ,за първи път при д-р Михова.Вобчето е станалоцели 3,5см :) и е голям танцьор.Докато му правеха замерванията такива танци прасна,сякаш искаше да се покаже :)...невероятно усещане...Пулсът му е 171,което било перфектно.ПУПУПУ... плацента почти оформена ииииии термина се пада на 4,5ти 07 2010.Ако всичко си е по план това ще бъде най-хубавия подарък за рожденния ми ден/на 02.07 / :)

Това за сега от мен,а на момичетата ,на които им предстои скорошна среща с бебоците,ще стискам палци за леко  раждане