Здравейте тумбачета
Как сте-леко сте се изпокрили тука.Май по-голямата част се готвят за родилния дом
Много се радвам за което..Оф да ви се оплача че вчера на работа ме хванаха едни болки-контракции.Не силни,но достатъчно да се почувствам не добре.И съответно днес не съм на работа.Май и утре ще пропусна.Четвъртък съм на доки и мисля и оттогава да си взема болничен.Време е вече да се отдам на бебето си и на мъжлето
Според говоренето по телефона с доки( че днес не можа да ме прегледа) става дума на Бракстон-Хикс контракции.Не за болезнени но както казах некомфортни. И сега повече лежане и по-малко къщна работа.А колкото до професионалните ангажименти-по 9 часа на крак определено не са за предпочитане.
Иначе сега си се разхождам с количката из къщи.Да видя как е-удобна ли е и така..Чакам кушетката и затова не съм и купила и спалния комплект.
Искам и аз да поздравя новите бременелки- добре дошли и много прекрасни мигове през цялата бременност и най-красивия финал
f_26 миличка пожелавам ти много скоро да си в тази тема не само от време на време ами за поне 9 месеца
Лека вечер от мен че май много дълъг ми стана поста
Целувам ви силно!