0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #760 -: Декември 04, 2010, 16:19:44 pm »
Чери,благодаря...ми аз гледам да не съм много активна,мързелувам си в къщи...То,това зацапване не е непрекъснато и аз също реших да пробвам да изчакам до прегледа.д-р Персенска ми спря но шпа-то,но аз го пия вечер или като видя,че имам зацапване,така ,за всеки случай.Ако стане постоянно и се засили отивам веднага в клиниката.Утрогестан слага два пъти на ден по 3.Струва ми се много,ама явно може и повече
*
« Отговор #761 -: Декември 04, 2010, 17:57:32 pm »
didon,според мен се обади в клиниката на спешния телефон да кажеш какво е положението.Там звънят и за най дребните неща така,че не се притеснявай обади се и виж какво ще те посъветват.Аз също слагах Утрогестан 2 по 3.Стискам палци :crossfingers: всичко да е наред!
Ади,много се радвам за хубавите новини!
« Отговор #762 -: Декември 04, 2010, 18:45:22 pm »
оффф,пак съм аз с мойто зацапване.Много е странно,не е като течение през целия ден,а примерно сутрин и се вижда основно с част от утрогестана...Имам час за 9ти,дали ако е толкова слабо да не изчакам до тогава.Нямам болки...и не е червено,по-скоро оранжево или ръждиво
аз също имах като твоето зацапване, точно такова оранжево ръждиво и леки болки, много се изплаших и още на другия ден сутринта бях на преглед, оказа се че всичко си е наред и според доктора си е нормално за този период (аз бях в 7-ма седмица)отвреме на време да ми прокърви леко. На мен ми стана странно как пък така може да е нормално, но щом така казва доктора аз си му имам доверие. А и все пак не е точно прокървяване. Ако почне да ти цапа кафяво или червено  мисля че тогава вече трябва да се шашкаш. Ама ако не те свърта иди пък и виж, да не вземеш сега пък от притеснение да направиш някоя бела.
*
« Отговор #763 -: Декември 04, 2010, 20:28:10 pm »
Хайде и аз в темата  :P

godgift, аз ден след трансфера се разболях. Освен чайчетата, прополките си впръсквах Биопарокс, но най-много ми помогнаха лимоните и меда. Щом ги почнах за 2 дни се оправих.
Бързо оздравяване  :)
« Отговор #764 -: Декември 04, 2010, 20:48:46 pm »
Мецани,така се зарадвах като те видях в тази темичка...пу пу пу честито мила и дано всичко е наред до самия финал :).Къде съм бляла незнам че досега не съм прочела тази така чакана новина  :D.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #765 -: Декември 04, 2010, 21:33:36 pm »
viviq, zeituni,happymery, Мецани, благодаря ви момичета!
И аз така я подкарах-чай,лимон,биопарокс.
Този път трябва да успея,дано да стане!
Приятна вечер!

*
« Отговор #766 -: Декември 04, 2010, 21:50:37 pm »
Мънки, благодаря за пожеланието. Аз до вчера го играех партизански и най-накрая излязох от нелегалност  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #767 -: Декември 04, 2010, 22:25:33 pm »
Sajaliavam ,no niamam kirilica....
Samo da kaja dobre doshla na Mecani ! Uspeshna i bezproblemna bremennost ti jelaia!
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #768 -: Декември 04, 2010, 22:37:04 pm »
Мънки, благодаря за пожеланието. Аз до вчера го играех партизански и най-накрая излязох от нелегалност  :lol: :lol: :lol:
Тъкмо започнах да ти чета дневничето - и ето те при нас! Лека и безпроблемна да ти е напълно заслужената бременност   :balk_177:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #769 -: Декември 04, 2010, 23:23:34 pm »
Честито Мецани !!!  :D Желая ти лека, прекрасна и безпроблемна бременност !
« Отговор #770 -: Декември 05, 2010, 08:38:44 am »
Дидон и аз имах подобно зацапване, при това с болки. Много се бях шашнала и звънях на д-р Стаменов. Не се притеснявай и се обади на спешния.
Аз слагах 2 пъти по 3 утрогестан (вагинално) и до колкото си спомням, трябваше да добавя и 3 пъти по 1 през устата. В същото време възстанових но-шпа по 6 на ден, тъй като по предписание го бях спряла. Обаче като легнах, 3-4 дни не станах от леглото. Абсолютно точно го казвам -  ставане само до тоалетна. Всичко това беше по лекарско предписание.
Мецани МНОГО СЕ РАДВАМ да те видя тук при нас!
Успех и с повече усмивки всичко си минава по мед и масло. А меците ги обичат тези работи  :D
« Отговор #771 -: Декември 05, 2010, 12:00:48 pm »
момичета да ви питам как сте с кръвното към края на бременноста?Моето нещо много играе в един момент е нормално,а в следващия се вдига :?Казах на док,тя ми изписа едни хапчета при нужда,само ако се вдигне над 140/90,досега не е надвишавало,и дано така да си остане до края :?
*
« Отговор #772 -: Декември 05, 2010, 12:12:51 pm »
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане  :P
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #773 -: Декември 05, 2010, 12:47:26 pm »
Мече добре дошла  :D и безаварийно докрай! Радвам се че има още една дългочакана бременност в темата  :D

Поличка и аз от няколко дни съм с много шантаво кръвно! 140/50,60 и утре ща кажа на доктора да видим какъв ще му е коментара.

Момичета моята пупа се поуспокои и предполагам че това е било поредното разтягане. От всичко забелязах че най-добре ми повлия мазта.

Хубава неделя на всички ви  :D
*
« Отговор #774 -: Декември 05, 2010, 13:07:01 pm »
Включвам се най-после..... :D
ние приключихме с ремонта най-после и вече мога да отдъхна :lol:
Мецани, :welcome_1: и много леки оставащи месеци!
Илейни,успех утре....мислено ще съм с теб!
При нас няма ново,корема вече ми е доста голям и минах  от 37 на 40 размер маратонки 8O 8O 8O!Хихихихи
godgift  За хремата личната ми каза да спра с Олинта,по -безвредно и ефикасно било някакво мазило Хималая Колд/мехлем/.Смятам да го пробвам иначе мен ме оправи Осцилококцинума и чайчета!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #775 -: Декември 05, 2010, 14:54:45 pm »
Мече, добре дошла! Целувки!
*
« Отговор #776 -: Декември 05, 2010, 15:30:34 pm »
Е хайде,тук едни напускат други нови пристигат,нека винаги е пълна с щастливи новини темата.
Аз не знам,моето бебе да не реши утре да ми направи Никулденски подарък.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #777 -: Декември 05, 2010, 15:46:35 pm »
Я кои са се записали вече  :balk_71:
godgift, щом вече пишеш тук значи всичко върви добре  :bighug: Много, много се радвам за вас  :hug2:
Аз като пипнах вирус се обадих на д-р Сигридов и той ми каза, че ако нямам Т да пия чай от лайка, гаргара с лайка и сода и вода за уста с хлорхексидин, инхалации с лайка и сода. Ако бях вдигнала Т щеше да се наложи да му звъня пак за АБ. Дано бързо ти мине!
Мецанке  :bighug: нека бременността ти е прекрасно време без притеснения!  yahoo_17
nikid, важното е да мине леко  :crossfingers:

Скоро не съм писала  :oops: На 30.11 бях на преглед. Момата е 400 гр., док каза, че се развива над средното за седмицата си и е едно бебе в прекрасно здраве. Наложи се да позакъснея за изследванията сутринта и хапнах малко  :oops:, док ми се скара. Не само глюкозата мърдала, а всички други показатели. В урината имах левкоцити и бактерии и се наложи да пусна стерилна урина- всичко е наред, отсега нататък ще пускам и обикновена и стерилна. Гадното е, че Кандидата се върна със страшна сила. Док ми изписа Гиназол, дано помогне за по-дълго време.

Вече съм + 3кг., коремът ми расте по-скоро напред и няма да е далече времето, когато пъпът ми ще стане на копче  :D Таткото ми измисли прякор "Дон Балон"  :lol:. Бебка мърда много, вече се е научила да скача върху мехура ми, добре че не е още много тежка, че ще си слагам памперс  :oops:

Вчера си позволих да изпия 2 пръста от любимото ми червено вино и ми стана толкова лошо, че вече стоя далече от такива напитки.

Купих първите подаръци за Коледа за децата на приятелите ни. Утре ще докупя украса и ще я накича в къщата. Тази година имам истинско коледно настроение за разлика от миналата.

Честитя в аванс утрешния празник на всички  :beerdr: :party:!
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 15:52:14 pm от mira_mimi »
*
« Отговор #778 -: Декември 05, 2010, 17:09:57 pm »
Добре дошли на двете бъдещи мамчета preggo леки и безпроблемни  :cloud9:

Никид утре е хубав ден, ако мъничето е решило така няма да му се сърдиш я :D Важното е да мине гладко :goodluck:

Същото пожелавам и на Илеини :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #779 -: Декември 05, 2010, 17:17:52 pm »
Е хайде,тук едни напускат други нови пристигат,нека винаги е пълна с щастливи новини темата.
Аз не знам,моето бебе да не реши утре да ми направи Никулденски подарък.
Ники , ти дето толкова си го мисли това, явно си го втълпила на беба и утре може да се появи за празника  :lol: Важното е всичко да мине леко ! ПОжелавам ти го!