Я кои са се записали вече
godgift, щом вече пишеш тук значи всичко върви добре
Много, много се радвам за вас
Аз като пипнах вирус се обадих на д-р Сигридов и той ми каза, че ако нямам Т да пия чай от лайка, гаргара с лайка и сода и вода за уста с хлорхексидин, инхалации с лайка и сода. Ако бях вдигнала Т щеше да се наложи да му звъня пак за АБ. Дано бързо ти мине!
Мецанке нека бременността ти е прекрасно време без притеснения!
nikid, важното е да мине леко
Скоро не съм писала
На 30.11 бях на преглед. Момата е 400 гр., док каза, че се развива над средното за седмицата си и е едно бебе в прекрасно здраве. Наложи се да позакъснея за изследванията сутринта и хапнах малко
, док ми се скара. Не само глюкозата мърдала, а всички други показатели. В урината имах левкоцити и бактерии и се наложи да пусна стерилна урина- всичко е наред, отсега нататък ще пускам и обикновена и стерилна. Гадното е, че Кандидата се върна със страшна сила. Док ми изписа Гиназол, дано помогне за по-дълго време.
Вече съм + 3кг., коремът ми расте по-скоро напред и няма да е далече времето, когато пъпът ми ще стане на копче
Таткото ми измисли прякор "Дон Балон"
. Бебка мърда много, вече се е научила да скача върху мехура ми, добре че не е още много тежка, че ще си слагам памперс
Вчера си позволих да изпия 2 пръста от любимото ми червено вино и ми стана толкова лошо, че вече стоя далече от такива напитки.
Купих първите подаръци за Коледа за децата на приятелите ни. Утре ще докупя украса и ще я накича в къщата. Тази година имам истинско коледно настроение за разлика от миналата.
Честитя в аванс утрешния празник на всички !