адито стискам палци всичко да е наред. понякога се виждат такива неща, а и кистички и не знам си още какво, които с течение на времето изчезват. имаше няколко жени тук в темата с подобни премеждия. пиши как е минало, но да знаеш всички ти стискаме палци.
при вас е пролет, при мен - бяла зима. сега съм решила да поизляза малко, да видим дали ще ми се отвори парашута. при мен нищо ново - освен, че корема ми расте почти неконтролируемо. сега си търся палто, защото мога да си закопчавам само тънките якета, а тук както казах си е зима. вчера ходих в болницата дето ще ме следят и ще раждам, живот и здраве. гледат те само акушерки, на първата среща освен, че попълних едни документи и ми дадоха 2 кг бумаги да си нося вкъщи да чета - книга за бременни и куп брошури, нищо друго. утре съм на УЗ да се видим, че отдавна не сме се виждали с бебето.
стискайте палци да не е кучи студ на вън, че да се разходя малко.
а да ви питам, някой знае ли двд с упражнения пилатес за бременни. търсих из нета, но както винаги прочитам доста противоречиви мнения по въпроса кое е добро и кое не, та ако някоя от вас има опит, ще съм благодарна за мнения.
доскоро, дано ви се поразведри настроението.
адито, още веднъж - стискам палци