0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #700 -: Декември 02, 2010, 16:48:20 pm »
aditoo, за стерилната урине е задължително да е първата сутрешна, както е казала бясна луноходка, след тоалет. стиснати палци и от мен, всичко ще е наред.
*
« Отговор #701 -: Декември 02, 2010, 17:00:17 pm »
aditoo, за стерилната урине е задължително да е първата сутрешна, както е казала бясна луноходка, след тоалет. стиснати палци и от мен, всичко ще е наред.

и доколкото знам "средна урина" т.е. малко в 00 после в шишенцето ...
*
« Отговор #702 -: Декември 02, 2010, 17:01:03 pm »
Мамчета, благодаря за информацията и най-вече за подкрепата  :bighug:
утре като разбера какво се случва ще ви пиша...

*
« Отговор #703 -: Декември 02, 2010, 17:26:36 pm »
aditoo не се притестявай излишно -те понякога лекарите така си говорят и коментират, без да осъзнават че това ни шашка...Стискам палци - утре всичко да е наред! :wink: Днес си купих олио против стрии на Веледа - някоя мама ползвала ли го е? Изглежда хубаво..дано има добър ефект, че коремчето ми вече е огромно...и така се уморявам когато съм навън, че не е истина...
Виолетка - много хубави са покупките  :lol:
*
« Отговор #704 -: Декември 02, 2010, 17:30:08 pm »
адито стискам палци всичко да е наред. понякога се виждат такива неща, а и кистички и не знам си още какво, които с течение на времето изчезват. имаше няколко жени тук в темата с подобни премеждия. пиши как е минало, но да знаеш всички ти стискаме палци.

при вас е пролет, при мен - бяла зима. сега съм решила да поизляза малко, да видим дали ще ми се отвори парашута. при мен нищо ново - освен, че корема ми расте почти неконтролируемо. сега си търся палто, защото мога да си закопчавам само тънките якета, а тук както казах си е зима. вчера ходих в болницата дето ще ме следят и ще раждам, живот и здраве. гледат те само акушерки, на първата среща освен, че попълних едни документи и ми дадоха 2 кг бумаги да си нося вкъщи да чета - книга за бременни и куп брошури, нищо друго. утре съм на УЗ да се видим, че отдавна не сме се виждали с бебето.

стискайте палци да не е кучи студ на вън, че да се разходя малко.

а да ви питам, някой знае ли двд с упражнения пилатес за бременни. търсих из нета, но както винаги прочитам доста противоречиви мнения по въпроса кое е добро и кое не, та ако някоя от вас има опит, ще съм благодарна за мнения.

доскоро, дано ви се поразведри настроението.
адито, още веднъж - стискам палци
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #705 -: Декември 02, 2010, 17:33:16 pm »
Криска и вие вече сте напред в седмиците :lol: Все едно беше вчера, когато разбрахме новината :D Времето навън е чудесно - само за разходки и шопинг. Днес това и мисля да направя. Слънчево настроение на всички!

Йоанче напред напред ама аз имам чувството че времето е спряло! От 2 седмици се чувствам вече много зле - трудно подвижна, със сумати болежки и безсънни нощи...
Имам си сериозен проблем и с кожата на корема - нацепи се до кръв за 2 дена  8O Сърби и боли та не се трае, а ако знаете какво количество крем Елансил слагам... Дайте съвет какво може да облекчи кожата поне малко  :?

Ади стискам палци да е фалшива тревога!
« Отговор #706 -: Декември 02, 2010, 17:52:22 pm »
aditoo, дано всичко е наред и да се повалиш с добри новини!
kris, ужасно е това с нацепването...явно ти е много голяма пупата. Трябва ти нещо ,което да облекчава сърбежите предполагам и да успокои кожата....дано се включи някоя мама с полезен съвет.Май няма отърване от стрии с каквото и да се мажем.Аз вече имам няколко на дупето. :?
Няма как, болежки хиляда и сто....аз вече съм качила номера на обувките с три отгоре :o И за подутите крака нищо не помага. Но важното е да мине успешмо раждането и после ще сме като нови.Краката ще спаднат, а за стриите имало някакви ефикасни мазила...ще проучваме и ще ги заличаваме доколкото е възможно.
*
« Отговор #707 -: Декември 02, 2010, 18:10:46 pm »
Криска, против стрии аз ползвам маслото на Икаров и смятам, че ми действа добре. Новите, които се появиха през бременността избеляват, а бяха доста лилави... При теб обаче, лично аз смятам, че най-добре е да пробваш с преварен зехтин. На мен лично, когато ме сърбеше корема най-добре ми се отрази това. Дано помогне :)

« Отговор #708 -: Декември 02, 2010, 18:13:09 pm »
Криска, и аз мисля, че трябва да вземеш някакво масло - на Икаров, на Веледа (според финансовите възможности и желанието). Дано се заличат. Може също, ако имаш от къде, да си вземеш кокосово масло - но много силно мирише, не всеки го понася.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #709 -: Декември 02, 2010, 18:59:19 pm »

Имам си сериозен проблем и с кожата на корема - нацепи се до кръв за 2 дена  8O Сърби и боли та не се трае, а ако знаете какво количество крем Елансил слагам... Дайте съвет какво може да облекчи кожата поне малко  :?

Криска , пробвай с Дефламол . Аз сега използвам масло на Бюбхен и съм доволна , но мисля че в твоя случай по-добре ще ти подейства Дефламол-а
*
« Отговор #710 -: Декември 02, 2010, 20:15:47 pm »
Раде благодаря ти, още малко остава няма да се оплаквам :wink:

Ади, стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано нямаш повод за сериозни тревоги! Пиши след прегледа :goodluck:

Момичета и двете легълца са страхотни, а за количката нямам думи :balk_47:

За мазилата ползвах на бюбхен и до сега нямам стрии, но за проблема на Криска май наистина преварения зехтин ще е най добре :ask:, поне няма да навреди :wink:
*
« Отговор #711 -: Декември 02, 2010, 20:55:28 pm »

Пробвала ли си обикновен вазелин? Моите ръце всяка зима изсъхват и се напукват до кръв и тогава само вазелин ме спасява. Хидратира моментално и трайно и успокоява болката.
*
« Отговор #712 -: Декември 02, 2010, 21:01:42 pm »
Вземи си Мама Дона на Чико.
« Отговор #713 -: Декември 02, 2010, 21:05:54 pm »
И аз до момента ползвам Мама Дона. Мажа се главно по корема и не съм била особено редовна в началото, но нямам стрии засега.На дупето обаче все забравям да се намажа и не съм си давала зор, защото съм качила главно на корем и не смятах, че ще се появят, но уви сгреших...трябваше и там да се мажа. :?
« Отговор #714 -: Декември 02, 2010, 21:12:37 pm »
Ади,миличка спокойно,ще стискам палчета всичко да е наред и този кошмар който сега изживяваш да е бил напразно,без да има нужда  :).Прегръки :).
 Крисинка,абе то тва направо си е гадничко,но аз също мисля да мажеш с дефламол,и отделно с нещо найстина мн мазно  :? ,дано помогне :)))).

п.п.а аз така се яосах днеска,тези от ЖК за втори пореден месец ми объркват нещо по болничния  :x и се ми го връщат от ной,направооо къде блеят тези хора.Първия беше без печат,сега объркали броя на дните,абе ужас.....надявам се вече да нямам  такива проблеми  :?.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #715 -: Декември 02, 2010, 22:30:29 pm »
Момичета, благодаря, въпреки че пола ми го казаха преди 3 седмици, но не съвсем убедено, сега вече се потвърди.
Топси, честит мъж и на теб  :)

Криска, хемоглобина ми е 101 и доктора се изрази, че бил "трагичен", ти пи ли желязо, как го вдигна? За начепването май само преварен зехтин или някакво олио ще е най-ефикасно.

*
« Отговор #716 -: Декември 03, 2010, 00:03:12 am »
криска, аз също мисля, че ако има отворени нацепвания (дето ти казваш до кръв) ти трябва нещо по-различно от зехтина. поне докато се затвори кожата. мисля си, че е добре да си вземеш дефламол и по-късно - зехтин. успех

само да ви кажа, сега гледам едни плашещи филмчета за жени, които не разбрали, че са бременни и си раждат децата абсолютно изненадващо за тях, едната даже не и в болница, а напълно сама в къщи. освен, че е страшничко, си мисля каква загуба - да си пропуснеш бременността.

лека ви нощ и дано спите удобно нощес
*
« Отговор #717 -: Декември 03, 2010, 00:07:02 am »
Zdraveite sladuranki :) niamam net i pisha ot tel. Vsichko pri men e nared. Chakam s netarpenie ponedelnik. Cunki na vsichki ot men
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #718 -: Декември 03, 2010, 00:21:36 am »
ileini, дано всичко мине като по ноти  :)!
*
« Отговор #719 -: Декември 03, 2010, 00:36:38 am »
Здравейте момичета,включвам се само да кажа ,че още не съм родила.