Съгласна съм, че пазаренето е запазена привилегия на майката. И тези суеверия да си ги вярва който ще. Първо съставянето на списък, обиколки по магазините (виртуални или не), изборът, страстта към покупка, очакването на доставката ..... и още какво ли не... Аз не се отказвам от тези чудни емоции. Започнала съм още от лятото да обикалям интернет магазините, после наличните в моя град и октомври започнах с аванс за количка. После за кошара, после поръчка от нета, после нещо дребно и така ...
Момичета, моят съвет е не го правете в последния момент и то за ден, два. Обърнете достатъчно внимание и се насладете на моментите
Относно препаратите, аз избягвам всичко различно от веро. Оставила съм тези аромати на съпругът ми. А козметиката ми е същата както до сега. За тялото ползвам едно масло от кокос, което е 100% естествен продукт, подарък от една приятелка.
Абе момичета, как се справяте с трудния козметичен проблем - Обезкосмяване. Освен бръснач, някакви други причудливи техники. Аз вече нищо не виждам и съм в ужас ...?!