аз кацнах, беше ме шубе как ще стоя три часа в самолета с това болезнено д--е, ама оживях.
Смараиди, нали са ти казали, че с бебето всичко е наред въпреки каналчетата на бъбреците е здраво и няма риск за него. ясно е, че много ти се е насъбрало и ако мислиш, че майка ти като дойде ще ти помогне, хич не го слушай мъжа ти, какво значи това "много те глези", ми майка ти е, това й е работата и сега ако не те поглези, кога? ако успееш да се видиш с някой доктор - да видиш дали ще се харесате да раждаш при него, вероятно ще ти е по-спокойно, щото сега си малко във вакуум, ако пък си имаш доктор, защо не отидеш да го/я питаш за нещата дето те тревожат за бебето вместо да си мислиш най-лошото? а пък ти тука винаги можеш да ни се оплачеш, важното е на теб да ти е по-спокойно.
благодаря ви за отговорите за опашната ми кост, мен ме притеснява тъкмо това, че съм 14 седмица, а наистина сядането е много трудно, че и лягането даже, но ще ида при Ига (тя е специалистката ми за гърбове, да видим тя какво ще каже и ще ви кажа).