И аз чух за отступката в Хиполенд. Само се чудя какво ли ще намалят, а и отстъпка 25% не звучи лошо.
Cherry, нашият момък също върви по-дребен. Това се видя първо на ФМ, а след няколко дни доктора измери по- малка височина на матката. Гледа на допотопния ехограф и там излязоха килограми в норма, води нормални. Заключи, че тъй като съм дребна (160 см) и 50 килограма е нормално. Каза, че щял да се притесни, ако съм яка българка.
Сега да се оплача. Нещо много ми се струпа. Първо с уголемените каналчета на бъбрека на бебо, сега се оказа, че имам хемоглобин 103 и почвам желязо, отделно бактерии в обикновенната урина и утре ще пускам стерилна. Рева тука из нас и си мисля какво ли не.
Не искам да стоя сама, мъжа ми си работи от къщи, като тръгне да излиза и аз с него. Преди малко излезе, но аз не можах, защото трябва да седя в колата няколко часа и да чакам и ми стана криво, разревах се, казах му, че вече ми писна и, че ще извикам майка да седи при мен (той е против да идва, защото ме глезела).
Преди ходех по детските магазини, откакто научих за бъбрека нямам желание. Струпала съм дрехи и неща за бебето на едно място и като ги видя ми се къса сърцето. Май за нищо нямам желание вече.
А, и лекар нямам за раждането. Не знам кого да избера. Искам да е в МД, но до там. То и не остана да се чудя дълго, нали трябва да посещавам известно време лекаря да ме познава.
Ей такива работи при мен.
Момичета, които мислите да рацдате в МД кого сте избрали? Разбрах, че Дяволов няма да го има от средата до края на декември, което мен не ме устройва. Някой друг?