0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #360 -: Ноември 17, 2010, 14:44:44 pm »
desi_1982_7381 :welcome3: Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 14:48:11 pm от acq81 »
*
« Отговор #361 -: Ноември 17, 2010, 15:01:10 pm »
Така се развълнувах от майката с трите бебета,че забравих да напиша за болничните. :D Аз съм в болнични от първия ден след трансфера.Дават ми по 30 дни,като се водя в болница за по 3-4 дни без да оставам.И в моите болнични пише заплашващ аборт.Може да се ползват до 180 дни и не би трябвало лекарят да отказва болничен по време на бременност.
« Отговор #362 -: Ноември 17, 2010, 16:22:19 pm »
Да ви разкажа накратко за раждането ми:болките ми почнаха през нощта срещу 11.11 от кръста естествено, но съвсем прилични през 10 минути.Стана ми ясно че ще има бебе, но пък такива леки болки ме изненадаха /сравних с първото раждане/ - в 8.30 отидох в болницата - родих си "у наше село" в нашето си родилно - разкритие 5 см, приеха ме за нормално раждане. До 10.30 нищо интересно - болки слаби, зачудих се дали съм за там.Направиха ми клизма -това малко засили болките, но пак нищо особенно, в 12.30 ми пукнаха водите - болки имах, но съвсем поносими и краткотрайни.В 14.00 ми включиха система окситоцин - и с по-силни болки и появили се вече напъни в 15 часа родих.Всичко мина почти без болки, акушерките се изненадаха даже.Интересното беше на финала - главичката излезе, пъпната връв увита около врата и аз напъвам навън, пъпната връв дърпа навътре, акушерката се изплаши че ще се задуши, разкрещя се да дойде лекарката ми/заета с някаква спешна комисия натресена й от ръководството/ - и усетих как нечии ръце извадиха бебето като тапа - показаха ми го дебеланко- почти 4 кг.Докторката влязла и с голи ръце-без ръкавици - хванала и извадила бебето.Та спасихме акушерката от припадък :D, тя беше най-изплашена и притеснена милата. И така мина всичко - след 2 часа посрещах гости.Това е накратко - но то няма нищо по-интересно.Желая ви ако имате нормално раждане, то по-лесно и от моето да бъде.
*
« Отговор #363 -: Ноември 17, 2010, 18:02:33 pm »
Здравейте момичета може ли на Л.С. парола за албума .благодаря
« Отговор #364 -: Ноември 17, 2010, 18:31:57 pm »
Здравейте момичета,

в петък и аз мисля да отида на лекцията. Значи уговорката е за 10.00 на главния вход, така ли? Да ви кажа по-добре, че в 10 сте се разбрали, защото много бързо се пълни и ако се отиде към 10.20 -10.30 вече местата са заети, само в края на заведението има свободни места.
Илейни, аз съм се спряла точно на мебелите на Алби, даже мисля тези дни да поръчам, наистина са много сладки. И аз първо гледах италианските, но комплекта с гардеробчето, скрина и леглото излиза над 4000 лв и ми се струва много. Отделно тук цените са много надути, виждала съм ги в Италия и са двойно по-евтини, но остава проблема с транспортирането. На мен мъжа ми е италианец и мислех да го карам той да ги докара, но после се отказах, понеже тези на Алби също ми харесват и се спрях на тях.
desi_1982_7381, добре дошла, дано всичко е наред, пожелавам ти лека бременност и 3 сладки бебчета на края.
Литето, от кой Кауфланд ги взимате тези нощници, аз гледах в Кауфланда, който е до Пигис и не намерих, в Бейби мола имаше някакви по 70-80 лв. ама не ми се дават толкова като гледам какви са цените в Кауфланд.
*
« Отговор #365 -: Ноември 17, 2010, 18:46:32 pm »
Раде, пу дано всички имат раждания като теб - леки и весели! :) Хехе :)

Раиска, то дошло време за погачата, а! :) Хехе хехе, готино!

Момичета, успех на всички ви!

« Отговор #366 -: Ноември 17, 2010, 21:11:50 pm »
Криска, на 24.11 в Токуда има отворени врати. Ти май вече си ги избрала, но все пак е добре да видиш и да питаш това-онова. Запиши се възможно най-бързо, защото местата се изчепват бързо (тел.4034000). Пиши ми ЛС какво е станало и да се разберем нещо.

Илейни, ти май го готвиш за банкер детето  :D -6.12 е и банкерски празник  :wink:
*
« Отговор #367 -: Ноември 17, 2010, 21:14:41 pm »
desi_1982_7381, браво! Лека и успешна бременност!
Radka_Marinova, радвам се за лекото раждане, пожелавам го на всички.

« Отговор #368 -: Ноември 18, 2010, 08:31:52 am »
Здравейте милички,искам да попитам някоя от вас дали знае цената на свещичките Ева кю ?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #369 -: Ноември 18, 2010, 09:13:57 am »
Здравейте милички,искам да попитам някоя от вас дали знае цената на свещичките Ева кю ?
Доколкото си спомням към 10.00 лв беше опаковката.

Момичета и мен ме чакайте утре в 10:00 :)

Честито на Радка и добре дошла на desi_1982_7381!
« Отговор #370 -: Ноември 18, 2010, 09:16:27 am »
Добро утро момичета, може ли и на мен на л.с. името и паролата на албума със снимките.
Благодаря Ви.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #371 -: Ноември 18, 2010, 09:39:51 am »
Криска, на 24.11 в Токуда има отворени врати. Ти май вече си ги избрала, но все пак е добре да видиш и да питаш това-онова. Запиши се възможно най-бързо, защото местата се изчепват бързо (тел.4034000). Пиши ми ЛС какво е станало и да се разберем нещо.

Сами записах се! Ако искаш да се видиме ще се радвам  :D
*
« Отговор #372 -: Ноември 18, 2010, 10:03:19 am »
Привет момичета!
Днес бях на док. Бебо вече е 2300 и май му се излиза , ама не позна  :lol: Влизам в боница за 2-3 дни да ми пуснат някоя системка , че май имам доста контракции . Лек ден , аз ще се включа като се прибера 
:D
*
« Отговор #373 -: Ноември 18, 2010, 10:06:41 am »
Добро утро и от мен :D

Раде, чудесно е, че е минало леко :D дано и на всички останали е така :wink:

Деси честита бременност, леки и безпроблемни  :cloud9: а на края щастлив троен финал :babyflips: :babyflips: :babyflips:

Роси стискам палци всичко да е о.к. и да се видите с бебо поне след две седмици :balk_21:
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 10:25:53 am от geri28 »
« Отговор #374 -: Ноември 18, 2010, 10:08:21 am »
Розии успех миличка,стискай дупето аххаха както казва моя доктор  :lol: :).Ще чакаме да пишеш че си добре и сте си във вкъщи вечеее :).

Ох ама съм голям заплес......Деси честити ти 3 тупкащи сърчица,желая ти лека и безпроблемна бременност с тройно щастлив финал :))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #375 -: Ноември 18, 2010, 10:11:31 am »
Здравейте  :wink:
Ние вчера бяхме на преглед, младежа вече е 2,100 гр. Седалищно е все още и май няма намерение да се върти. На всичкото отгоре ни беше обърнал гръб, та не му видяхме муцунката, но пък гордо си показа пацата :lol: рита ме в ребрата и ми се друска на пикочния мехур  :lol: голям кеф.
desi_1982_7381 - добре дошла и едно голямо браво за тройната радост. Стиснати палци всичко да е наред до самия край.
Росинка, успех мила, дано да сте добре с бебо и скоро да се приберете у дома.

Мацки - я да се преброим за утре, искати ли, че май доста станахме?
Cherry
Vickson
Echy
marykol
violett
така, мисля че сега е добре списъка, извинявам се че изпуснах някои.
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 10:23:31 am от Vickson »
« Отговор #376 -: Ноември 18, 2010, 10:19:55 am »
Мацки - я да се преброим за утре, искати ли, че май доста станахме?
Cherry
Vickson
Echy

..... marykol и аз
*
« Отговор #377 -: Ноември 18, 2010, 11:33:40 am »
здравейте,

много на бързо, че трябва да ходя до КАТ
добре дошли на новодошлите, да е жива и здрава на раиса девойката и дай боже всекиму раждане като на радка

аз онзи ден ходих на фетална морфология - бебето изглежда всичко да му е наред, беше много готин - мляскаше и се въртеше и подскачаше. голямо удоволствие да го гледам за по-дълго време. казаха, че вероятно ще е момче, което аз си знаех, макар, че винаги съм си мечтала за момиче, но ще трябва да се науча и какво е то да си майка на момче. в петък ще стане и БХС дано там няма изненади. исках да ви кажа, в токуда правят БХС  и все още е безплатно, не се чака на опашки, аз свърших за под 30 мин. така, че ако на някой му предстои - може да отиде дори и с ехография, която не е правена там. знам, че в МД се чака много.

трябва да бягам, макар, че освен да си говоря и мисля за бебето за друго не ме бива, но

доскоро
*
« Отговор #378 -: Ноември 18, 2010, 12:03:34 pm »
Момичетааа  :D :D :D , мама Вивия вече се радва на малката Теодора  - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44185.new#new
« Отговор #379 -: Ноември 18, 2010, 12:09:10 pm »
момичета за утре часа остава 10 нали пред входа