Здравейте момичета,
в петък и аз мисля да отида на лекцията. Значи уговорката е за 10.00 на главния вход, така ли? Да ви кажа по-добре, че в 10 сте се разбрали, защото много бързо се пълни и ако се отиде към 10.20 -10.30 вече местата са заети, само в края на заведението има свободни места.
Илейни, аз съм се спряла точно на мебелите на Алби, даже мисля тези дни да поръчам, наистина са много сладки. И аз първо гледах италианските, но комплекта с гардеробчето, скрина и леглото излиза над 4000 лв и ми се струва много. Отделно тук цените са много надути, виждала съм ги в Италия и са двойно по-евтини, но остава проблема с транспортирането. На мен мъжа ми е италианец и мислех да го карам той да ги докара, но после се отказах, понеже тези на Алби също ми харесват и се спрях на тях.
desi_1982_7381, добре дошла, дано всичко е наред, пожелавам ти лека бременност и 3 сладки бебчета на края.
Литето, от кой Кауфланд ги взимате тези нощници, аз гледах в Кауфланда, който е до Пигис и не намерих, в Бейби мола имаше някакви по 70-80 лв. ама не ми се дават толкова като гледам какви са цените в Кауфланд.