Хало !
Честити сини гащи на Сами !
Добре дошли на новите мами...и 100% забравям разни неща, но бая изчетох докато наваксам. От събота не можех да чета, понеже ми пристигаха гости от провинцията - в неделя правихме нашата питка !
Голям цирк беше, качила съм 3-4 снимки и то най-вече заради тортата - уникална беше ! Една девойка я направи, позната на сестра ми...момичето се занимава с това, прави всякакви торти по поръчка. Ако някой се интересува - мога да попитам за координати на девойката.
Ох да,
Раде - Честито ти момченце !!! Браво за лекото раждане - все така да сте добър тандем
Ех, растете тумбаци !
Оп да,
за дрехите - на нас космонавтчето НЕ ни стана
Голяма драма на изписването...и аз не исках да си тръгваме увити в пелени и бях взела боди, ританки, блузка, чорапи и космонавтче...Да ама ни беше малко ! И аз смотаната да не взема втори екип...или поне да го бях пробвала! Толкова пъти беше при мен бебето...да го бях облякла, да видя че ще е малко...ама глава море, акъл - шамандура! На финала си тръгнахме още по-селски ... увити в едно одеало, което бях взела за да завивам бебка като я кърмя, в болницата . Та :
- вземете си 2 екипа, за да имате избор
- пробвайте дрехите на бебето още в болницата, за да може ако се наложи да ви донесът други дрехи.
Относно дали ще е студено - вие си сложете каквото искате и ще се снимате в болницата, после го слагате в кош/стол/порт бебе/пелена или каквото и да е...и беж към колата.