момичета привет,
Да докладвам новините и аз: вчера бях на дългочаканата ФМ при Димитрова. Като цяло всичко е наред, развива се според седмиците. За пола каза, че не се виждало съвсем ясно, но било момче
Аз дори забравих да попитам това сигурно ли е все пак, но надявам се това е. Незнам дали не трябваше да отида малко по-късно, защото каза, че за сърцето не всичко се вижда добре и иска да направя след 4 седмици ехокардиограма. Освен това иска да отида пак в 26г.с. за наблюдение, защото едната маточна артерия не била съвсем като другата, но каза изрично да не се ярвам да чета по интернет
и да се впрягам, защото не било проблем засега и просто иска да е сигурна, че всичко ще е наред с кръвотока. Въобще прави ми впечатление, че е професионалист и не е по празни успокоявания или страхове.
Другото интересно беше, че от въпросните снимки на лицето, предполагам 3Д, нищо не можахме да различим и голям смях падна, защото мъжа ми направи ужасена физиономия като разбра, че това е лицето
И при вас ли беше такава пихтия?
Иначе и аз продължавам май с гадните гъби, уж ги бях излекувала, но пак ми се вижда че се появиха и слагам полижинакс сега.
Петя, честито ритничета, и аз понякога нещо подобно на пулс усещам и не мога да разбера какво е, но и леки помръдвания също, за които нямам съмнения