0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #820 -: Декември 07, 2010, 09:08:03 am »
Лелеле че хубаво имаме си вече две бебетааааа суперр :))),честито на Илейни и на Жана да са ви живи и здрави дечицата,а вие да се оправяте много бързо  :lol:.Май е време да подновя списъкаааа,така че се мятам в джаза да прегледам аз как е положението хоохоххохо ;).

Горещ списък хохоххохо:

Nikid - до термин 3 дни.
Desi10 - до термин 9 дни.
Happymery - до термин 14 дни.
Meme - до термин 16 дни.
Geri28 - до термин 17 дни.
Poli_chka - до термин 17 дни.
Blue angels - до термин 24 дни.
vickon - до термин 30 ден.
Rossy* - до термин 3 недели и 1 дни.
Bebo 79 - до термин 3 недели и 4 дни.

Безпроблемно раждане на всички в първия списък  :D .

Първи за добавяне в списъчето ( наближавааааа  :P ):

Cherry* - до термин 40 дни.
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 09:34:00 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #821 -: Декември 07, 2010, 09:37:02 am »
Илеини Честито мила :balk_7: Да ви е жива и здрава малката Никол, много радост да ви носи :balk_21: Избрали сте страхотно име :D

Ние ще сме за 15.12 :wink: не остана, вече нямам търпение а в същото време не ми се ще да се разделим с малката :oops:
« Отговор #822 -: Декември 07, 2010, 09:38:20 am »
Ехаааааа Гери още много мъничко,и определено няма да се разделиш с малката а ще се сближиш още повече иххихихихиххи  :D.Така момичета хайде на който му е ред от списъка да се заема ,чеееее другите упорито идвамеееееееее ахахахахах  :lol:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #823 -: Декември 07, 2010, 10:05:59 am »
Здравейте момичета,
Честито на новите бременни и дано още повече включвания има в тази тема :)
Извинявам се, че така нахлувам в нея, но искам да ви напомня за нещо, което може би много не са забелязали.
В тазгодишната инициатива "Коледно желание" единият от ваучърите включва пакет за проследяване на бременност на стойност 500 лв любезно предоставен ни от Медицински Център "Надежда репродуктив - Пловдив" - Д-р Васил Даскалов.
Печелившият ще бъде изтеглен по време на Коледната инициатива на Сдружението на 18.12.2010 от 18:00 ч зали БулМар на ул. "Нишка" 172, София.
Можете да попълните този формуляр и да го изпратите до 15.12.2010 г. на адрес ivf.zachatie@gmail.com
като напишете, че участвате за пакет проследяване на бременност в МЦ Надежда репродуктив Пловдив!
Пожелаваме Ви късмет, лека и спокойна бременност и здрави прекрасни бебета! :)
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 10:08:26 am от cygnus »
« Отговор #824 -: Декември 07, 2010, 10:07:45 am »
Здравейте,
Аз си стягам багажа за болницата, последни приготовления и в петък съм на линия за посрещането на бебка. Малко ми е притеснено, защото сина ми е с хрема и кашлица, дъщеря ми Никол от два дни е 38,5 т-ра и от днес е на антибиотик, въопще купона е пълен ;). Но така ще е като искаме пълна къща с деца. Та остават три дни до попълнението в къщи :) Аз май съм първата то групата с Никид :)
Упсех на всички в списъка!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #825 -: Декември 07, 2010, 10:23:51 am »
Здравейте и от мен! Скоро не съм писала, че полежах 5-6 дни в болницата за задържане и сега докато ви изчетаааа....много пишете бе:)
Лека бременност на всички нови мами (няма да изброявам,че сигурно ще пропусна някой)!
Илейни, честита дъщеричка,да ви е жива и здрава!
Леко раждане на всички от списъка- този месец много бебчета се очертава да се появятт на бял свят! :)
07.10.2009
« Отговор #826 -: Декември 07, 2010, 10:38:24 am »
Здравейте сладурки :)
Илейни, Жана, честити съкровища. Да ви много здрави и само радост да ви носят.
Добре дошли и на новите мами :)! Леко preggo!
Честито за хубавите резултати на всички.
Сега ми текат последните 2 работни седмици и все по-малко време ми остава да пиша. Но след 2 седмици започвам по-активно ;)
Прекрасен ден на всички  :bighug:
*
« Отговор #827 -: Декември 07, 2010, 10:54:46 am »
Искам да направя един скромен родарък на Йлеини:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44364.0

Пуснах и темичка и дано догодина и аз стана част от този форум и още веднъж Честито!  :)
*
« Отговор #828 -: Декември 07, 2010, 13:46:47 pm »
Привеееееет и от мен!
Илейни честито мила! Да ви е жива и здрава дъщеричката :)

Ние днес бяхме на док, може би за последно...Срещата с бебо ще е в края на другата или началото на по-другата седмица, с 2 думи до 10-14 дни сме на линия живо и здраве. Бебо е станал 3010гр . Стегнала съм почти багажа за болницата , амам в къщи още е ....бомба  :lol:
Лек ден на всички!
*
« Отговор #829 -: Декември 07, 2010, 15:42:45 pm »
Здравейте и от мен!
Илейни,мила честито съкровище и много щастие и усмивки цял живот!
Добре дошли на новите попълнения,леки и безпроблемни месеци до края!

Знаете ли нещо за Натали,отдавна не се е включвала,добре ли е?

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #830 -: Декември 07, 2010, 15:49:15 pm »
Здравейте сладурки! Добре дошли на "новите" кенгурчета в темичката, честита дъщеричка на Илейни! Power-че, надявам се си по - добре  :).
На тези, които очакват първата среща с бебоците - леко раждане и бързо възстановяване!
Днес моят непослушник става на 7  :lol:. Празнувахме снощи, така че днес ще си почина  :).
Утре съм на консултация, а другата седмица ще видим пола, нямам търпение!
Приятна вечер на всички!
« Отговор #831 -: Декември 07, 2010, 16:29:57 pm »
Ileini, честито! Много да ви радва малката Ники и да расте жива и здрава! Като намериш време пиши как мина раждането. :wink:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #832 -: Декември 07, 2010, 18:25:02 pm »
Здравейте тумбачета :) Как сте-леко сте се изпокрили тука.Май по-голямата част се готвят за родилния дом  :D Много се радвам за което..Оф да ви се оплача че вчера на работа ме хванаха едни болки-контракции.Не силни,но достатъчно да се почувствам не добре.И съответно днес не съм на работа.Май и утре ще пропусна.Четвъртък съм на доки и мисля и оттогава да си взема болничен.Време е вече да се отдам на бебето си и на мъжлето :) Според говоренето по телефона с доки( че днес не можа да ме прегледа) става дума на Бракстон-Хикс контракции.Не за болезнени но както казах некомфортни. И сега повече лежане и по-малко къщна работа.А колкото до професионалните ангажименти-по 9 часа на крак определено не са за предпочитане.
Иначе сега си се разхождам с количката из къщи.Да видя как е-удобна ли е и така..Чакам кушетката и затова не съм и купила и спалния комплект.
Искам и аз да поздравя новите бременелки- добре дошли и много прекрасни мигове през цялата бременност и най-красивия финал :)
f_26 миличка пожелавам ти много скоро да си в тази тема не само от време на време ами за поне 9 месеца  :wink:
Лека вечер от мен че май много дълъг ми стана поста  :oops: Целувам ви силно!
« Отговор #833 -: Декември 07, 2010, 18:26:43 pm »
честито на мамите с бебчета,да са ви живи и здрави!
добре дошли на новите бременилки,лека и безпроблемна бременност докрая!
аз до четвъртък мислех че бебчето ни е момче и сме купили всичко в мъжки нюанси,но тогава ми казаха че ще имаме дъщеричка и сега отново покупки в розово  :D

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #834 -: Декември 07, 2010, 19:22:27 pm »
power, радвам се, че си добре. Целувки!

Знаете ли нещо за Натали,отдавна не се е включвала,добре ли е?

Мечето, скоро спомена, че е добре, но няма нет и затова не пише  :)
*
« Отговор #835 -: Декември 07, 2010, 19:58:43 pm »
Момичета когато се записах в тази тема ми се струваше,че мамите които сега гушкат своите бебчета са много напред и си казвах...ех,кога ли и аз ще стигна до там :D.Нещо нямам търпение да минава това време!Много се радвам всеки път когато се появи бебче.Дано да има още много нови попълнения и да се пише само за хубави неща!
« Отговор #836 -: Декември 07, 2010, 21:22:04 pm »
Илейни,честита дъщеричка! :balk_16:
И ние се стягаме,че не остана много!Голям списък се заформи,така че леко раждане на всички момичета!А на новите попълнения лека бременност!

*
« Отговор #837 -: Декември 08, 2010, 00:21:27 am »
Илейни,честита ти принцеска,да е жива и здрава малката ми адашка Никол.
Аз днес бях на преглед и запис на тонове.
Имам 2 см разкритие,изгладена матка,бебето е ниско долу,д-ра каза,че до 1-2 дни предстои раждане.Ако не,в петък отново на преглед  изапис.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #838 -: Декември 08, 2010, 00:31:04 am »
Ники, успех! Бързо, леко и безболезнено!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #839 -: Декември 08, 2010, 07:13:24 am »
Ники, успех и леко раждане!
Ася, и аз вече нямам никакво търпение, а имам още 6-7 седмици до секциото и ми се струват страшно много. Все ме претеснява нещо да не стане  :?
Искам и да ви се похваля- преди няколко дни разбрах, че и сестра ми е бременна  :D
07.10.2009