0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #800 -: Декември 06, 2010, 14:04:59 pm »
Здравейте момичета,
Днес бях на консултация. Бебка вече е 3,600 кг. Термина ми е на 23-ти но ще раждам в петък 10-ти с планово секцио. Нашата принцеса пристига със застудяването на времето и първия сняг.  :lol: . Май ще  трябва да я кръстим Снежанка  :lol:.
Хубава седмица на всички мами и се пазете. Аз се опитавам да съм здрава да не се отложи раждането, но моите две дечица в къщи всячески се опитват май да ме разболеят като се сополивят и кашлят, но няма да им се дам ;-)
Хубав ден!
« Отговор #801 -: Декември 06, 2010, 14:13:42 pm »
happymery миличка много стиснати палчета ,да си дочакате 10 то число без да има спънки и препядствия,и да мине всичко много леко ......охх ама така се вълнувам нямам търпение вече и нашия ред да дойде  :lol:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #802 -: Декември 06, 2010, 14:25:37 pm »
Ай, цоп и аз в темата :D
След 8 години очакване, чак не ми се вярва, че пиша в тази тема :D

СУПЕЕЕЕР,ЧЕСТИТОООО,
Истина е,истина :)
Всичко най-най-най и да си другаруваме в темата до край
*
« Отговор #803 -: Декември 06, 2010, 14:49:19 pm »
happymery  :crossfingers: :crossfingers: , не остана .... Бебка доста е е пораснала! ПОжелавам ти леко секцио и бързо възстановяване! :bighug:
« Отговор #804 -: Декември 06, 2010, 16:36:10 pm »
Здравейте милички,
Най-накрая намирам малко временце да седна на компютъра за да ви информирам. На 20 ноември се роди моята толкова дълго чакана дъщеричка - Калина. След 10 години чакане и борба някак си все още ми е трудно да повярвам, че това е истина. Всеки ден сядам до леглото и просто я гледам ли гледам.... На сина ми също му е трудно да повярва, че вече не е сам, а си има сестриче.  Раждането мина повече от идеално.Благодаря на всички ви за окуражителните думи и съветите по време на бременността ми. С вас някак си страховете ми бяха по-малки. Желая ви същото това щастие което ме сполетя да споходи и вас и всички да гушнат своите малки рожбички, които да стоплят сърцата ви.
*
« Отговор #805 -: Декември 06, 2010, 17:01:13 pm »
j_j_ana  честита ви радост! Да ви е жива и здрава принцеската ! :bighug:
*
« Отговор #806 -: Декември 06, 2010, 17:10:25 pm »
Ники,двойно честито и от мен,май сме адашки с теб.
Аз не знам беба,дали не мисли днес подарък да ми направи,май не иска.
Аз съм си харесала числото 7 утре я подканвам да се появи,дано ме чуе.
За момента с 2 чертички като се сетя,или като чета за някоя друга тук,ме побиват тръпки,не знам с какво може да се опише този момент.Като някаква магия е,особено след премеждия,очаквания,надежди,изпитания,провали...
На всички,най-важното УСПЕШЕН ФИНАЛ,възможно най-леко да мине.

« Отговор #807 -: Декември 06, 2010, 17:39:54 pm »
Честит личен празник на всички именнички! Да сте живи и здрави!
Честит празник и на всички Бургазлийки! Да сме живи и здрави!
*
« Отговор #808 -: Декември 06, 2010, 18:16:13 pm »
Привет момичета!
j_j_ana честита радост!Бързо възстановяване на теб  :D!
Ники,Десси  :welcome_1:и много лека бременност и на двете Ви!
Никид,продължавам да чакам и естествено чакам вече новини от Илейни :D
За наша радост и нашия бебо ми мести целия корем като реши да денси-много е хубаво чувството наистина,неповторимо :D

*
« Отговор #809 -: Декември 06, 2010, 18:45:01 pm »
j_j_ana Честита ви розова радост :D Да ви е жива и здрава малката Калина и да ви радва много :balk_7:

Никид детето мисли и за теб :D не иска да отнеме твоя празник с нейния рожден ден :wink:
« Отговор #810 -: Декември 06, 2010, 18:45:53 pm »
И аз да се включа малко със закъснение......честито на всички именнички...пожелавам Ви леко раждане и незабравима първа среща с малките бебчовци. :)
Да споделя...въпреки притесненията , които са ме налегнали, съм се отворила на покупки.Вчера ходихме до Бейби мола и купихме много изгоден комплект на Томи Типи - електрически стерилизатор за 8 шишета (стерилизира за 5 мин.), 2 шишенца с бибки, четка за шишета и залъгалка за общо 109.00 лв. Дано да са хубави шишенцата и бебчо да пие от тях без да се мръщи :lol:Засега чувам всякакви отзиви за марката, дано да не съм сгрешила с покупката.Въпреки , че ми е доста рано, постегнах и чантата за родилния дом......дано да не влиза в уотреба скоро , а чак след 2 месеца :lol: :lol: :lol:
Да не забравя....добре дошли на новите момичета....много се радвам за вас и от сърце ви пожелавам успешен финал и лека бременност :goodluck:.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #811 -: Декември 06, 2010, 19:09:56 pm »
Здравейте, нямах нет няколко дни и сега докато ви изчета...  :)
Започвам подред до колкото съм запомнила - добре дошли на всички нови попълнения в нашата темичка, много се радвам че редиците така бързо се запълват. Лека бременност на всяка от вас пожелавам и среща с бебоците точно по план.
Честито на мамите които вече се гушкат със своите съкровища! А на тези дето още очакват - много лека среща с бебчовците ви пожелавам.
Честити покупки на всички мами които се престрашиха най-после да започнат да пазаруват.  :lol: Аз от кога ви казвам да пазаруватееее!!!
На всички които са минали пред прегледи, скрининги, морфологии и жк - много се радвам, че всички сте добре!
Ние сме горе-долу добре, аз още кашлям и имам хрема, но вече съм по-добре. Бебо е добре, рита ме в ребрата и до колкото мога да преценя по движенията му май още сме седалищно... но в петък доктора ще каже най-добре. Мъчат ме киселини обаче доста напоследък и направо ми иде да спя седнала понякога.
Роси, мила определихте ли дата вече?
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 19:11:27 pm от Vickson »
*
« Отговор #812 -: Декември 06, 2010, 19:34:15 pm »

Роси, мила определихте ли дата вече?
Нямам дата още. Предполагам ,че ще е до 10-14 дни . Утре сутрин съм на док, може да ми каже  :D Вие имате ли вече?
« Отговор #813 -: Декември 06, 2010, 21:36:49 pm »
Добър вечер и от мен!

j_j_ana, честита принцеска! Да е жива и здрава и много да ви радва!
Надявам се всичко да е минало добре при Илейни и вече да гушка бебката. Дано да се включи скоро.
Ники, Хепимери, пожелавам ви леко раждане!
Добре дошли на новите момичета, колко нови попълнения за 2 дни!  :D Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета на финала!
Аз днес бях на преглед, растем си, макар и по-дребни,вече сме 2 кг.
« Отговор #814 -: Декември 06, 2010, 22:57:46 pm »
ето, когато едни са на път да родят, други се присъединяват, много се радвам за успехите на всички, чакали това събитие  :D И аз сега си спомням моя тест и като Роси не вярвах до скоро и не сммех да се радвам. но ви пожелавам бързо да се впуснете в хубавите моменти и да имате много такива!!

j_j_ana  честита дъщеричка! много щастие за двете ви  :ballons:
На останалите на опашката, стискаме палци и леко раждане.

Момичета, забравих да питам утре ще ходи ли някои на отворени врати в МД? Аз съм там, ако ще ходи, може да ми пише на лични да се видим евентуално..
*
« Отговор #815 -: Декември 06, 2010, 23:07:31 pm »
Привет и от мен.
Макар и малко късничко първо искам да поздравя всички празнуващи днес.
Честито на момичетата постигнали така желаната цел за едно бебче. Като чета по колко години сте чакали направо ви се възхищавам.
j_j_ana, честита радост. Да ти е жива и здрава, с много късмет и много обичана.
На чакащите мамита за среща със своите съкровища пожелавам леко раждане.
Сега ви оставям и ви пожелавам хубава вечер и само положителни емоции да имате.

*
« Отговор #816 -: Декември 07, 2010, 06:49:48 am »
Na 6.12 se rodi malkoto mi sladkishche Nikol. Teji 3kg i e visoka 50sm. I dvete sme dobre. Haide Nikid tvoi red e :)
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #817 -: Декември 07, 2010, 07:11:14 am »
Добро утро,
Честито мамо Илеин, да ти е живо и здраво малкото сладкиш че Никол.А на теб бързо възстановяване,и много положителни емоции оттук нататък.
На всички в очакване на чудото леко раждане.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*

Желязкова

• **
  • 82
  • Животът е предизвикателство - приеми го!
« Отговор #818 -: Декември 07, 2010, 07:46:11 am »
Честито съкровище, ileini!
Здраве, щастие и късмет за малката Никол и безкрайна радост да ви носи !
*
« Отговор #819 -: Декември 07, 2010, 08:07:52 am »
Честито Илеини.
Да сте живи и здрави и двете, много да се слушате и да се радвате една на друга.
Бързо възстановяване.