0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #780 -: Декември 05, 2010, 17:37:45 pm »
Здравейте и  :welcome_1: на новите мамчета :) Пожелавам ви леки месеци, изпълнени само с положителни емоции.
Ники, мъничето може да ти спретне чуден подарък за утрешния празник и защо не  :goodluck: на двете ви - Ники и Илейни. Всичко да мине бързо, лесно и най-вече безпроблемно. Незабравима първа среща.
Дано с наближаващите празници има нови попълнения в темата!

*
« Отговор #781 -: Декември 05, 2010, 18:22:50 pm »
Мецани, много се радвам, че те виждам в тази тема!
Добре дошла и лека и безпроблемна бременност!
*
« Отговор #782 -: Декември 05, 2010, 19:32:36 pm »
Ники,това ще е чудесно,на този празничен ден...!

Лелееее,момичета като ви чета,аз съм толкова в началото ,а съм 4 кг+.Не се храня повече изобщо...Имам и корем,за който съм писала по-рано и на всеки преглед питам дали е нормално,че мъжлето се притеснява.първия път ми казаха,че е от стимулацията,а втория,че може да е от газове/че аз си имам доста  :oops:/

Честито на всички / смешно ми е да напиша новодошлите,щото и аз съм една от тях/

ИИИИИи много ми се иска да се похваля,днес за първи път ми казаха "честито" без да съм споменала ,че съм бременна :) .Страхотно беше!
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #783 -: Декември 05, 2010, 21:07:02 pm »
Добър вечер, мамчета.

Мече, добре дошла в така желаната тема за всички, лека бременност до края.

Ние също сме в ремонт, ужас 8O 8O 8O дано скоро приключим.
Бях ме на преглед и вече сме много пораснали,цели 830гр.талията ми вече е106 см. :lol:
И аз се обзаведох с желязо,иначе всичко е наред. Живот и здраве секциото ще е първите дни на март,със спинална упойка.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #784 -: Декември 06, 2010, 00:16:51 am »
здравейте,

много честито на новодошлите. лека и безпроблемна бременност!

адито, много се радвам, че всичко е наред, само дето те шашнаха миналата седмица.

ние бяхме на УЗ, бебето вече е почти 14 см. и всичко му е наред, има голямо шкембе и много сладко носле. ако ми остане минутка утре ще го  кача на снимки. таткото беше с нас за първи път, но още не е свикнал да гледа видеозон и има нужда от малко обяснения кое какво е.

туко-що се връщам от посещение при двама близнаци на 3 дена. много са мили и мънички, но основно спят и мрънкат ако се опиташ да ги събудиш. аз също си го представям това с бебето доста повече като описаното в статията дето ади ни я постна.

с мен става нещо леко странно - днес ям като сумо боец. и то с такава спешност, че чак се плаша, почти припаднах в един магазин, трябваше да изляза и хапна малко шоколад да ми се върне кръвната захар. доста тревожно, защото не винаги мога да хапна в следващите 5-10 мин, такава ми е работата. ще видим как ще е. а пък корема ми е един голям и пъпа ми вече почва да става на "копче", чудя се не е ли рано за чак такъв растеж. утре ще се премеря да видим дали съм наддала, досега съм на 2-3 кг отгоре, но това беше миналия понеделник.

хубава вечер
« Отговор #785 -: Декември 06, 2010, 09:53:14 am »
Елена, и аз имах такива пристъпи на вълчи глад. Не мисля, че е ненормално.
За пъпа - ами, различно е, на някои момичета раничко им изскача. Аз до 6-ти месец си имах нормалното старо пъпче, после се издаде напред. След раждането мина време, преди да се прибере. Една позната - с 2 месеца ме водеше в бременността, ми каза, че още в 4-ти месец й е изскочил пъпа.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #786 -: Декември 06, 2010, 10:21:48 am »
didon, да ти кажа и аз съм така ( :D явно доста еднакво я караме), аз бях   +5 кг. още в 5 г.с. и в никакъв случай не е от много ядене, явно наистина е от стимулацията, хормоните от поддържащата терапия и т.н. Само че и на мен ми е малко странно ако сега съм + 5 в 9 г.с., какво ли ще става нататък 8O
И аз имам корем, който не може да е от 3-4 сантиметров бебок  :wink:, сигурно е от това че от тоя утрогестан не мога да ходя   до WC-то, голяма мъка  :oops:, вече се чудя какво да правя, какво ли не опитвах. Вие как се справяте бе момичета? Нито кивита, нито сушени плодове с вода, нищо не ми действа, само дето още повече се надувам и още повече започва да ми се гади.
*
« Отговор #787 -: Декември 06, 2010, 11:15:50 am »
Добре дошли  :welcome3: на новите мами.Лека и безпроблемна бременност!
Деси и аз бях така нищо не ми помагаше.Преди няколко дни в предаването на Гала беше гост акушер-психолог,която говореше за храненето по време на бременност.Тя каза,че сутрин една чаша топла вода с лъжичка мед и след нея една сладка ябълка много помага.Опитай! :wink:Една от мамите вече сподели,че при нея действа.
Честит празник на всички именици!
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 11:37:25 am от acq81 »
*
« Отговор #788 -: Декември 06, 2010, 11:20:10 am »
Дескааа,аз когато закусвам мюсли от овесено ядки с кисело мляко,винаги ходя още същия ден и то много лесно.Ето,тези три дни не съм го яла и веднага пропуснах...
« Отговор #789 -: Декември 06, 2010, 11:37:26 am »
ох, :( пила съм и топла вода с мед и след това и киви и сливи и ябълки ... ама тц!
това с овесените ядки не съм го пробвала само. утре ще пробвам. Купих си дуфалак - уж ставал за бременни, с него стават нещата,обаче после такъв ураган става в корема ми, едно врене, едни газове -цял ден- ужас, направо ще гръмна, и както ми е лошо това направо ме довършва, така че дано тези овесени ядки помогнат. А момичетата дето са спрели вече утрогестана имате ли още такива проблеми? Аз с нетърпение очаквам да минат още три седмици че да го спра и се надявам да се оправя тогава, ама дали ще стане?
*
« Отговор #790 -: Декември 06, 2010, 11:38:43 am »
Ай, цоп и аз в темата :D
След 8 години очакване, чак не ми се вярва, че пиша в тази тема :D

« Отговор #791 -: Декември 06, 2010, 11:42:48 am »
Оооооооооо ама страхотни новини гледам аз тука...Ники честито мила ,желая ти след тази тежка и неуморима борба,сега да имаш една лека и незабравимо приказна бременност с най красивия финал  :D.Така се радвам да видя хора като тебе и мече тука в  тази тема,не че не се радвам за другите,но....... за вас особенно мноогооо  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #792 -: Декември 06, 2010, 11:46:50 am »
Честито Ники!
То и на мен още не ми ся вярва след толкова години (около 10), момента когато тестът ми показа 2 чертички ми е като някакъв сън, чак нямам ясни спомени какво точно се случваше около мен, само стоях и го гледах и не можех да разбера на мен привижда ли ми се или наистина чудото се беше случило, толкова невероятно ми се струваше! Не помня някога през живота си да съм изпитвала по-голямо щастие. В един момент се смеех, после плачех, после ми идваше да почна да скачам по блоковете  :lol:, чувството е просто невероятно ...
*
« Отговор #793 -: Декември 06, 2010, 11:51:28 am »
Ники, Деси много се радвам за вас, особено когато наближават празниците - щастието е пълно! Пожелавам ви лека и изпълнена с много хубави моменти бременност! За запек аз препоръчвам пресно млеко сутрин на гладно, а също така и варена тиква - сега й е сезонът. Аз до момента съм нямала този проблем, но тези храни определено са ми помагали :wink: Честит празник на всички именници днес!
*
« Отговор #794 -: Декември 06, 2010, 13:03:24 pm »
Ники имаш два пъти честито :balk_5: , леки и безпроблемни девет месеца и весел празник :D

Честит празник на всички  :balk_175:

Ние вече си имаме дата :oops:, ако бебо не реши да ни изненада де :wink:
*
« Отговор #795 -: Декември 06, 2010, 13:03:58 pm »
 :hello2: и честит празник на всички (най-вече на именниците)!
Ех, колко се радвам, когато вляза и прочета, че има нови попълнения в темата. Дано всеки ден има поне по едно ново растящо коремче!
Та да кажа и аз едно голямо добре дошли на Деси и Ники, пожелавам ви леки месеци до финала, изпълнени само с положителни емоции. А на края около термин едни сладки пухкави и най-вече здрави бебчета!  :bighug:
На мен вчерашния ден ми беше само за ядене, ядох, ядох, че се забравих и после цяла нощ съм спала седнала  :lol: То каквото сам си направиш друг не може да ти направи...
От няколко дни бебка е станал доста силна, целия ми корем буквално скача. Таткото чак се притесни, такива очи беше ококорил, чак ме хвана яд, че не го снимах  :D
Колкото до запека, само няколко пъти съм се сблъсквала с него и при мен лека е кисело мляко с плодове.
Приятен ден

*
« Отговор #796 -: Декември 06, 2010, 13:06:53 pm »
Здравейте!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Добре дошла на Ники ! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Момичета незнам за теста , ама аз още не вярвах докато не го усетих бебока  :lol: , пък и сега от време на време ми е едно като сън
:D
« Отговор #797 -: Декември 06, 2010, 13:07:35 pm »
момичета благодаря за милото посрещане  :bighug:
от утре се зареждам с мляко, овес, тиква и да видим то ли мене или аз него  :lol:
Ааааа и верно - Честито на всички именници! Бях забравила, че е Никулден днес, но преди малко като излязох на терасата - целия квартал мирише на риба  :D
« Отговор #798 -: Декември 06, 2010, 13:26:01 pm »
Такааа,аз реших че съм честитила и на Деси ,ама явно не съм  :oops: ,Десиии мила честито и на теб ,браво борбена жена си и ти и ето че накрая се овенчават нещата с усепх и щастие  :D,много лека и спокойна бременност да имаш :).На мене за запек,който за цялата си бременност съм имала 2-3 пъти най много ми помогна студено прясно или кисело мляко сутрин на гладко ;).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Желязкова

• **
  • 82
  • Животът е предизвикателство - приеми го!
« Отговор #799 -: Декември 06, 2010, 13:36:53 pm »
Здравейте милички и  :welcome_1: на новите момичета!!! Присъединявам се към останалите пожелания за лека бременост, щастлив финал и здрави бебоци  :bori_002: :bori_015: :bori_012: :bori_008: 
Честит празник и нека Св. Николай, Чудотворец, пазител на целомъдрието, да ни закриля в бурното море на живота!!!
След редукцията на 2 ембриона вече се чувствам доста по-добре и изпитвам постоянно желание да съм всеки ден на УЗ , за да съм сигурна, че бебоците са добре... :)