здравейте,
много честито на новодошлите. лека и безпроблемна бременност!
адито, много се радвам, че всичко е наред, само дето те шашнаха миналата седмица.
ние бяхме на УЗ, бебето вече е почти 14 см. и всичко му е наред, има голямо шкембе и много сладко носле. ако ми остане минутка утре ще го кача на снимки. таткото беше с нас за първи път, но още не е свикнал да гледа видеозон и има нужда от малко обяснения кое какво е.
туко-що се връщам от посещение при двама близнаци на 3 дена. много са мили и мънички, но основно спят и мрънкат ако се опиташ да ги събудиш. аз също си го представям това с бебето доста повече като описаното в статията дето ади ни я постна.
с мен става нещо леко странно - днес ям като сумо боец. и то с такава спешност, че чак се плаша, почти припаднах в един магазин, трябваше да изляза и хапна малко шоколад да ми се върне кръвната захар. доста тревожно, защото не винаги мога да хапна в следващите 5-10 мин, такава ми е работата. ще видим как ще е. а пък корема ми е един голям и пъпа ми вече почва да става на "копче", чудя се не е ли рано за чак такъв растеж. утре ще се премеря да видим дали съм наддала, досега съм на 2-3 кг отгоре, но това беше миналия понеделник.
хубава вечер