0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #720 -: Декември 03, 2010, 00:56:14 am »

Криска ако имаш подобрение от някакво мазило моля да кажеш,че може би и мен ме очаква същото.Аз се мажа много редовно с маслото на Икаров и засега сам доволна.Но все пак съм в малък месец,а корема ми е доста напред :D.До края незнам още колко ще расте,на две бебета сигурно им трябва повече място.
Ади стискам палци всичко да е наред!
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 00:57:57 am от acq81 »
*
« Отговор #721 -: Декември 03, 2010, 02:08:58 am »
Криска, за такива зверски нацепвания на кожата, че до кръв да се стигне...все пак не е ли най-добре да се консултираш с дерматолог? Това твоето не са "просто стрии", ами са си рани направо. Иначе - всеки може да ти каже какво на него му действа добре, ама докато измажеш 20 вида мазила, че да установиш кое на теб точно ти помага и ще родиш  :D  Казвам ти го, защото всяка болежка си иска точния специалист /особено пък в по-остра форма/, в което за пореден път се убедих лично. И аз се влачих със стомашните проблеми 3 седмици, единият лекар, другият лекар, форуми, акъли, хапове, "бабини рецепти"...ми все така си бях зле накрая и на път да пукна от глад  :lol: Гастроентеролога за три дни ме върна във форма със специална диета и съвсем безобидни таблетки /ама точните/. Просто споделям мнение, не го налагам ;)
Каквото и да решиш, пожелавам ти скоро да се пребориш с този проблем.

На всички останали - лека бременност, а на мамите тръпнещи в очакване - безпроблемно раждане!!!  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #722 -: Декември 03, 2010, 09:03:32 am »
 :bighug: Благодаря ви момичета! СТрахотни сте!

От всичко което сте изброили не съм пробвала само преварения зехтин.
Jbrul ти си права! Може би най-добре е да се консултирам с лекар!
Проблема се появи от няколко дена от както изведнъж този корем започна да расте с невероятна скорост  8O
« Отговор #723 -: Декември 03, 2010, 09:11:08 am »
само да ви кажа, сега гледам едни плашещи филмчета за жени, които не разбрали, че са бременни и си раждат децата абсолютно изненадващо за тях, едната даже не и в болница, а напълно сама в къщи. освен, че е страшничко, си мисля каква загуба - да си пропуснеш бременността.
Кажи ми само, колко проста трябва да си, за да не разбереш, че си бременна? Аз си мисля, че това са измислици до голяма степен - представи си, че не си задаваш въпроса "Какво, по дяволите, ми мърда в корема и ми тегли шутове в ребрата?"
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #724 -: Декември 03, 2010, 09:26:06 am »
Това с неразбирането е луда работа. Смятам, че е измислица и не го вярвам.
Успех момичета, този месец много дечица ще се раждат.
Нека е безпроблемно и леко.
После сме ние на втора вълна :)
*
« Отговор #725 -: Декември 03, 2010, 10:55:52 am »
Добро утро ,момичета
скам да ви питам,в десета седмица съм.В сряда бях на доктор и всичко изглежда прекрасно.Обаче вчера сътринта като ходих до тоялетна,видях,че това което излиза от утрогестана е цълто.После нищо цял ден.Тази сутрин,в момента ,отново има нещо.Нямам болки.Не пия от два дни но шпа.Тааааа,да се обаждам ли в клиниката или да изчакам малко.Не ми изглежда кървене,но все пак...Ииииии,тези,които са в клиника Малинов,за такива въпроси на кой телефон звъните?
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #726 -: Декември 03, 2010, 11:39:33 am »
Момичета ,знам че е почти безмислено , но все пак да попитам  -дали има как  да си разменим часовете за д-р Сигридов  с някого .
Аз съм за 9.12  по обяд , но на  7.12  трябва да пътувам до София  и да не бия  500 км през два дни , за това питам...

*
« Отговор #727 -: Декември 03, 2010, 11:49:12 am »
моя час също е за 9ти,иначе съм от София и с удоволствие бих ти помогнала...
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #728 -: Декември 03, 2010, 11:50:23 am »
didon , благодаря  - аз именно на някоя бъдеща мама от София разчитам  :oops:

*
« Отговор #729 -: Декември 03, 2010, 14:43:20 pm »
абе не знам, и аз така си мислех за неразбиращите, ама на тях не им спрял цикъла, едната беше със свръх наднормено тегло и качила само 2 кг, другата - с поликистозни яйчници и всичките си симптоми си ги обяснявала с кистите. тъжно наистина, но

успех на тези дето чакат, адито стискам още палци, пиши как мина, аз отивам на видеозон да си видим с бебока.
*
« Отговор #730 -: Декември 03, 2010, 15:22:05 pm »
Привет и от нас мамита :hello2:!
Има такива ,които не разбират ,че са бременни- за жалост има....В селото ,в което работя има едно момиче което роди в двора на къщата си ,на земята,представятге ли си,а е на 17 8O 8O 8OПрез цялото време мислела,че се подула щото имала камъни в бъбрека :lol:и от лекарствата била подута и т.нТа ние с колежките още се смеем ,че си вози "камъка" от бъбрека в количка :lol: :lol: :lol:Това е в 21век 8O :lol:

Илейни,Никид :bighug: :crossfingers:!Незабравима среща с бебчовците yahoo_17
Да ви се похваля взехме леглото на беборан,е още не е сглобено ама ми е хубаво като знам ,че е у дома :D

« Отговор #731 -: Декември 03, 2010, 15:29:55 pm »
didon, аз имах подобно бледо зацапване за около 1-2 дни в 11 г.с. и в 16 г.с.И двата пъти пих но-шпа и си увеличих дозата на утрогестана. Мисля си обаче , че ми помогна лежането ...и двата пъти заацапването изчезна след 1 ден лежане.Консултирай се с твоя лекар, но главно това е което помага.
« Отговор #732 -: Декември 03, 2010, 16:20:02 pm »
Здравейте мамчета,

днес бях на ЖК и вече съм в официалния 45 дневен болничен преди раждането. Не че досега не бях болнични, но си е друго.  :D
Стискам палци на Адито, дано да се включи с добри новини!
Илейни, пожелавам ти незабравима среща в понеделник!
Ники, леко раждане и на теб!
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 16:22:39 pm от Cherry* »
*
« Отговор #733 -: Декември 03, 2010, 16:26:41 pm »
Здравейте.
При нас е пълно с положителни емоции :)
Оказа се, че "проблема" е всъщност ниското разположение на бебка, което изкривявало образа. На 4Д-то всичко изглежда нормално.
Та госпожицата била нисичко, но не толкова, че да е проблем. Всички органи на този етап изглежда работят добре. Вече е 1668 гр. и ако така вървят нещата най-вероятно ще се видим около 2 седмици по-рано от предвиденото. Около 10 януари, живот и здраве, ще отида да преценим как ще се ражда - на този етап сме за нормално.
Много ви благодаря за подкрепата  :bighug:
На Илейни и Никид пожелавам леко раждане, прекрасна и незабравима първа среща.
А и мисля, че ще ви е забавно да прочетете това:
http://mamita-bg.com/2010/12/03/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0/
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 16:40:31 pm от aditoo »

« Отговор #734 -: Декември 03, 2010, 16:45:41 pm »
aditoo , много се радвам за хубавите новини. Ние бяхме 1311 гр. в 28 седмица и ни казаха, че сме с една седмица напред. :)

Аз да Ви се оплача....ужасно ме болят ребрата...може би е от тежеста. Пък и азс все още работя и все съм седнала в офиса...може и от позата да е. :?

Леко раждане на момичетата и от мен! Дано скоро ни зарадват с пухкави бебшоци!
« Отговор #735 -: Декември 03, 2010, 16:49:10 pm »
Ади, радвам се, че всичко е наред с бебка, сега спокойно можеш да си изкараш оставашите седмици  :D.
Много готина статия, сигурно и ние след няколко месеца ще сме в подобна ситуация :D
« Отговор #736 -: Декември 03, 2010, 16:56:00 pm »
Статията направо си е написана един път  :lol:
*
« Отговор #737 -: Декември 03, 2010, 17:02:52 pm »
Благодаря ви милички за пожеланията,още си чакам.

*
« Отговор #738 -: Декември 03, 2010, 17:54:25 pm »
Ади , много се радвам мила за хубавите новини! Сега повечко спокойствие ти пожелавам  :D

Адашке ,честит ти 45 дневен болничен  :D

Илейни , Ники успех и на двете  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Хихи статията ми хареса...скоро и ние влизаме във филма 
:lol:
*
« Отговор #739 -: Декември 03, 2010, 18:57:55 pm »
A,намерих девойка ,с която ще си правим компания през цялото време.
Вики,точно в крак вървим ... :)