0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #680 -: Декември 02, 2010, 10:31:16 am »
въобще не ми се иска да го пия, но доста ми е зле хемоглобина.. :?

Сами какво разбираш под зле? Аз имах проблеми с хемоглобина и дори бях и на хематолог!
Колко точно ти е хемоглобина и изследвала ли си серумно желязо?

Виолеткееее я не се предавай  :lol: Нали сме си заедно с тебе  :lol: а аз със сигурност ще те изпреваря  :lol:
Не го мисли твърде много защото си при един от най-добрите лекари в областта!

« Отговор #681 -: Декември 02, 2010, 11:12:41 am »
Здравейте, моето настроение също не е много розово, но пък цялата тази коледна украса ме зарежда с положително настроение. Аз още в неделя украсих вкъщи, а във вторник в офиса. Стискам палци на всички болни да се оправят бързичко.
Виолетка, всичко ще бъде наред, не се притеснявай :bighug:
« Отговор #682 -: Декември 02, 2010, 11:44:34 am »
Здравейте,

вчера си пусках изследвания и  цвеклото наистина има ефект, хемоглобина ми се е вдигнал, миналия месец беше 103, сега е 119  :D
Утре съм на ЖК и излизам в 45те дни преди раждане. Направо не мога да повярвам колко бързо мина времето. Преди толкова бавно минаваше докато чаках за поредната биопсия или процедура.
Виолетке, не се притеснявай, явно всички си задават такива въпроси като наближи момента. Аз пък сега се притеснявам от самото раждане, дали всичко ще мине наред, но се надявам да е така.
Ние свършихме с боядисването вкъщи, сега чакаме да дойдат мебелите, но имаме още доста неща за купуване, трябва да се забързаме, че не остана време  :D
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #683 -: Декември 02, 2010, 11:45:08 am »
 :D Момичета не се притеснявайте за раждането...гледайте на него като на дълго чакана среща ! На финала ми беше толкова тежко и тегаво, че нямах търпение да тръгна да раждам  :lol: Като ми текнаха водите така се развълнувах, в стил " Лелелелеле започва се ! Скоро ще видя беба" . Бях и любопитна, как ще изглежда ... и какво ли още не. Последното нещо в главата ми е било притеснения.
А и четох някъде, че както се настроиш - така и ще мине. Вярвам че е точно така.
Моите спомени са за много вълнения, емоции, малко объркване и ... нещата не протекоха баш по план, но пък то...това че аз съм имала план, не значи че и беба е имала същия  :D .
Всичко ще бъде наред ! Най-хубавото предстои !

Маймунке,страхотни неща сте купили  :D Много  :bighug: !
*
« Отговор #684 -: Декември 02, 2010, 11:55:49 am »
Криска и вие вече сте напред в седмиците :lol: Все едно беше вчера, когато разбрахме новината :D Времето навън е чудесно - само за разходки и шопинг. Днес това и мисля да направя. Слънчево настроение на всички!
« Отговор #685 -: Декември 02, 2010, 12:41:15 pm »
Самииии честито ти момченце :).
Виолет ,я по ведро че не ти отива това на тебе  :wink:.
Като цяло призовавам да няма вече черни мисли,искам да сме щастливи от това което ни предстой :)))))).
Крискааа,аз нали съм ти казала кога ще раждаш ,така чеее това е, нямаш право на избор,а бебките да седят на топло иначе запушалката и те така ахахахах  :lol:.
 Райска  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:.
Аз сега отивам на ЖК....да видиме мама колко дебела е станалаа хихххихихихи и най вероятно утре ще пускаме изследвания ;).
Лек и хубав ден желая.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #686 -: Декември 02, 2010, 13:35:12 pm »
Много ме разведрихте всички  :bighug:

Благодаря за позитивните думи...дано наистина всички да гушнем здрави бебчета на финала. :wink:

Аз съм си запазила легълцето, скринчето и текстила, както и хавлийки и протектори от един и същ цвят и са пристигнали, но ме естрах да отида от сега.Та решихме, че януари ще се подготвяме.Иначе количката вече е при нас.... ето тази е http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/11648... а пък креватчето и текстила са подобни на това http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=36&SCID=4&PID=31
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 14:17:48 pm от violett »
*
« Отговор #687 -: Декември 02, 2010, 13:39:14 pm »
Здравейте мами!
Аз да ви кажа , с наближаването на Момента , започнах да сънувам едни щуротии.... гледам да не им обръщам внимание , че само кофти неща, ама предполагам е нормално...малкото ми мозък сигурно сега само това мъти  :D
Настроила съм се , че тази Коледа ще прикарам с толкова мечтания подарък , само двамата...в болницата  :lol: Как ми се иска вече да го гушна и всичко да е наред...

violett  количката е много хубава :) НА двата линка обаче излиза тя :D
« Отговор #688 -: Декември 02, 2010, 13:45:26 pm »
Виолетка количката е мн хубава,аз и бях хвърлила око  :wink:.А креватчето ще трябва наново да покажеш че то таз количка направо превзела нета бреее хииххихихихи :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #689 -: Декември 02, 2010, 13:57:46 pm »
не само нета, на където се обърнеш, все такива колички бутат. :) явно са удобни.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #690 -: Декември 02, 2010, 14:06:41 pm »
не само нета, на където се обърнеш, все такива колички бутат. :) явно са удобни.

оооооо да несъмнено :).
*
« Отговор #691 -: Декември 02, 2010, 14:18:27 pm »
На мен количките на АВС дизайн много ми допадат. Хвърлила съм око на модел Мамба....
« Отговор #692 -: Декември 02, 2010, 14:23:11 pm »
Извинявам се :oops:....коригирах линкчето :lol: :lol: :lol:
Да количката е супер лека и удобна за сгъване, за поставяне на кошовете, за бутане.....пък беше и на промоция с подарък чанта и още едно калъфче за летния кош...в друг цвят - шаренко, веселко :D
Радвам се че я одобрявате....дано и бебо да я хареса и да му е удобна :wink: :lol:
Роси, Мамбата също много я купуват, но по-добре погледни и Кондор 4С....тя е по-новия модел и е по-компактна, а май е на същата цена. Аз първо към нея се бях ориентирала, но в последствие реших да е триколка :)
« Отговор #693 -: Декември 02, 2010, 14:32:26 pm »
Виолетка, креватчето е страхотно  :D. Прекрасна стая ще стане  :bighug: Количката също е мн хубава :)
« Отговор #694 -: Декември 02, 2010, 15:19:31 pm »
Добро утро от мен :D
Не се предавайте, малко остана :wink: Истината е, че броените дни минават най бавно и ни се струват безкрайни :oops: Това да са ни проблемите :balk_103:

Вчера пуснах изследванията за АГ, но не видях да имам спин, васерман и хепатит 8O нали уж са задължителни :ask:, иначе кръвните са наред, сега чакам секретните :D да излязат, а в петък съм на лекар и ще решим как ще се раждаа :wink:

Да ви попитам как се справяте с подутите крака :?, мен чак ме болят и това е от 3-4 дни :(
С подутите крака ще се справиш около десетина дни след раждането - всъщност тогава почти всичко ще си дойде на мястото!И аз да подкрепя Раиса - настройте се че е мине по-леко, е няма да е без болежки, но бързо минава всичко, остава само човечето, което ще гушкате!Успех и леко раждане на всички!
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 15:24:31 pm от Radka_Marinova »
*
« Отговор #695 -: Декември 02, 2010, 15:40:19 pm »
Здравейте! Бях на преглед и... не съм в добро настроение отново.
На УЗ излезе, че имало някакво уголемяване на не знам какво в дясното полукълбо на мозъка на бебето... Думите отекнаха в ушите ми и не успях да разбера точно какво се случва...
Изпращат ме на фетална морфология отново, както се изрази лекарката "надявам се да е излишно". Успях да си запиша час за утре, та няма да чакам дълго да разбера какво става.
Направих опит да питам какво означава това, но доки ме нахока (за пръв път от как я познавам), че нищо не значи, защото няма поставена диагноза, нито е потвърдено, че има проблем. До утре ще изкарам някакси, но ви моля да стискате палци всичко да е наред.
За капак имам бактерии в урината, ще пускам стерилна. Та и по този въпрос молба за отговор - може ли да не е първа сутрешна, че идея нямам какво ми каза лекарката...
Хубавото е, че хемоглобина се качва, за 3 седмици от 104 на 110 - бавно, но се качва.

« Отговор #696 -: Декември 02, 2010, 15:57:38 pm »
 Ади, не мисли нищо лошо, стискам палци всичко да е наред. Колкото до стерилната урина,трябва да е първата сутрешна .Правиш си тоалет, трябва да събереш от средната урина. И ако е възможно трябва да я занесеш, докато още е топла, поне на мен така ми каза д-р Сигридов, въпреки че в лабораторията казаха,че нямало значение. Според мен ще е чиста  и моите урини са винаги с бактерии, а стерилната е наред.Стискам палци !

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #697 -: Декември 02, 2010, 16:01:11 pm »
Ади, :crossfingers:и вярвам ,че с бебка всичко ще е наред :bighug:!Ще чакам новини утре

*
« Отговор #698 -: Декември 02, 2010, 16:16:19 pm »
Ади  :crossfingers: :crossfingers: Всичко ще е наред :bighug:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #699 -: Декември 02, 2010, 16:27:37 pm »
Привет, привет! Наглеждам ви, но не ми се пише много  :lol:. Ади, стискам палци и съм убедена, че всичко ще бъде наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Топси, честити сини гащи!
При нас - резултатите от БХС са много добри, но ме налазиха гъби... С миналата бременност ги хванах чак в 9-ия, но сега подраниха.
Иначе започна "нашият" месец, празниците на семейството ни са през ден, през 2, ще трябва и да се настройваме празнично.
Стискам палци на всички мами, които са стигнали финала и чакам хубави новинки  :).