Здравейте момичета,
да ви се оплача днес как си изкарах акъла, реших, че раждам. Първо вчера бях на лекар, бебето беше добре, 1800 гр, шийка 33-34 мм, изобщо всичко супер. Но вчера вечерта ме стегна корема, досега ми се е случвало такова стягане по 2-3 пъти на ден, но сега беше по-продължително, пих 2 магнерота и си легнах. Сутринта като станах в 7 до тоалетната видях едно голямо оранжево-кафяво петно по цялата хартия. Така се уплаших, реших, че ми е паднала тапата. Отидохме веднага в Токуда, правихме запис на тонове, лекаря ме прегледа, каза че всичко е добре,и тонове и шийка, нямаше контракции. Така и не разбрах от какво е било това зацапване, каза, че може да съм се наранила като съм си слагала утрогестана или от контракциите вечерта. Сега вече нямам нищо, но ми увеличи магнерота на 3х2 за всеки случай и днес и утре ще сложа за последно кортикостероиди за дробчето на бебето. Поне док. ме успокои, че и да се роди сега си има шансове на бебе, родено на термин, само че трябва да поседи повечко в болницата. Та така, дано бебката не е решила да излиза, а да си поседи още 1-2 седмици, поне да стана 34 гс.