Здравейте и от мен!!!
Днес бях на ЖК, всичко е добре за сега. Качила съм само килограм от миналия месец, което ми се струва малко, и 3 сантиметра в "талията". Пак пусках ПКК и урина, че с тоя хемоглобин... Не успях да се видя с лекарката ми (спешно секцио, дано е минало добре) и другата седмица ще ходя пак, че и резултатите от изследванията да обсъдим.
Днес за втори път от как съм бременна ми се дояде нещо конкретно, като ги прочетох тия филийки...и хляба в къщи свърши
За размера на бебето в 29 седмица - ние от началото си вървим със седмица и 4-5 дни напред, лекарката ми обясни, че е абсолютно нормално да има разминаване от +-10-15 дни, защото всеки човек е различен, развитието и размерите му също.
За тия болежки мога да кажа, че съм с болки в кръста още от ранното начало, но съм и с травма в кръста, отичат ми краката, имам и болки в тазовите кости (било от разтягане) и съм като в ПМС, сама не мога да се понасям...
Напоследък съм се притеснила, че няма да се справя, подгониха ме някакви страхове... за раждане, за гледане на бебе от ден на ден откачам повече и повече... Надявам се да е страничен ефект от постоянното натякване на "любимите" свекърва и етърва, че от мен нищо не става, че ме е страх т.н. Направо не знам как да отвърна на удара...
Извинявам се, че ви товаря с тия простотии, но няма към кого да се обърна.