0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #440 -: Ноември 22, 2010, 17:25:00 pm »
относно вирусологията, моя позната която ражда преди броени дни в Шейново и искаха вирусология от последния месец при условие че са и правили същите в началото на бременността.
И, ако няма - какво? Няма да ражда ли?  :lol: :lol: :lol: Странна работа.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #441 -: Ноември 22, 2010, 17:46:21 pm »
Момичета , в Шейново дават нощници и няма смисъл да купувате.Вирусология също искаха при приемането , и аз си правих при тях платено .
*
« Отговор #442 -: Ноември 22, 2010, 18:28:47 pm »
ileini< тези лепенки след самата операция могат ли да се сложат направо? На колко време се сменят?

Elena B, и на мен след операция на гърдата белегът ми е груб, и дебел. Сега през бременността се разтегна, стана по-дебел, но не много. Не знам точно на какво се дължи това, че не зарасна както хората. Още си седи розов и изпъкнал, само където са конците е както си му е ред. А и си ме сърби от време на време, но товя си е от операцията насам. От нея минаха 2 години.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #443 -: Ноември 22, 2010, 18:34:54 pm »
Лепенките се слагат след като паднат коричките от белега. С една лепенка се кара около месец. Мие се с хладка вода и сапун и пак се слага. То си има схема по принцип. Първите дни х 2 часа след това 4... докато накрая се носят денонощно.
Четох мн добри отзиви за тях преди да ги купя и в момента в който видях ефект спрях да ги ползвам.
Каква е тази нощница момичета за която говорите къде сте я видели? Ако трябва ще проверя в нашия Кауфланд и ще ви пратя ако се налага /стига да има де/ само трябва да видя как изглежда.
*
Ин витро и корем през първите месеци
« Отговор #444 -: Ноември 22, 2010, 19:31:41 pm »
Здравейте момичета!
Бих искала да се обърна към тези от вас,забременели чрез АРТ.Имахте ли голям корем още първите месеци от бременността.Четох,че това може да е хиперстимулация,но все пак ще ми е по-спокойно,ако споделите и вие...

ииии другото ,което се сещам е имало ли е случай,при който на първите прегледи докторите да са казали,че бебето е едно,а по-късно да е имало двойна изненада..

*
Re: Ин витро и корем през първите месеци
« Отговор #445 -: Ноември 22, 2010, 19:37:31 pm »
Моето коремче изскочи мн рано и аз го дължа на стимулацията.
На първия преглед имаше съмнение, че са 2, но следващата седмица се виждаше само 1 пл сак
« Отговор #446 -: Ноември 22, 2010, 20:13:43 pm »
Аз си бях с надут корем още от стимулацията :).
 На прегледа си се видя едно бебче и си остана едно :).

Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #447 -: Ноември 22, 2010, 20:42:37 pm »
Момичета, здравейте,
Рядко пиша във форума, но пък редовно ви чета. Наближава и моята голяма среща и искам да си приготвя документите за приемане, но нямам изследванията за хепатит, сифилис и ХИВ. Търсих по-назад в темата но не намерих къде се правят тези изследвания безплатно. Много ще съм благодарна за повече информация.

Деси
, май тази информация търсиш:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44141.0

дидон, нито малък, нито голям корем е ненормален. Какво те притеснява точно?
И може да се случи да се види едно бебе, а на следващ преглед - още едно.

« Отговор #448 -: Ноември 22, 2010, 21:23:49 pm »
Криска, незнам дали си видя съобщението, остава ли уговорката за отворените врати в сряда?
*
« Отговор #449 -: Ноември 22, 2010, 21:39:01 pm »
Дидон,аз имах корем още от самото начало на бременността и го отдавам на стимулацията.Аз образувах 18 фоликула и ми извадиха 6 яйциклетки,незнам дали беше нормално,важното е че стана :D.На първия преглед,които беше в 5 г.с. се видя,че ще имаме близнаци,но сигурно има значение и лекаря при които ще ходите.
*
« Отговор #450 -: Ноември 22, 2010, 21:52:34 pm »
Благодаря ви,момичета!
Мииии,леко ме изненда това,че имам толкова голям корем почти от самото начало.Знам ,че бебчето все още е едва 2 см,а коремът ми е пораснал страхотно.Не си закопчавам панталоните...Подут е и в горната част,към стомаха.Отдавам го на стимулацията,макар,че аз нямах много фоликули...
*
« Отговор #451 -: Ноември 22, 2010, 22:26:19 pm »
didon, добре дошла в тази тема, лека и безпроблемна бременност!
На мен също още във втория месец ми пролича.
*
« Отговор #452 -: Ноември 22, 2010, 22:37:14 pm »
Дидон,честито!Лека и безпроблемна бременност ти желая!Няма нищо обезпокоително и аз бях така закопчавах само един панталон.
ileini,тези лепенки от аптеката ли си ги копуваш и на каква цена?
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 22:50:55 pm от acq81 »
*
« Отговор #453 -: Ноември 22, 2010, 22:45:13 pm »
Честито и от мен! След стимулация е нормално да ти се подуе коремът. Може по-нататък дори да спадне. Да не вземеш да се уплашиш! В коя седмица си? Все си мисля, че като е бебето вече 2 см, е малко вероятно да има още някое скрито.

И най-важното - лека бременност!  :)

*
« Отговор #454 -: Ноември 22, 2010, 22:57:09 pm »

ileini,тези лепенки от аптеката ли си ги копуваш и на каква цена?
има ги в санитарните магазини , цената им е около 75лв.
« Отговор #455 -: Ноември 23, 2010, 08:11:37 am »
Здравейте момичета :).
 Дидон ами честито и от мен.Лека и безпроблемна бременност до края :).
 Момичета ,аз реших коренно различно нещо за раждането си хихихихихии (от секцио тука във Варна,пти моя лекар,та на нормално в СФ ),та да попитам има ли такива от вас ,който ще раждат в шейново,ноооо по ЗК и без избор на екип,демек може ли да се разчита на екипите там,някои ми казват че всички са добри ама.....аз ако вас не попитам сеедно никой нищо не ми е казал.Разбрах че за епидуралната се плаща 300 лв.ОК за това съм за,иии някой ходил ли е на отворени врати там да каже се пак как е положението :).Много въпросчета станаха амаааааа така е ставам аз от леглото и машинката почва да работи хахахаха :).
 Лек ден на всички ;).

П.п.за списъчето, изчаквам умишлено че още малко и вече ще се съберат доста мамита, та да ги наредя аз :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #456 -: Ноември 23, 2010, 08:22:15 am »
Ася моите лепенки ги купих от "Марешки" за 65лв. ако не се лъжа. 1 пакет при мен стига за около 3 месеца. Белега ми е 27см  :(
Мънкиии кавни са тия резки обрати  :lol: Трябва да отидеш по-рано в София и да има къде да останеш нали? Иначе си е наистина лудост да тръгнеш като ти дойдат болките. Имай предвид, че и времето се разваля. Теб какво те разубеди за АГ-то нали там мислеше да раждаш?
« Отговор #457 -: Ноември 23, 2010, 08:51:30 am »
didon, вчера, докато си пишех историята в "Статистика на успеха" си мислех за теб и се чудех какво става. А то какво! Много се радвам да те видя в тази тема, желая ти една безпроблемна и чудесна бременност с невероятен и лек финал ;)

За коремчето - наблюдавай се, подуването може да е и от хиперстимулация. Знаеш, че е опасно. Иначе, аз също имах коремче от самото начало, после, като попремина влиянието на хормоните, малко като че ли поспадна и след това започна истинския растеж.

Много се радвам, че имаш такива въпроси :)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #458 -: Ноември 23, 2010, 08:52:55 am »
За Шейново , цитат на една мама от друг форум

Момичета вчера докато чаках снимах списъка за Шейново за това какво е необходимо да се носи:
 - лична карта
 - обменна карта
 - Направление № 7
 -Кръвна група
 -Чехли и джапанки
 - 2 рола тоалетна хартия, нощни дамски превръзки
 -Хавлиена кърпа / малка и голяма /
 - GSM и зарядно
 - Тоалетни принадлежности
 -Чаша, вилица, лъжица
 - 1.5 л. минерална вода/ за цезарово сечение - 2 малки от 500мл./
 - 1 шоколад без ядки
 - 1 пакет /20 броя/ памперси-(може след раждане)
 - 1 пакет мокри кърпи за бебе -(може след раждане)
« Отговор #459 -: Ноември 23, 2010, 08:57:24 am »
Здравейте мамита, съжалявам, че така се загубих.
Имах ужасен ден вчера, повръщах цял ден. Каквото и да хапнех или да пийнех и право в банята. Ударих рекорд - 6 пъти! :lol:

Добре дошли на всички нови попълнения, съжалявам, че няма да ги изредя поименно.

Утре съм на преглед и за документите за втория БХС, надявам се да видим какъв е пола на малкото човече, пък и вече ми е мъчно, не съм го виждала от месец и малко.  :D
Стискам палци всички да сте добре и нещата да се развиват по план.
Хубав ден на всички!