0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #340 -: Ноември 16, 2010, 22:17:18 pm »
Eй ме на и мен! Наглеждам ви редовно, но ми е доста свинско 2 дни. Нещо настинах и ме болят корем, кръст... Пооправям се, но съм крива. А и като разбрах за Бебешори още по - кофти ми стана.
Сами, що да е рано мърдането? На доста мами им се случва по това време  :). Много кофти с тези зъби, имах такъв при предишната бременност. Дано се оправиш бързо.
Виждам, че има нови мами  :). Лека бременност на всички!
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 22:18:50 pm от elle22 »
*
« Отговор #341 -: Ноември 17, 2010, 07:09:10 am »
Добро утро на всички !
Гледам к-кти за изписване коментирате - ами то май свършва топлото време ама дано не е от най-студените !
Айде на кафенце ! :coffee:
[/url]
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #342 -: Ноември 17, 2010, 09:20:41 am »
23 и 24 за МД и Токуда. За Токуда вече се записах, ако някой ходи от вас, се обадете да се запознаем.

Сами какво има в Токуда?  Ден на отворени врати ли?
Аз ще раждам там и ако е така с удоволствие ще дойда!

*
« Отговор #343 -: Ноември 17, 2010, 09:38:34 am »
Благодаря Раиска,Вики че ме върнахте в това прекрасно време и чак ми се дощя да потретя :D.Всички сте много сладки.
Лека бременност и здрави бебенца на финала!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #344 -: Ноември 17, 2010, 09:39:23 am »
Добро утро и от мен, благодаря ви за милите думи за нешето кътче  :lol:
Сами, аз вече се отказах от МД, спрях се на Шейново, така въобще няма да си губя времето и да ходя. Иначе качих още една снимка в албумчето, мисля че така най-лесно ще се познаем, като си видим лицата  :lol: аз съм Вики и в 10ч ще съм там, защото така или иначе имам среща с една приятелка с която сме се записали заедно.
Райче, ама много пораснала малката Дария и голяма сладурана! А тортата е наистина страхотна - и нищо чудно да те питам за координати на мацката, когато и ние стигнем до този момент :wink:
За изписването аз получих подарък комплект от свеки, от онези в кутиите дето са. Има хубава дебела пелена в него, боди, ританки, жилетка, шапка, ръкавички и т.н. Мисля си че ще подменя някои части от него, но като цяло вероятно ще ползвам него. Освен това баба ми е оплела една страхотна бяла пелена за кошницата, а и аз купих бая дебело одеалце, та според времето навън, ще преценим кое от всичките и как ще ползваме. Скоро ще ги подредя и ще ги снимам, тогава може да покажа някоя снимка :D
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 09:41:21 am от Vickson »
*
« Отговор #345 -: Ноември 17, 2010, 09:45:32 am »
Момичета гледайте Гала по Нова тв ще дават за обзавеждане на детската стая  :D
« Отговор #346 -: Ноември 17, 2010, 10:08:24 am »
Извинявайте момичета ама аз явно пак съм проспала някоя страничка и не съм в час. Къде са тези албумчета за които си говорите и качвате снимки? :oops:
*
« Отговор #347 -: Ноември 17, 2010, 12:03:43 pm »
Абе Вивке,ти няма ли да ходиш да раждаш вече,хайде чакаме те,  j_j_ana,и ти не се ослушвай за там си и ти,че даже и  ileini  :)
Снимките се качват на  snimka.bg с парола.
За комплектчетата за изписване,аз сама си комплектовах такова.

*
« Отговор #348 -: Ноември 17, 2010, 12:36:11 pm »
Влизам набързо да ви кажа, че снощи се обзаведох с "нощница за бременни и кърмачки" от Кауфланд (същата като на Dianka в албумчето) - само че не за 7.50лв, да за цели 2.49 лв. Взех си 2 бр - изглеждат ми удобни :D
След малко отивам на преглед в Тутракан - ще пиша новини като се приберем.
Изтипосах си и аз тумбата в албума - като гледам Виксче-то... ами то аз съм доста напред с материала, а колко още време имам до финала... но всъщност съм качила само 5 кг до сега.

Радвайте се на последните слънчеви дни!
*
« Отговор #349 -: Ноември 17, 2010, 12:38:58 pm »
Дами вижте какво открих. Мн са сладки легълцата  :D http://www.albi.bg/bg/-blt-100-.html
А сутринта на Гала видах едно което мн ми хареса, ама като видях цената  8O вижте и вие  :D http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6302&lang=1
Liteto ще чакаме добри новини. В албумчето наистина трябва да подновяваме снимките на тумбите. Доста напреднахме  :lol:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #350 -: Ноември 17, 2010, 12:53:57 pm »
Виксънче къде си го побрала това бебе  :lol: Моят корем беше колкото твоя преди 2 месеца  :wink:
Виждам в албумчето че си сложила на кошарката матрак и се чудех не е ли много високо с тоя матрак? Дали няма да падне бебето като се върти  :?
Аз също съм купила кошарки и незнам какво да права с матраците?!

Илейни креватчето е много сладко и цената му също  :lol:
*
« Отговор #351 -: Ноември 17, 2010, 13:01:01 pm »
Аз също сметнах за проблем високия матрак в кошарката,затова моето второ ниво му разших ширитите,които са със скобите за захващане за кошарата,купих същия ширит и приших 1 към друго-в смисъл удължих,като спуснах нивото да пада по -ниско,за да има място за матрака.
Така си стана по-дълбоко и ми е спокойно,че няма да падне бебето.

*
« Отговор #352 -: Ноември 17, 2010, 13:01:53 pm »
Криска,поне до 4 месец със сигурност няма да падне дори и матрачето да е високо,защото не могат да се изправят още.Важно е да има решетка или преграда де.Виж после си става опасно.

« Отговор #353 -: Ноември 17, 2010, 13:04:40 pm »
Здревейте на всички бъдещи мами  :D

Да се запиша и аз в тази темичка .....
Днеска чухме три пулсиращи сърчица, дай боже всичко да е наред до края .
*
« Отговор #354 -: Ноември 17, 2010, 13:19:58 pm »
desi_1982_7381 ,честито за тройната радост,желая ви успешен финал.
Сега и аз качих малко по -пресни снимки на коремчето,а трябва скоро време да си направя една по-голяма фото сесия за спомен с коремчето.

*
« Отговор #355 -: Ноември 17, 2010, 14:05:36 pm »
desi_1982_7381 честита ви радост - лека и щастлива бременност! Момичета да ви попитам - необходими са ми 15 дни болнични....нужно ли е да ме водят фиктивно в болница за няколко дни?? и над колко дни болнични го има това изискване? Благодаря предварително за отговорите  :wink: Раиска тортата е невероятна...така ми се дояде от нея  :eating: Пощипкай малката кукла от мен  :lol:   - голяма сладурка е!
« Отговор #356 -: Ноември 17, 2010, 14:17:08 pm »
desi_1982_7381 честито и безпроблемна бременност.
yoanna не е необходимо да лежиш в болница над 60дни последователни дни се налага да се лежи за няколко дни
*
« Отговор #357 -: Ноември 17, 2010, 14:19:04 pm »
Деси 1982 честито и от мен,лека и успешна бременност!

И аз искам да гледам снимки на коремчета и обзавеждания,как става номера,влязох в snimki bg но като незнам какво да търся :oops:обяснете  малко по просто като за начинаещи с компютър :oops:

Мерси и лек ден на всички!

пп yoanna,миличка не съм много компетентна но аз също съм в болнични и още не са ме карали да лежа в болница,просто на ЖК ме писаха че съм със заплашващ аборт и автоматично ми дават болнични,но май зависи от самия лекар и ми обясниха че до 6 мес. могат да ми дават.

*
« Отговор #358 -: Ноември 17, 2010, 14:33:07 pm »
desi_1982_7381 Цели 3 броя! Браво! Дано всичко е наред. Лека бременност ти желая  :D
Йоана за 15 дни не е нужно да лежиш от ЖК трябва да ти ги пуснат.

Забравих да напиша, че ми отложиха секциото  :( няма да е на 1 декември. Графика бил фул. Много мами мн бебета  :lol: Та затова реших да е на термин 06.12.10г. Малко лудо решение имайки предвид, че секциото искат да е поне 10 дни преди термина, нооо... в крайна сметка пък когато му е писано на детето. Ако реши да тръгва по-рано нека сама определи съдбата си  :D Това е по-важното около мен. В понеделник пускам последните изследвания кръв и урина. Дано всичко е наред.
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 14:38:37 pm от ileini »
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #359 -: Ноември 17, 2010, 14:34:15 pm »
Криска, то тези снимки са ми от преди 2 седимици, сега е по-голям тумбака. :lol: В интерес на истината до края на 6-я месец, почти нямах корем и едва минавах за бременна, но от скоро почна да расте с доста по-бързи темпове, така че мисля си ще наваксам.
Иначе да наистина стана малко високо със матрака, но първо и аз си мислех за леко преправяне като Никид, и второ докато бебето е малко и не се върти - мисля, че няма да е проблем.