Здравейте всички!
Най-сетне се реших да се включа и аз в темата. Това ми е една три години очаквана втора бременност, имаме естествено зачената дъщеря, която ще стане скоро на 12 години. Вече успях да повярвам, че ми се е случило. Стана от второ икси при Щерев, с Д-р Андреева, невероятен човек и специалист! Разбира се и с много съдействие от моя страна, напълно промених стила си на живот по отношение на хранене, физическа активност, психически нагласи и пр.
За съжаление или за радост, сега не мога да спазвам нищо от режима, който спазвах преди да забременея:))) Не се оплаквам, но нямам никакви сили - преди можех да мина на бърз ход десет километра без изобщо да се изморя, или да изкача някой планински връх, а сега съм нещо като парцал. А и много ми се гади, понякога и повръщам. То май си стана оплакване:))). Като че ли предишния път по-малко ми се гадеше. По разни ръководства пише, че следващата седмица би трябвало да спрат тия неразположения. Как беше при вас? Имахте ли такива "неприятности" и кога спряха? Ще се радвам да ми отговорите.
На всички пожелавам приятни и незабравими моменти с малките човечета /те дали осъзнават, че също пишат и четат чрез нас във форума? аз мисля, че да./[/size][/size]