0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Тема на бременните № 69
« Отговор #280 -: Ноември 13, 2010, 11:10:46 am »
Здравейте и от нас  :wink:
Роси, именно това исках да кажа и аз, просто ми се искаше да ме успокои малко, а вместо това се притесних. От друга страна дето вика Гери и при Велев прегледа е 60лв, та ако трябваше да се виждаме по-често щеше да е малко....
Иначе аз при Сигридов съм на 17.11. и после на 10.12. така че реално няма да съм един месец без надзор.  :) Абе ще го мислим, ще говоря и със Сигридов другата седмица, ще видя той какво ще ми каже.
Айде хубав ден от мен, ще се поразходя малко.
*
« Отговор #281 -: Ноември 13, 2010, 11:16:03 am »
Честити първи ритничета на Петето :lol: Аз вече приключих с работата и в оставащите месеци ще се поглезя  :wink: дано времето да остане така хубаво и става за много разходки. Анабел добре дошла! Прекрасни почивни дни на всички!
*
« Отговор #282 -: Ноември 13, 2010, 12:31:55 pm »
Анабел, честито, много хубава бременност и прекрасно бебе/та на термин. дано се разминеш с редукцията, на мен това ми беше най-големият страх, след помятането, де, та съм много благодарна, че не ми се наложи, стискам палци и при теб да е така.

Петяст - честито ритниче, аз вече нямам търпение да си говорим с бебето по този начин, знам, че към края ще искам хич да не ме рита ако може, но сега нямам търпение да го усетя.

мира, да се оправяш бързо.

аз съм пак в едни от онези периоди дето не се спи повече от 5-5.30 часа на нощ, независимо кога си легнеш. то бива бива сухи тренировки, но това вече е малко прекалено. дано ви е хубаво времето при вас, аз ще се пробвам да изляза малко днес, да видим. много хубава събота и неделя
« Отговор #283 -: Ноември 13, 2010, 12:50:06 pm »
момичета привет,
Да докладвам новините и аз: вчера бях на дългочаканата ФМ при Димитрова. Като цяло всичко е наред, развива се според седмиците. За пола каза, че не се виждало съвсем ясно, но било момче  :ballons: Аз дори забравих да попитам това сигурно ли е все пак, но надявам се това е. Незнам дали не трябваше да отида малко по-късно, защото каза, че за сърцето не всичко се вижда добре и иска да направя след 4 седмици ехокардиограма. Освен това иска да отида пак в 26г.с. за наблюдение, защото едната маточна артерия не била съвсем като другата, но каза изрично да не се ярвам да чета по интернет  :wink: и да се впрягам, защото не било проблем засега и просто иска да е сигурна, че всичко ще е наред с кръвотока. Въобще прави ми впечатление, че е професионалист и не е по празни успокоявания или страхове.
Другото интересно беше, че от въпросните снимки на лицето, предполагам 3Д, нищо не можахме да различим и голям смях падна, защото мъжа ми направи ужасена физиономия като разбра, че това е лицето  :D И при вас ли беше такава пихтия?
Иначе и аз продължавам май с гадните гъби, уж ги бях излекувала, но пак ми се вижда че се появиха и слагам полижинакс сега.
Петя, честито ритничета, и аз понякога нещо подобно на пулс усещам и не мога да разбера какво е, но и леки помръдвания също, за които нямам съмнения :)
*
« Отговор #284 -: Ноември 13, 2010, 14:06:00 pm »
Привет момичета.
Как сте?
Пете честити ритничета. Нямам търпение и аз да се похваля.
Анабел честито и от мен. Леки и безпроблемни месеци и едно хубави (или едни хубави) бебчета на финала.
Иначе няма нищо ново покрай мен. Освен че вече имам малко коремче. :) Моя мъж даже каза буквално, че за 5 дена съм се позакръглила вече.
Хубав ден пожелавам на всички.

« Отговор #285 -: Ноември 13, 2010, 15:54:25 pm »
Благодаря на всички!лека и хубава  preggo на всички
« Отговор #286 -: Ноември 13, 2010, 19:23:47 pm »
Аз от няколко дни имам проблем,аз съм  с астма,която не ми е създавала проблеми от много години,но напоследък много ми "свирят"гърдите.:(
Здравей Моник, и аз съм с астма, не се притеснявай, но няма смисъл да се мъчиш така. Направи си консултация с алерголог. На мен ми изписаха инхалатор Симбикорт - при нужда. Общо взето до тук съм го ползвала не повече от 5-6 пъти. Но при всички положения е по-добре с инхалатор, отколкото да си мъчиш организма без въздух или със свиркащи гърди... Хайде успех.
*
« Отговор #287 -: Ноември 14, 2010, 01:42:16 am »
Охо Петич тъкмо днеска си мислех да те запитвам коя седмица си вече а то гледай и ритници имало ,много се радвам миличка
Надявам се този път с лечението да успеете да ги уморите тез гъби !
Анабел честито - лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Аз още малко ще се помотам че не ми се спи и ще стискам очите пък ще видим  :D
[/url]
*
« Отговор #288 -: Ноември 14, 2010, 08:46:56 am »
Добро утро :D на вън обещава да е прекрасен ден :sunshine:, нека така и да се чувствате!

Добре дошла на Анабел, леки и безпроблемни  :cloud9: с най красивия финал :babyflips:

Честити първи ритничета на Петя, това са едни от най вълнуващите мигове и за мен :D, макар че вече ме наболява :wink:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #289 -: Ноември 14, 2010, 10:32:17 am »
Здравейте мили мами :) Доста сте изписали,нямах много време да следя всичко.Аз имах доста работа тези дни но и малко притеснения около бебо..За моя огромна радост всичко е наред-ходих на доки и нещата се оправиха просто е трябвало да имам търпение и да вярвам че всичко е наред.
Преди две дена изведнъж започнах да се стряскам защото нещо не усещах бебо..просто ритничетата не идваха.Чаках ли чаках ама усещах много малко,и естествено започнах да чета из нета..Няма да ви опиша какво ли не прочетох за тези 24 часа.И докито нямаше часове свободни..И всичко ми се струпа на главата. веднага на спешната помощ просто за да чуя че сърцето на моето детенце бие..Голям късмет имах че ми се падна точно на смяна моята гинеколожка и като ми видя лицето така зачервено от реването  веднага ме вкара в стаята.За мое щастие бебо е бил с крачетата надолу и затова по-малко съм го усещала. :) лесно мама не се става  :wink: Най-важното е да сме веднага при доки независимо дали е фалшива тревога :) Дано по-малко се налага да ползваме услугите на докитата през останалите месеци.
А относно астмата аз също страдам.. Имам си инхалатор който е най-безвредно възможния за бебо.Това е много лош период за мен-особено при смяната на сезоните се чувствам като парцал.И това ще отмине :)
*
« Отговор #290 -: Ноември 14, 2010, 10:42:32 am »
Здравейте мами! Да се отчета и аз. Излязоха ми резултатите от МБ. Перфектна съм!  :D Килограмите ми замръзнаха на 64 вече месец. Чувствам се добре, съня е труден, но при всички явно е така. Чакам вече с нетърпение появата на малката.
Остана само да купя количката  :( Не съм предполагала, че ще е толкова труден избора! Вчера падна голямо обикаляне и пак НИЩО!  :? Ще видим накрая какво ще избера...
Ася ако цвеклото ти е гадно на салата направи го на сок с 1 или 2 ябълки, така не се усеща толкова вкуса му.
Анабел добре дошла желая ти лека и безпроблемна бременност!
Наслаждавайте се на хубавото време, че малко остана  :D
« Отговор #291 -: Ноември 14, 2010, 12:38:53 pm »
Момичета привет от мен!На 11.11. родих малкия Мартин - 3950 кг, 52 см. Раждането мина повече от лесно, пожелавам на всички такова, нормално, без упойка и без проблеми. И двамата сме добре, днес ни изписаха.Кърмим се - слава богу и той го иска и аз имам кърма.Сега опознава домашната среда.Ако искате повече подробности, с удоволствие ще ви разкажа.Засега лек ден от мен, безпроблемна бременост и раждане на всяка от вас!
*
« Отговор #292 -: Ноември 14, 2010, 12:42:54 pm »
Честито Радче !
Да ти е жив и здрав малкия Мартин !
Много да му се радвате и да ви слушка!
[/url]
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #293 -: Ноември 14, 2010, 12:52:28 pm »
Честито Ради :) Да ви е жив и здрав малкия принц :) Браво за лесното раждане-дал Бог всекиму :) И какъв голям мъж си родила миличка-много да ви радва Мартин :):)
*
« Отговор #294 -: Ноември 14, 2010, 13:10:47 pm »
Ради, честито.
Да е жив и здрав Мартин и много да ви радва.

*
« Отговор #295 -: Ноември 14, 2010, 13:40:10 pm »
Раде,честит да ви е сладура и все така леко да ви е и за напред.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #296 -: Ноември 14, 2010, 15:48:13 pm »
Здравейте!
Ради, много да се радвате един на друг! Честита рожба!  :ballons:
Аз вече съм добре. Най-после утре ще направя това вливане и се прибирам вкъщи.
« Отговор #297 -: Ноември 14, 2010, 15:54:35 pm »
Браво на Радето,аз искам подробности разбира сеее,ще чакам разказа от вас като тръгна доо последния момент  :D.
 Момичета ако някоя има интерес към ескимосчето което е в албума с коремчетата нека ми пише на лични :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #298 -: Ноември 14, 2010, 16:08:57 pm »
Честито Раде! Много се радвам за теб! :)

« Отговор #299 -: Ноември 14, 2010, 17:53:09 pm »
Хайде и тук да честитя на Радка.
Тази новина малко събуди този уикенд форума. Моите сини гащи, за които отдавна предчувствах тук, никой не ги забеляза.. :oops:

Искам пак да споделя, ако някои е ходил при Щерев, че училището за родители е много удобно и полезно. Днес бях на 2 сесия - за раждането, като на първата ще отида другия месец, защото я пропуснах този. Също ни разведоха и през родилното и стаите, които никак не са лоши.

saraapl, на мен лекарите вече ми забраниха да чета по интернет за проблеми  :)