Благодаря за отговора denis!Ако имам задържан фоликул,не трябва ли да ми закъснее МЦ или не е задължително?Охх,защо се получава така-втори месец пия утрогестан от 14-25 ден и М2ТОН от 5-25,не би ли трябвало тези хапчета да не позволяват да се случва това?Засега нямам възможност да ида на лекар,но при първа такава-пак съм там!Благодаря ти отново!
Не - няма такова нещо. Може всеки МЦ да задържаш фоликули и по нищо да не разбереш, че се случва - в някои случаи дори и тестовете за О. и БТ не го показват. /затова е редно те да се използват само, ако е сигурно че няма проблем с О./
Здравей denis!Имам още няколко въпроса и спирам,че вече ми е неудобно
1.Да разбирам ли,че графика,която говори за наличието на повече от 1 фоликул,прилича на графика със задържан фоликул? 2.В темата за М2ТОН-а,съм чела,че често в следствие на приема му,се образува повече от 1 фоликул-понеже и на мен ми е изписан,възможно ли е да е от хапчета наистина? 3.След като утрогестана не ме предпазва от задържането на фоликули,той помага ли поне,те да претърпят обратно развитие и да изчезнат? 4.И последно-ако задържания фоликул не се изчисти с МЦ,това означава ли че при следващия цикъл няма да има ову? охх,много ми станаха въпросите,извинявай