0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравей, rouses!Видях в графиката ти, че пиеш Вечерна иглика след овулацията. Тъй като и аз пия, но само преди овулация, провери кога точно трябва да се пие. Аз си я взех по мое предписание, но много подробно четох преди да започна да я пия. Това е моя интерпретация де, пиши ако лекар ти я е предписал.Успех ти желая!
здравеите момичета,и замного години на всички.може ли някои да ми помогне с календара че маи нещо се обарках,благодаря предварително
Здравейте, какво ще кажете за моята графика - изглежда сякаш е трифазна...Нямам никакви симптоми на бременност, но така ми се иска да сме успяли този път. Малко данни: МЦ - 26-29 дни, ЛФ - 14 дни, температурата е мерена анално с дигитален термометър.
gergana81 - и аз съм чувала за такава разлика. Може и да е от това. Като споделях с майка ми , тя каза , че и нейната Т е много ниска и моята дори като бебе била такава. Не разбирам обаче, защо веднъж се вдига после рязко пада, а времете по което меря е еднакво и по един и същи начин?
Дени как ще коментираш последната ми графика.Благодаря ти
Цитат на: slunchoo в Януари 07, 2011, 21:42:09 pmgergana81 - и аз съм чувала за такава разлика. Може и да е от това. Като споделях с майка ми , тя каза , че и нейната Т е много ниска и моята дори като бебе била такава. Не разбирам обаче, защо веднъж се вдига после рязко пада, а времете по което меря е еднакво и по един и същи начин?А как си с ТСХ?Баба ти, майка ти имат ли проблем с ЩЖ? Т. при хипофункция на ЩЖ е по-ниска