0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката- 7 тема!
« Отговор #920 -: Август 03, 2011, 12:33:43 pm »
Момичета, благодаря ви за бързите орговори. Аз не се стърпях и отидох в Щерев да ми пуснат кръвен тест... Ще е готов след час и ще пиша какво става.

Rejna, вярно е че имам зацапвания във всяка графика, но те обикновено са мръсно кафеникави, а това си беше направо бледо розово. За първи път е такова  8O Затова се постреснах малко  :oops: А не е ли малко късно да е имплантационно зацапване? Чела съм, че ако има такова е около 7-8ми ден след овулация...

*
« Отговор #921 -: Август 03, 2011, 13:00:47 pm »
Лина  :goodluck: :bfp:

« Отговор #922 -: Август 03, 2011, 13:58:14 pm »
Лина  :goodluck: :bfp:

Благодаря jolie16 ,
но за съжаление бета ЧХГ е 0.22. Явно няма да е и този месец  :(

*
« Отговор #923 -: Август 03, 2011, 14:09:56 pm »
Съжалявам миличка!Дано другия път е твоя !! :bighug:

Съжалявам за спама

« Отговор #924 -: Август 03, 2011, 18:24:31 pm »

:( :( :( :( температурата вместо да се покачва тази сутрин 36,60

*
« Отговор #925 -: Август 03, 2011, 19:19:18 pm »
Мирадос,овулацията настъпва до 48 часа след положителен тест,така че продължавай да мериш БТ и се потрудете  :bed: .. Късмет!

« Отговор #926 -: Август 03, 2011, 19:31:19 pm »
 :( :( :( :(благодаря

*
« Отговор #927 -: Август 03, 2011, 19:35:20 pm »
Защо си тъжна миличка?Недей така..ще се получат нещата!Днес ти е 12-ти ден,правете любов и ти желая много късмет и още този месец да видиш  :bfp:

« Отговор #928 -: Август 03, 2011, 19:48:27 pm »
защото все се мисла че има нещо опитваме от 4 месеца и все не честно казано се претеснявам този месец за първи път си мера тем и тестове права но по тях трудно се ориентирам 1 ден на 10 мисляче бяха еднакви но и до днес като права тестовете си има 2 черти малко по бледи сякаш :ask: :ask:

*
« Отговор #929 -: Август 03, 2011, 20:01:27 pm »
Мирадос,писах ти на лични,за да не спамя

« Отговор #930 -: Август 03, 2011, 20:38:46 pm »
Здравей mirados, защо не си направиш една нова темичка с твоята графика? Ето тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=28.0
И се успокой малко, най-добре се коментира графика към КРАЯ на МЦ, защото тогава картинката е най-пълна, и като си направиш две три графики вече може да се правят изводи за овулацията - кога е, има ли я, няма ли я и т.н. Сега само можем да гадаем.
« Отговор #931 -: Август 04, 2011, 17:03:40 pm »
Някой знае ли колко време след дуфастона би трябвало да ми дойде цикъла?Днес е 6ти ден без него :(А по графикатами овулация май не е имало
Трябва сега да ми падне темп. ли моля ви кажете много съм невежа по този въпрос :?

*
« Отговор #932 -: Август 04, 2011, 17:16:15 pm »
Норенсия, май беше споменала,че имаш 35-40 дн. цикъл, тоест е напълно възможно на 24-ти ден ( или на 25 юли ) да е имало овулация..ако греша ,нека другите момичета ме поправят.Но ако наистина цикъла ти е около 40 дни  е напълно възможно да имаш овулация на 24-ти ден !
Не мисля,че ти закъснява от дуфастона..щом по принцип ти е дълъг цикъла.

« Отговор #933 -: Август 04, 2011, 17:52:46 pm »
Норенсия, май беше споменала,че имаш 35-40 дн. цикъл, тоест е напълно възможно на 24-ти ден ( или на 25 юли ) да е имало овулация..ако греша ,нека другите момичета ме поправят.Но ако наистина цикъла ти е около 40 дни  е напълно възможно да имаш овулация на 24-ти ден !
Не мисля,че ти закъснява от дуфастона..щом по принцип ти е дълъг цикъла.

:good_post:

« Отговор #934 -: Август 04, 2011, 17:53:17 pm »
norensia, според мен е възможно да не е имало овулация.
След положителния ову тест са минали 8 дни без трайно покачване на БТ, а ти не си отбелязвала други подробности относно тестовете.
Дуфастона е прогестерон, под влияние на прогестерона се вдига и БТ, дори и внесе от вън той има същата функция.

Все пак нищо не може да бъде на 100% категорично на база графиката, а само един вид догатка.

Относно цикъла след дуфастон до 10-тина дни трябва да има такъв, ако не се появи е хубаво да посетиш отново лекуващото те АГ.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #935 -: Август 04, 2011, 21:01:26 pm »
Благодаря ви много надявам се скоро да ми дойде,много се радвам че ви има, толкова сте компетентни  :)
Пожелавам на всяка от нас да сбъдне мечтите си!!!

*
« Отговор #936 -: Август 04, 2011, 21:39:13 pm »
Успех и на теб Норенсия, все пак докато няма цикъл винаги има надежда,нали знаеш  :D

*

petianikolova1981

• *
  • 46
  • Което не ме убива, ме прави по-силна
« Отговор #937 -: Август 05, 2011, 19:49:32 pm »
Момичета, я кажете стрептококовата бактерия пречи ли на забременяването? Може ли тя да е причина за проблем при овулацията и ниска БТ? Микробиологичното ми изследване показа стрептококи и гъби кандида. Колко сериозно е това?  :oops:  :(
« Отговор #938 -: Август 05, 2011, 20:10:11 pm »
Денис, какво ще кажеш за графиката ми за този месец.Имам някаква надежда, съдейки по спада на 27-ми ден и зацапването през последните дни.Утре ще си правя и TSH.
Не съм сигурна дали е имало О. Това зацапване е обезпокоително.
Пиши какъв е резултата ТСХ

Денис, резултата от контролата на TSH беше 15.18.Ходих при друга ендокриноложка, тя ми назначи да пия Еутирокс пак, по схема за 30 дни, а и ме насочи за ехография на щитовидната жлеза.Каза, че предписването на Метизол е била голяма глупост.Според нея (съдейки по стойностите на TSH последните месеци) имам Хашимото.Сестра ми също го има (сега е бременна в 5-ти месец и пие Л-Тироксин, та всичко е наред засега с нея и бебката), та явно ни е фамилна черта.Дано един ден децата ми се разминат с тая гадост, която сега ми пречи да забременея.

*
« Отговор #939 -: Август 06, 2011, 10:10:17 am »
Цитат
Според нея (съдейки по стойностите на TSH последните месеци) имам Хашимото.

Само по стойностите на TSH  не може да се поставя диагноза, дори не е удачно да се изказват предположения. Необходими са поне няколко ехографски прегледа, проследяващи състоянието на щитовидната тъкан и разбира се, кръвни изследвания за МАТ и ТАТ. При наличие на антитела с доста голяма сигурност става въпрос за тиреоидит на Хашимото.
............................Тайната на нашата вечеря............................