0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета кажете си мнението за моята графика,че май нищо не стана
Denis възможно ли е тази Т днес да е Ову?Толкова рано????
Mомичета толкова се бях зарадвала на едва ли не перфекната ми овулация и изведнъж БТ взе да пада и този цикъл отива на кино .
Здравейте дами! Ще ми помогнете ли с графиката ми малко? Според вас имало ли е овулация въобще, защото БТ не се е покачила кой знае колко, въпреки че другите симптоми за овулация ги имаше- особено болезнените гърди /даже май малко са наедрели/.Зная че е още рано за коментар, ама...
Знаеш ли от какво е това зацапване?/раничка?/
Цитат на: lora79 в Февруари 09, 2011, 14:07:08 pmМомичета кажете си мнението за моята графика,че май нищо не стана Колко дни ти е МЦ /средно/?О. може и да е минала
Момичета днес бех на преглед.Бременна съм в 6-та г.с.,бебчо е 15 мм.Благодаря на всички,които ме подкрепяхте и отговаряхте на запитванията ми,благодаря и на теб Денис Момичета пожелавам ви по едно бебче и да не се задържате много тук.Целувки на всички
Може ли да ми погледнете графиката и да си кажете мнението
Момичета може ли да ми погледнете графиката , дали не съм объркала деня на овулацията,какво ще кажете ?
Благодаря ти denisЦитат на: denis в Февруари 09, 2011, 18:02:19 pmЗнаеш ли от какво е това зацапване?/раничка?/Нямам идея, но се притесних малко. Беше само сутринта на салфетката. Може ли да са гъбички??? На мен ми се искаше някой да ми каже че е импантационно зацапване, ама...
Цитат на: denis в Февруари 09, 2011, 17:57:18 pmЦитат на: lora79 в Февруари 09, 2011, 14:07:08 pmМомичета кажете си мнението за моята графика,че май нищо не стана Колко дни ти е МЦ /средно/?О. може и да е миналаМЦ ми е на 28 дни и продължава 4-5 дена
Цитат на: plamak в Февруари 10, 2011, 09:06:45 amМомичета може ли да ми погледнете графиката , дали не съм объркала деня на овулацията,какво ще кажете ?Графиката ти не показва да е имало О.Спазваш ли всички правила при измерване?Добре е да правиш и тестове за О.