0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI ноември
« Отговор #140 -: Ноември 17, 2010, 18:32:16 pm »
Аууууу, а мен ме уплаши приятелката ми и каза-не, вагинален не. Ами сега? Ще полудея
« Отговор #141 -: Ноември 17, 2010, 19:21:35 pm »
Прегледите са вагинални до към 12-та седмица мисля , успех
« Отговор #142 -: Ноември 17, 2010, 19:26:28 pm »
Ух,благодаря ви мноооого. Ще се преброим утре. Успех на всички ви
« Отговор #143 -: Ноември 19, 2010, 15:52:31 pm »
Да повдигна малко темата, че заспахме. Има ли нещо ново, някоя хубава новина.
Аз още седя и чакам и се страхувам, че ще стане като във вица "накрая само си седя" :D
*
« Отговор #144 -: Ноември 19, 2010, 16:34:41 pm »
Аз засега действително само си седя и чакам януари.

Къди, от все сърце ти пожелавам положителен резултат!
« Отговор #145 -: Ноември 19, 2010, 16:35:01 pm »
Явно всички търпеливо чакат  :ask:
*
« Отговор #146 -: Ноември 19, 2010, 18:55:24 pm »
Цигу, и аз съм за Януари :P
И се моля, това да е последната "самотна" Коледа за всички ни!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #147 -: Ноември 19, 2010, 19:34:40 pm »
И аз чакам, но вече друго - чакам да стигнем до финала с двете ми мъничета, на които вчера за първи път чух как тупкат сърчицата. Пожелавам ви го на всички, мили момичета, от все сърце, това неописуемо щастие.
*
« Отговор #148 -: Ноември 19, 2010, 21:21:38 pm »
Цигу, и аз съм за Януари :P
И се моля, това да е последната "самотна" Коледа за всички ни!

Спокойно, няма да е самотна, щом имаме семейство и приятели.
Пък и като сме опрели до АРТ, явно отдавна не разчитаме на Дядо Мраз/Коледа. :wink:

Горе главата и се порадвай на глъчката и веселбата по празниците.
« Отговор #149 -: Ноември 19, 2010, 21:26:19 pm »
И мен вече много години ми е самотно на Коледа, въпреки семейството и приятелите. Някак е празно. Аз чакам февруари.
« Отговор #150 -: Ноември 19, 2010, 21:27:17 pm »
Здравейте момичета, да си кажа и аз - от вчера започна моята същинска стимулация. За сега съм на 150 еденици Пурегон сутрин и вечер.

Цигу, а ти не отписвай Дядо Коледа/Мраз, защото аз съм точно такъв подарък на родителите ми след 6 годишно ходене по мъките. Родена съм на 31.12 последно бебе на годината  :D /От Дядо Мраз съм, тогава Дядо Коледа е ходил по други земи/  :D :D :D :D :D
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #151 -: Ноември 20, 2010, 06:52:55 am »
12-ти дено от ЕТ уринарен тест отрицателен. За нас тази Коледа отново остава без чудеса, но Нова Година нов късмет.
« Отговор #152 -: Ноември 20, 2010, 08:13:04 am »
Добро утро!Къди не трябва ли да изчакаш оше 2-3 дни?Док.ми каза на 17 ден,а аз кръвния го направих на 15.Иначе както писах и аз ще се явя живот и здраве януари.Нова година ,нов късмет!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #153 -: Ноември 20, 2010, 08:22:41 am »
Къди,и аз мисля,че е рано.Уринарен тест според мене най-рано на 14 ден може да се направи.Ако имаш възможност направи кръвен.Непременно се обади на лекаря си какво ще ти каже.Стискам палци!!!
« Отговор #154 -: Ноември 20, 2010, 10:26:42 am »
Къди, мила, и аз мисля,че е рано. Аз устисках и пуснах кръвен на 18 ден и докато си чаках резултата,направих и уринарен. Това при теб си е още една седмица, ехеееееееее. Да не си посмяла да сваляш гарда и да спираш лекарствата. Прегръщам те
« Отговор #155 -: Ноември 20, 2010, 10:36:14 am »
КЪДИ, наистина не бързай толкова. Уринарните тестове отчитат по-високи нива на хормона. Някъде към 16-17 ден го направи. Рано е. И задължително пусни кръвен, особено ако нямаш МЦ. По времето, когато аз правих опита си, едно момиче писа как на единия ден пикливия тест бил (-), а на следващия (+) и после и кръвния се оказал +. Същото разказваше и Параскева Джукелова в Горещо. И тя е правила инвитро. Чакай още малко. Зная колко е гадно като се отчаяш  и ти се иска да не слагаш тези глупави хапчета, защото ти се вижда безсмислено. Не спирай лекарствата и трай още малко. После ще съжаляваш, че си прибързала.
« Отговор #156 -: Ноември 20, 2010, 18:20:32 pm »
Обадих се в клиниката и им казах за отрицателния уринарен тест. Казаха, че е рано, но бяха доста разочаровани, защото и в двата ми опита всичко беше като по учебник. Разбрахме се утре да пусна кръвния, защото така или иначе ме човърка. Лично за мен тази битка е загубена и не защото се предавам, а просто знам и не искам да се заблуждавам. Цял ден ми отне да свикна с мисълта и да я приема, видях се с една приятелка, която има три неуспешни опита и в момента е на прага на 4-ти и тя доста оптимизъм ми вдъхна. Та така...
« Отговор #157 -: Ноември 20, 2010, 18:53:21 pm »
Какво да ти кажа,мила. При първия ми опит всичко беше ок, ама до теста. И тогава най се дразнех, като ми кажеха,че живота продължава. Като че не го знаех това. Този път пък,при втория опит, в деня на трансфера минах през 9 кръга на ада заради поставена ми некоректно диагноза в хистологията след операция,извършена в началото на процедурата/не гинекологична и в друга болница/. Аха, и да се отложи трансфера за неопределено време. Нали уж трябва спокойствие при трансфера....ама на,стана. Сега чакаме две бебчета през лятото, живот и здраве. И си мисля, че някак раничко си отписала успеха. До към 17-20 ден след трансфера не сдавай фронта, моооля те.
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 18:56:04 pm от mrav4ica »
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #158 -: Ноември 20, 2010, 18:57:16 pm »
КЪДИ , за бой си !Какъв уринарен тест на 12 ден -потрай още малко .Всички са ти казали ,че е рано.Дано след няколко дни  да има повод за радост!

« Отговор #159 -: Ноември 20, 2010, 23:12:22 pm »
Dobar ve4er,momi4eta da se pohvalq na 10 den sled transfera-polojitelen urinen test,na 16 den polojitelen kruven,drugata sedmitsa purvi pregled.Pojelavam vi mnogo kusmet!I molq da me izvinite za latinitsata,no neshto stava s kompiutara :)