0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI ноември
« Отговор #40 -: Ноември 04, 2010, 13:32:15 pm »
plamko, cream, нямам думи...съжалявам. :(
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #41 -: Ноември 04, 2010, 15:30:26 pm »
Крем, въпреки всичко не спирай лекарствата. Последното нещо което искам да направя за теб е да ти давам празни надежди, но ако ембрионите са били два..., не пада с много ЧХГ-то, и на грешки сме ставали свидетели... изчакай още ден-два, моля те. :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #42 -: Ноември 04, 2010, 17:14:54 pm »
cream в една и съща лаборатория ли си пуснала чхг?
« Отговор #43 -: Ноември 04, 2010, 17:18:31 pm »
Cream, съжалявам много, и при мен случая беше подобен, но все пак подкрепям Евро, че трябва да направиш контрола, за да си абсолютно сигурна във случващото се. :bighug:
*
« Отговор #44 -: Ноември 04, 2010, 18:23:19 pm »
cream в една и съща лаборатория ли си пуснала чхг?
Да, в една и съща.

Крем, въпреки всичко не спирай лекарствата. Последното нещо което искам да направя за теб е да ти давам празни надежди, но ако ембрионите са били два..., не пада с много ЧХГ-то, и на грешки сме ставали свидетели... изчакай още ден-два, моля те. :kiss:
Днес така или иначе съм пила хапчетата. Ще видим тази нощ какво ще се случи.

Благодаря на всички за подкрепата!
« Отговор #45 -: Ноември 04, 2010, 19:10:03 pm »
sne_do, на мен като алтернатива ако не намеря х-преп ми бяха написали Фортранс, но не пазя рецептата и не знам в какви количества е. Може да попиташ в аптеката.
Аз преди лапарото пих Фортранс. Един пакет, разтворен в 1 литър вода.

cream:bighug:. Дано да се окаже някаква гадна грешка.
« Отговор #46 -: Ноември 04, 2010, 19:32:13 pm »
Момичета, мога ли да пусна АМХ и Инхибин Б сега или трябва да изчакам, и колко?
Притеснявам се да не съм изчерпала резерва с тези стимулации.
Кремче, наистина ако са се захванали два ембриона и единият отпада е логично ЧХГ да пада малко, а с другия ембрион всичко да е наред. Какво каза док.?
 Силно ти стискам палци...
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 19:53:56 pm от northerner »
« Отговор #47 -: Ноември 06, 2010, 11:36:05 am »
Днес беше пункцията ми, 12 яйцеклетки - 10 идеални. Сега чакаме обаждане да видим какво ще стане после.
*
« Отговор #48 -: Ноември 06, 2010, 12:41:46 pm »
Наистина не знам какво става с това ЧХГ:
17-ти ден - 184
19-ти ден - 145
21-ви ден - днес - 248
Говорих с д-р Шефкетова. Каза да продължавам с лекарствата.  
Някой има ли идея какво се случва? :ask: Дали няма да се окаже извънматочна?

Къди, браво на теб! Дано всички да се оплодят! Стискам палци!!!
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 12:56:07 pm от cream »
*
« Отговор #49 -: Ноември 06, 2010, 12:52:36 pm »
cream предполагам, че след няколко дена ще отидеш на преглед и вече ще си по-спокойна.Важното е, че чхг расте. yahoo_17
КЪДИ много хубава бройка, а дано всичките да се оплодят и да имаш голям избор. yahoo_17
« Отговор #50 -: Ноември 06, 2010, 12:53:07 pm »
Урааа Крем, има светлина в тунела продължавай с лекарствата!
« Отговор #51 -: Ноември 06, 2010, 15:02:53 pm »
Кремче, стискам ти много палци всичко да се окаже ОК. Дано да успееш.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #52 -: Ноември 06, 2010, 15:36:34 pm »
Крем, сигурно са били двечки, последното ЧХГ е хубво! :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #53 -: Ноември 06, 2010, 16:58:29 pm »
cream, имаш много силно стиснати палци и от мен  :crossfingers:

Аз все още не съм решила да правя тест, чакам си търпеливо 16-17 ден, което означава тази сряда може би. За сега съм добре, само дето много ми се спи  :lol: Точно на 10 ден имах леко розово зацапване, малко притеснително, но за сега отшумя. Не знам защо ми бяха изписали но шпа само за 7 дни. Естествено като го спрях и започна да ме присвива тук там, което пък съвпадна със зацапването. След консултация с Тутракан продължих да го пия по същата схема и сега се чувствам добре. Поздрави и успех на всички!
*
« Отговор #54 -: Ноември 06, 2010, 17:36:28 pm »
belief, много обнадеждаващо звучи това със зацапването... Дано, дано! Стискам силно палци!

Крем, сигурно са били двечки, последното ЧХГ е хубво! :crossfingers:
Като удавник за сламка съм се хванала в думите ти!  :hug2:
« Отговор #55 -: Ноември 06, 2010, 20:59:38 pm »
Кремче,стискам силно палци.Ще видиш,че всичко ще е наред.Силно вярвам в това. :bori_007: :bori_004:
« Отговор #56 -: Ноември 06, 2010, 21:37:28 pm »
Краем, аз мисля че всичко е наред стискам палци нещата да са така както изглеждат.
*
« Отговор #57 -: Ноември 07, 2010, 11:18:36 am »
Къди, чакаме новини!
Бина, belief, sne_do и на всички в процедура  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Днес имам болки и червено зацапване. Снощи излезе черен съсирек. Не отиват на добре нещата... То при мен няма спиране това зацапване. Като започне и до края - и първия път така беше.
« Отговор #58 -: Ноември 07, 2010, 12:08:24 pm »
Кремче, и аз не искам в никакъв случай да ти давам напразни надежди, но моя позната имаше случай, в който са били 2 бебета и едното спира развитието си и тя го изхвърля. Не зная как е излязло, но зная, че тя беше в болница. Имала е кървене при изхвърлянето на мъртвия плод. Другото остана и сега е наред. Колкото и да ти е трудно, просто чакай и не спирай лекарствата. Ако можеш звъни на спешния и питай или на Бойчев.
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 12:15:48 pm от maya_the_bee »
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #59 -: Ноември 07, 2010, 12:28:31 pm »
Здравейте и от мен. Да се включа и аз в темата. Днес ми е 13 ден след трансфер, на 11.11 ще си правя кръвен тест и ми си струва след 100 години. Вчера не издържах и си купих уринарен тест, който беше орицателен. Искрено се надявам просто да е било рано :( Това ми е трети опит и всеки път си казвам, че на трябва да си правя тест преди датата за кръвния, за да не се изнервям допълнително, но пак не успях.....Дали е достатъчно показатален според вас уринарния тест на 13 ден?
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)