0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI ноември
« Отговор #100 -: Ноември 11, 2010, 20:24:02 pm »
cream, мога само да кажа, че съжалявам. Наистина. Едва ли има с какво да те утешим. Дано някак си нещата се подредят добре за теб. И аз не зная как, но дано.
« Отговор #101 -: Ноември 11, 2010, 20:54:08 pm »
cream,iva17 съжалявам момичета,но знайте ние все пак ще успеем някой ден.Наистина болката е голяма и няма думи с който може да се утеши :bighug:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #102 -: Ноември 11, 2010, 21:03:27 pm »
И третият ни опит завърши - спонтанен аборт. Док каза, че плодът е спрял да се развива. Следва коремна операция, заради миомата... Не мога повече........

iva17, съжалявам  :hug2:

За всички в процедура  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Прегръщам те!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #103 -: Ноември 11, 2010, 21:10:08 pm »
cream   :bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #104 -: Ноември 11, 2010, 21:19:40 pm »
Благодаря за подкрепата. Cream, много съжалявам :( Сигурна съм, че следващия път ще успеем.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #105 -: Ноември 11, 2010, 21:56:26 pm »
Cream,iva17,съжалявам мили,момичета!От сърце и душа ви прегръщам! :bighug:
« Отговор #106 -: Ноември 11, 2010, 22:16:25 pm »
Съжалявам CREAM на твойто положение съм,прегледа ми беше на 9.Нямах никакво желание да пиша и само ви четях.Отново сме на старта.На 39 съм.Кофти ни е.Много..Този път се бяхме навили и двамата много.Сигурни бяхме ,че е станало.Всичко което зависеше от мен го направих.От 3 октомври съм отпуски и болнични и изпълнявах всичко.Не може да не можеш повече!Трябва да опитаме отново! :bighug: :bighug: :bighug:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #107 -: Ноември 12, 2010, 09:11:08 am »
Добро утро момичета днес ми 10-ти ден от трансфер и искам да споделя,че гърдите ми се отпуснаха и вече не ме болят като преди,а те се бяха по надули и ме боляха още от началото на стимулацията,но от вчера следобяд вече не тъка,при извънматочната така се получи гърдите се отпуснаха,прокарвах и карай и сега се шашнах с това отпускане пак не знам какво да си мисля и много се притеснявам дали това е някакъв признах на неуспех,а е рано за тест още.......
« Отговор #108 -: Ноември 12, 2010, 09:44:53 am »
Бина, при моето успешно ин витро гърдите в началото изобщо нито ме боляха нито нищо. Само корема ми беше подут от хиперстимулацията.Всичко е индивидуално , не си вкарвай лошо мисли предварително , желая ти успех :bfp:
« Отговор #109 -: Ноември 12, 2010, 10:03:31 am »
Бина, аз съм 5-ти ден след ЕТ и нямам никакви симптоми, корема ми почти спадна, гърдите изобщо не ме болят, все едно нищо не съм правила със себе си. Бях малко сънлива и лесно се уморявах, но сега съм бодра......то е все още достатъчно рано за симптоми де.
*
« Отговор #110 -: Ноември 12, 2010, 11:02:35 am »
Бина, не го мисли много, аз имах всички симптоми - от подути корем и гърди до адско гадене от разни миризми, но всичко беше от лекарствата, а не от бременност, така че при всеки е индивидуално.
Изчакай търпеливо и спокойно теста.

« Отговор #111 -: Ноември 12, 2010, 14:38:52 pm »
Момичета много ви моля за съвет,на кой ден от ЕТ може да покаже уринарен тест,на мен днес ми е 7 и направих, но ми се струва че е рано или просто така ми се иска.
« Отговор #112 -: Ноември 12, 2010, 14:43:13 pm »
Бина...при мен спаднали гърдите на 9 ден след трансфер,много се стреснах.....а и в същия ден прокървих, голяма паника беше и вече бях отписала всичко,но на следващия ден направих тест и без да очаквам видях двете чертички,стоях и гледах и чак нямах сила да повярвам какво се случи.Така че не губи вяра и мисли само позитивно :wink:

Успех на всички момичета!
*

бина

• 845
« Отговор #113 -: Ноември 12, 2010, 14:50:13 pm »
Много ви благодаря момичета за подкрепата вече съм по спокойна на знам за къде съм без вас :bighug:
« Отговор #114 -: Ноември 12, 2010, 15:04:25 pm »
Привет и от мен,дами!
Боляха ме гърдите, па спряха. Останаха само придърпващите болки в корема от време на време. Ама и те рядко и слаби, като сравнявам какво пише народа. И аз яхнах метлата. Обааааааааче, на 18 ден след трансфера/издърах,не питайте как,но издържах/, 10 ноември, имам абсолютно шампионски резултат на ЧХГ. Така, че - споко и успех на всички ви!
« Отговор #115 -: Ноември 12, 2010, 16:07:00 pm »
Мравчица, честито! Нека всичко при теб бъде наред! А на другите момичета, не бързайте и не се отчайвайте без причина! И най-важното - не търсете симптоми!
« Отговор #116 -: Ноември 12, 2010, 16:55:26 pm »
Мравчица, честито и от мен!Само хубави емоции занапред!!!
*

бина

• 845
« Отговор #117 -: Ноември 12, 2010, 17:55:57 pm »
Мравчица,честито лека и спокойна бременност
*

бина

• 845
« Отговор #118 -: Ноември 12, 2010, 19:58:34 pm »
А и момичета какво да го правя този подут корем все едно съм в 3-месец :oops:
« Отговор #119 -: Ноември 12, 2010, 19:59:25 pm »
Цвети, моя доктор каза за уринарен 14 дни след трансфер за сигурност. Седем дни е рано,аз правих тест 13 дни след трансфер и имах едва едва забележима втора черта. Успех от сърце