0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Честита нова месечна темичка!Пожелавам на всички много късмет и вяра! Днес при мен беше ден за кръвен тест - 184. Не е много високо, но пък е положителен резултат. Сега остава да се моля, да се надявам и да вярвам, че всичко ще е наред този път! Рано е да се радвам, но пък има надежда! Доста ми е притеснено, защото първия път имах по-високо ЧХГ на по-ранен ден, а ембриончето спря да се развива. Стискайте ми палци!
Днес при мен беше ден за кръвен тест - 184. Не е много високо, но пък е положителен резултат. Сега остава да се моля, да се надявам и да вярвам, че всичко ще е наред този път! Рано е да се радвам, но пък има надежда! Доста ми е притеснено, защото първия път имах по-високо ЧХГ на по-ранен ден, а ембриончето спря да се развива. Стискайте ми палци!
Много благодаря на всички за подкрепата! Какво щях да правя без вас, не знам........ Утре ще ми изпратят с куриер неупоген. Моля да ми кажете подкожно ли се слага и на дози ли е, защото ми казаха, че една ампула ще ми стигне за 10 дни? Има ли нещо особено при поставянето? С фраксипарина се справям, въпреки че стомаха ми е в синки...