0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ЛФ и дължината и
« -: Май 20, 2006, 16:07:34 pm »
Момичета, здравейте.Този месец за първи път мерих температура.Имах дилема имам ли овулация, предположихме,че закъсня.Покрай тези ми терзания възникнаха и куп други въпроси-за пролактин, за ЛФ, за вариране на БТ поради кисти и т.н.Изчетох много.Ясно ми е, че ЛФ може да варира+/-1 ден, но вече ми се струва много закъснението, което получавам.Очаквах тази седмица цикъл, макар и забавил се заради късната овулация.Стресирана, като за пътви път-наложих стачка да не меря повече, защото не ми се отрази никак добре.Та сега съм притеснена вече-цикъл все още липсва.Въпросът ми е-до колко дълга може да е ЛФ без това да е проблем.От официалната дата за цикъл днес е 10 ден, а според овулацията-пак ми се струва, че вече трябваше да ми дойде.В петък правих тест-отрицателен, тъй че не е бременност.На лекар ще ходя чак другата седмица, идеята ми беше, че исках и хормони да си пусна и го чакам този пуст цикъл.
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #1 -: Май 20, 2006, 16:50:23 pm »
Като ти гледам графиката, ако ЛФ ти е класи4еските 14 дни, то според мен ще ти дойде след 2 дни. Т.е. днес ти е 12 ден след овулация, но нека и другите да кажат. Пък може и хи4 да не дойде, да стискаме ли палци? :wink:
Alexandra
ЛФ и дължината и
« Отговор #2 -: Май 20, 2006, 17:00:18 pm »
Аз мисля, че овулацията ти е била на 19 или 20 ден. На 18 ден имаш скок в БТ, после спад, т.е. ову и след това започва да се покачва отново.
ЛФ нормално е от 10 до 14 дена.
Стискам палци да се е получило!
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #3 -: Май 20, 2006, 17:05:11 pm »
Аз определих ову на 20 ден.Надвишавам класическите 14 дена, затова питах, може ли ЛФ да е по-дълга.Имам от току-що и бледа втора черта на Шуър Чек,но е бледа
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #4 -: Май 20, 2006, 17:10:59 pm »
И аз вече имам ужасна нужда да ми дойде пустия цикъл  :lol: , но като гледам твоята графика, може в петък да е било рано за тестче... Дано не ти дойде!  :ballons:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
ЛФ и дължината и
« Отговор #5 -: Май 20, 2006, 18:44:46 pm »
Цитат на: tite
Аз определих ову на 20 ден.Надвишавам класическите 14 дена, затова питах, може ли ЛФ да е по-дълга.Имам от току-що и бледа втора черта на Шуър Чек,но е бледа

Нормалната  ЛФ е средно 14 дена ,или от 10 до 16 дена, това на теория. :wink:
Според мен Овулацията е била на 22 ден (или 21 - според мен е един от двата)+14 дена, трябва да ти дойде на 36/37 ден от МЦ.
Дори и да си бременна, още е рано за тест.
Ти мислиш, че овулацията е била на 20 ден - тогава, минали са 12 дена , имаш още около 2 дена преди М. Пак е рано за тест.
Пожелавам ти теста да е (+) :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #6 -: Май 20, 2006, 19:32:34 pm »
Цитат на: denis
Ти мислиш, че овулацията е била на 20 ден - тогава, минали са 12 дена , имаш още около 2 дена преди М. Пак е рано за тест.

Ако овуто е било на 20 ден - тогава, минали са 17 дена  :wink:
Тити напишкай утре сутрин още едно тестче, а ние стискаме палците да е с две яки черти  :goodluck:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
ЛФ и дължината и
« Отговор #7 -: Май 20, 2006, 20:00:06 pm »
Да Миси , права си.
Неправилно съм ги преброила.
 :oops:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #8 -: Май 20, 2006, 20:12:06 pm »
Цитат на: denis

Нормалната  ЛФ е средно 14 дена ,или от 10 до 16 дена, това на теория. :wink:
Според мен Овулацията е била на 22 ден (или 21 - според мен е един от двата)+14 дена, трябва да ти дойде на 36/37 ден от МЦ.
Дори и да си бременна, още е рано за тест.
Пожелавам ти теста да е (+) :wink:

Момичета, съвсем ме объркахте-какви 12 дена-категорично са повече.В темата за температурите и графиките даже коментираме, че ову-то ми е било там-19-20 ден.
Ако ову-то е било на 20-21 ден, то пак надвишавам 14-те дена-така е-днес е 16/17 ден на ЛФ.Следобяд теста ми беше положителен, остава в понеделник да потвърдя с още един и после дай Боже-на лекар....
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
ЛФ и дължината и
« Отговор #9 -: Май 20, 2006, 20:30:06 pm »
Да Тите, така е.
Аз съм се объркала. Броя само дните, в които си мерила БТ, и не погледнах отгоре датите.
Хиляди извинения.
Да наистина е така, 16/17 ден. След 16 ден  висока БТ, вече може да се мисли за бременност.
Измери утре БТ.
Стискам палци да е станало.
И още веднъж извинявй. :oops:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #10 -: Май 20, 2006, 20:34:14 pm »
Да, утре сутрин меря и ако е висока температурата-в понеделник нов тест.....Ами дано съм късметлийка, не смея да се усмихна....Аз обясних още в първия постинг, че обявих стачка на меренето, защото много се стресирах...така поне няколко дена си дадох аванс.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
ЛФ и дължината и
« Отговор #11 -: Май 20, 2006, 21:07:28 pm »
Mила Тите мисля че имаш голям шанс да е станало чудо!!!Неискам да ти давам напразни надежди ,но ас мисля че май е станало!!!!
Стискам ти палци да не ти идва 9 месеца!!!!В понеделник направи тест с първата урина.Пиши за резултати!
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #12 -: Май 20, 2006, 21:12:57 pm »
Момичета-давате ли си сметка, че ако наистина е станало чудото, то аз го дължа на вас-тук задавах въпросите си за температурата и тук ми казахте за късната овулация! :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
ЛФ и дължината и
« Отговор #13 -: Май 21, 2006, 09:10:15 am »
Момичета-давате ли си сметка, че ако наистина е станало чудото, то аз го дължа на вас-тук задавах въпросите си за температурата и тук ми казахте за късната овулация! :bighug:

Страхотно Тите, БТ е супер  и май е станало. :D
Браво миличка, много се радвам за теб. :balk_21:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #14 -: Май 21, 2006, 09:22:51 am »
Ами...не смея да се зарадвам, ще чакам лекарско потвърждение.Благодаря на всички ви за напътствията и подкрепата! :bighug:
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #15 -: Май 21, 2006, 09:48:15 am »
Тайтче, не смея нищо да ти кажа, само  :goodluck:   stork-girl
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #16 -: Май 21, 2006, 22:12:58 pm »
И аз мисля,че май си preggo графиката ти е супер-дано да ни зарадваш.Страхотно е чувството нали :dance2:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
ЛФ и дължината и
« Отговор #17 -: Май 22, 2006, 07:24:23 am »
Мила Тайтче  днес ходи ли на УЗИ ,как мина????Надявам се всичко да е наред и да ни зарадваш!Много ,много ти стискам палци  от все сърце и те пригърщам !!!!! :bighug:  :balk_21:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #18 -: Май 22, 2006, 08:16:22 am »
Момичета, никъде май няма да ходя.Теста от днес сутринта е отрицателен.Е, почувствах се бременна за един ден и явно ми стига.Толкова-не успях и да се зарадвам даже за един ден.
Лека и успешна седмица на всички.
ЛФ и дължината и
« Отговор #19 -: Май 22, 2006, 08:20:34 am »
Недей така, отиди все пак ! Не се доверявай само на един тест.
Много много прегръдки и пожеления за най-хубавото бебе! :D  :bighug:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika