Първия рожден ден ли?
Ааа това което си причиних тогава няма да се повтори
.
Сутринта 15 лазещи и току що проходили мъника + вече тичащи и дивеещи + 20 техни родители в нашата схлупена къщурка декември месец.
Това повече не. Бяхме пренаредили мебелите в хола, за да дивеят децата, ние седяхме в кухнята, абе беше лудница в истинския смисъл на думата. На мони и потече носа и и се доспа след час. Почна да реве и да води децата към вратата
. Еми искаше да поспи детето, ама в тая лудница. След два часа всичко се изнесе и тя заспа, о блажена тишина. Започна пренареждане на мебели и лъскане и чистене. Готвене и вечерта посрещане на баби и дядовци, чичовци и лели и вуйни. Отново лудница, този път обаче на детето му беше по забавно и май се беше наспало. В 2 сутринта всичко се изнесе и след операция чистене си казах, че това втори път няма да стане..
Останалите два рожденни дни бяхме в детски клуб и всичко беше ок.
Само една мама ми се тръшна, че са вегетарианци, пък аз съм взела пици с шунка, ама вече ще знам и ще поръчвам от всичко по малко. С шунка, без шунка, пици, сандвичи, даже обмислям варянта с 5 торти, една шоколадова за по голямите, друга сметанова за средните и освен бисквитена с нишесте за бебетата, за да не ме набият тази година
. Миналата година ми се размина за малко..
То безобразие, шунка в пицата на рожден ден, как не ме беше срам...
За градината и взех миналата година бисквитена торта, сметанова. Всички бяха доволни, никой не тръгна да ме бие, значи и тази година ще им взема същата
Вече знам, че свирки за този празник определено не са подходящи, още ми търни главата от миналите. Може шапки, конфети, бенгалски огън и разните му там фоерверки.
На въпроса, какво да и вземат за подарък, вече обикновенно и казвам какво да не и взимат за подарък. Списъка е дълъг и включва : гримове, токчета, барабани, йоника,пълнещи се с вода балони,шоколади... Конструктор с малки частици(тва вечно е разпиляно и като го настъпи човек простоооо...) А в нас са 5-6 и се сетете кой ги разхвърля и кой ги прибира. Е стига толкова!
Та така с рожденните дни, добре ме подсещате и на Моника наближава. Трябва да и запазя отсега детския клуб, от това зависи моето психично здраве.
А ревизия, насрещна проверка и тем подобни, Дети моя скъпа счетоводителко. Много те обичам, жива и здрава да си и да вършиш това вместо мен цял живот.
При нас в момента е пълно отново и отново с данъчни, всяка седмица си ни посещават. Свикнах и за мен вече са си част от интериора. Хората 4 декара къщи покрили, площадки за хиликоптери се развяват а ние тука с наща фирмичка ще се запритесняваме
.
А кой е учил за счетоводител да се оправя
и тоя дето си е взел за мъж счетоводител
, не че и аз си вдигам главата цял ден от сметки и изчисления, ама ...това е. Лесно нЕма.
Да си дойдем и на думата за болестите. При нас на мода е вирусче с висока температура..., засега така тактично ни заобикаля и се моля да не ни нацели.
Бързо оздравяване на болничките.