0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро на всички .
анизка закуската е страхотна -благодаря ти !
Жени  :drunk: osi_9 супер .Тихичко честито мила ,лека и безпроблемна бременост .
Стискам силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и с хубавите графики .
*
Re: Ноември дойде-нека завалят само положите&
« Отговор #121 -: Ноември 07, 2010, 08:53:19 am »
Добро утро и от мен! :wink:
Аниииии, супер си! Прекрасна закусчица, мила! :wink: Веднага си хапвам и аз, макар, че я свърших тая работа :wink:
Женичка, сладур такъв, тихичко честито и от мен, мила! Леки и безпроблемни месеци! :D
Бебешорче, малко късно, ама - да сте живи и здрави и много щастливи! :D
Йоли:bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Хайде на всички сутришна доза за късмет!  :D
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Фови, какво ще кажеш утре за темичка, ааа?
*
Пете,ами..ще опитам .
*
Пете,ами..ще опитам .
А аз ще помагам :wink: :D
Добро утро!
Анизи мерси за закуската-наистина май ни стана навик.
Женка след вчерашните емоции вече мога да ти кажа тихичко честито.Желая ти безпроблемни и щастливи  :cloud9:.
Йоли  :bighug:.
Нали си знаете-за всички вас много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден на всички изпълнен с приятни емоции!

*
Така влизам тук и хопппп супер новина....
Честито и тук Женка мила,безпроблемна бременност  yahoo_17 :dance2:!
Анизи,супер закуска благодаря!
Аз също не мога да спя ама не посмях да сервирам в 5.00 закуската ,че... :oops:
Лек ден щъркелчета и чакам още такива новини :D :bfp:
ето и от нас  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро дами :) Чудесна закуска макар че май късно ставаме за нея  :oops: Ама днес ми се спинкаше много и не можах да устоя на изкушението :)
Е значи честитите вече на Жени :)Мила и от мен тихичко честито и много успешен финал :) Милички отивам да почистя малко из къщи и след това малко да се разходя че времето е супер слънчево :) Просто тази година изкарваме една разкошна зима в Испания :):) Нито дъжда е започнал,нито мъглите.. само слънцееее :)
Лек ден от мен и дано следващата седмица е успешна :)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Здравейте маймунки. Аз днес отивам по семейно на Барите (един комплекс до Девня), ще се възползваме от слънчевите лъчи. Пожелавам ви много хубава почивка и скоро някой да закрие темичката с още 2 чертички :)

*
Здравейте и тук сладурките ми те, много, ама много ви благодаря и знайте, че без вашата подкрепа това нямаше да може да стане реалност, аз наистина още немога да повярвам, но ето убеждавам се за пореден път, че чудесата се случват, когато най-малко очакваш, пък азо този месец го бях отписала. Незнам дали това се дълже на цветната снимка, но вече е факт и аз видях двете черти.
Сигурна съм, че всяка от вас ще ги види, а ние сме тук за да се подкрепяме и да си даваме кураж. Благодаря ви милички още веднъж за всичко.
Успех на всички, Миме, Рени чакаме другата седмица и от вас същите новини  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек и спокоен почивен ден на всичкии
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте и тук сладурките ми те, много, ама много ви благодаря и знайте, че без вашата подкрепа това нямаше да може да стане реалност, аз наистина още немога да повярвам, но ето убеждавам се за пореден път, че чудесата се случват, когато най-малко очакваш, пък азо този месец го бях отписала. Незнам дали това се дълже на цветната снимка, но вече е факт и аз видях двете черти.
Сигурна съм, че всяка от вас ще ги види, а ние сме тук за да се подкрепяме и да си даваме кураж. Благодаря ви милички още веднъж за всичко.
Успех на всички, Миме, Рени чакаме другата седмица и от вас същите новини  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек и спокоен почивен ден на всичкии
:bighug:
Лек ден на всички :)
Здравейте,момичета,минавам да ви нагледам как сте :)
За протокола-ние май приключихме с лова,но за по-сигурно утре ще отида на лекар да видим със сигурност дали е минала ову.
Лека вечер от мен
п.п.Мими,Рени,още ви стискам палчетата :)  :crossfingers:
[/url]
Благодаря ви за палчетата,момичета

Благодаря ви за палчетата,момичета

И аз  :).Дано само и този месец не се окаже на напразните надежди.

*
Привет момичета.
Аз вече се прибрах, че бяхме малко на село.
Жени миличка тихичко честито и от мен. Знаех си аз, че ноември ще е хубав месец. Я колко хубаво започна. Пу-пу-пу да не е уроки.
Хайде за другата седмица са се наредили още две сладурани за ++++ тестчета. Миме, Ренка много  :crossfingers: и много :goodluck: и дано до края на седмицата да се похвалите.
Хубава вечер засега от мен. И да не забравя  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: