0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мони,аз веднага ще се възползвам от вирусчетата,че тези дни много много ми трябват :)
[/url]
*
Добро утро и от мен! :D
Монии, какво е това безсъние бе, мила? :wink:
Краси, благодаря за закуската и кафенцето! :D
Бързо се присъединявам за компания. :D
Добре си ни дошла, Мали! Дано скоро да ни се похвалиш с две чертички! :D
Хайде, приятен и спорен ден от мен иииии  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро милички!
Краси страхотна трапезка  :) сядам при вас , благодаря
И аз като Монито ме гони едно безсъние  8O
Много палчета за Йолчето и Галето  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и за всички които имат нужда
За ловуващите и от нашите  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Лек ден милички

Вярвам!!!!
Добро утро момичета.  :balk_64:
Ехааа, страхотна закусна - както винаги...  :eating:
Желая лек и успешен ден на всички.

*
Добро утро.
Хайде и аз да се присъединя към хубавата закуска, за която благодаря на Краси.
Хубав ден ви пожелавам и ви поръсвам с малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро сладуранки!
Краси мерси мила за закуската .
За всички има много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :welcome_1: Мали ,и скорошно преместване в другата мечтана темичка .
Галка  :goodluck: :goodluck: :goodluck:.и очакваме добри новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро, момичета!  :D
От доста време не съм писала, но ви наблюдавам изкъсо  :lol:
Фови, много се радвам, че всичко е наред, все така да продължава да радостния финал.
Гале, късмет днес на ЦС, дано има добри резултати.
Йоли и на теб късмет на скенера, надявам се при теб всичко да мине възможно най - безболезнено.
Добре дошла на Мали, късмет в бебеправенето и да не вземеш да се отчайваш ако не стане от първия път, тук е много уютно, но бързо да се преместиш в бременната тема.
Краси, благодаря за закуската нападам кифличките и портокаловия сок, хайде всички на масата докато не съм опустошила всичко.  :lol: :lol: :lol:
Спорен и усмихнат ден.
Ето вируси и от мен, дано само не ви удавим с толкова много вируси :
 :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мен момичета-кокичета :)

Закуската е просто перфектната такава - Благодаря!!! :)
На всички ви пожелавам един прекрасен слънчев и усмихнат есенен ден  osi_9
*
 Хей, добро утро и от мен  :grouphug:
 Краси, благодаря много за закуската- нахвърлям се веднага :eating: :eating:
Мали, добре дошла мила, стискам палчета скоро са се преместиш в темичката за бремени :crossfingers: :crossfingers:
Туци, бебешори, Цвете, активизирали сте се много в пускането на вирусчета "УРА" :youwoman: :thankyousign: Цопвам се веднага, че май за този месец (следващите дни)  това ще ни е надеждата. Златото ми да се стяга   :bed: :bed: :pleasantry:   :balk_56:  хи хи хи

Хайде лек ден от мен и мнооого усмививки

*
Добро утро на всичкиииииииии, Краси благодаря ти за закуската миличка  :D
Mally добре дошла при нас и скоро само да намиваша и ти да ни ръсиш с вирусчета  :D
Йоли успех днес на скенера душичка, дано всичко е наред, Галето не беше ли за вчера ЦС  :ask:, ако съм се объркала късмет и на нея днес тогава  :wink:
Мони, Туци, Пете, Цвете, Бебешорче благодаря ви за вирусите направо се  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Пете да пратиш поздрави на мунчето ни от нас и да знае, че много си я обичкаме и не сме я забравили и я чакаме отново да пише  :D
фовчи радвам се, че са се наредили нещата, все така да продължават само хубавите новини  :D
При мен - нищо ново, яко ме тресе на работа и така, чакам си М.-то и да се почва със стимулацията  :D
Лек ден сладурки и мноооооого усмивки
Момичета, днес имам много леки болки от време на време ниско долу в средата или вдясно за по няколко секунди.Вече 5-6 пъти.Да знаете от какво може да са...

И още нещо, вече имаме първи положителен тест за месец ноември.Датата е 2 Ноември.
Потребител - Мариана Петрова http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&action=profile;u=22830
Честито !

Здравейте момичета,от няколко дена препрочитам всичко написано в темата. Затова, и аз реших да ви споделя как се чувствах преди един час, преди да видя  дългоочакваната втора чертичка :bfp:.
Днес е четвъртия ден след закъснението ми и досега единственото, което усещах са предменструални болки, много ме боли кръста и коремът ми е като изтръпнал, нищо друго нямам като чувства, нямам апетит, не ме болят и гърдите. Това е за сега, за по нататък незнам. Това е от мен. Лека Вечер, пожелавам на всички очакващи да се зарадват с положителен резултат.
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 11:47:44 am от Златен дъжд »

Здравейте сладурки, как сте днес :)

Аз днес си купих още един термометър, ще меря едновременно с двата, да видя дали дават разлика някаква..че на моя вече никакво доверие му нямам. Цункам ви и чакам някой да се похвали:)

*
Тихичко честито на Марианка. :bfp: :bighug:
лека и спокойна бременност ти желая

П.П. Дано повлече крак и накрая на месеца всички да се похвалим с чаканите 2 чертички! А дотогава момичета  - НА ЛОВ!! :bed:

*
Момичета кокичета, много набързичко преминавам, само да ви благодаря за стиснатите пачета и да ви кажа, че след малко тръгвам за клиниката. Не съм спала от 2 дена, не знам от преумора ли е или от притеснение!!! Стискам си палци и аз, и ще разказвам като се върна! Благодаря ви , че ви има и че сте с мен през всичките тези изпитания! Целувки  :kiss:

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
И аз чакам вече някой да се похвали.Жени,Рени  :crossfingers:
[/url]
И аз чакам вече някой да се похвали.Жени,Рени :crossfingers:
Аз имам още мнооогоо време..Женичка е преди мене :)

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте и от мен :) Радвам се че се намери кой да отсрами темичката ама има още няколко дами дето ми се бавят :) Аз си ходя на работа и имам доста да си кажа честно и нямам май много време за вас..
Затова когато мога обаче ще пускам вируси защото искам всички да се заразитееее
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Лека вечер от мен и дано се похвали още някой... време е за много момичета да се махат от тази тема  :wink: те си знаят къде ще ходят.. :)
*
Привет и от мен.
Тези дни да ви кажа имам много работа в офиса. Ама то и останахме само две колежки, а другото момиче още се обучава. Направо ми се реве вече два месеца се обучава и нищо не е научила. Както и да е. Да не ви занимавам с проблеми.
Иванита как няма да се активизираме. Чакаме много +++ тестчета да завалят.
Жени, мила не давам да ти идва. Виждам има повишение в температурата. Да продължава така.
Леле много съм разсеяна. Тихичко честито на Маринка. Най-безпроблемните бременилски месеци.
Гале, Йоли дано всичко е минало гладко.
Хайде засега ще ви оставя. Хубава вечер от мен и едни вечерни  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 20:16:33 pm от tucy »

*
Радвам се че се намери кой да отсрами темичката ....
Хммм, не е така Сари! :wink:
Мариана Петрова никога не е писала в нашата темичка :wink: Това е пост от темата "Да споделим симптомите на доказана и начална бременност" :wink:
Гале, стискам палчета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Жени, ще предам, мила! :D
Лека вечер, прегръдки и вируси за всички :D
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: