0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да, оттам е поста.Докато четях темата го видях и го копирах тук.Да се нядаваме тя да се появи и в тази тема.

Лек ден,дами
п.п.края на седмицата идва,време е някой да се отчете ;)
[/url]
Добро утро момичета ! :balk_64:
Прекрасна закуска Краси, сядам на масата.
Лек и успешен ден на всички.

*
Добро утро.
Краси много хубава закуска. Сядам на масата.
И сега да разваля диетата на няколко момичета, ама какво да се прави. Не мога да не ви почерпя, все пак днес остарявам с една година :wink:

Хубав петък ви пожелавам и сутрешна доза цветни вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро! :D
Краси, закуската е супер, мила! :wink: Сядам и аз до вас за компания! :D
Туци, жива и здрава да си! Всичко най-хубаво ти желая! :D
Лек и спорен петък! :D
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Туци мила честит рожден ден :) Да си жива и здрава и много щастие ти пожелавам :)
Краси мерси за закуската :)
И аз нямам много време да пиша сега че се успах малко и закъснявам за работа :)ето ви обаче една огромна дозичка вируси ,както винаги с много обич :)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Лек ден милички и айде да се похвали някой  :wink:
Добро утро!

Туци,  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: Да си много здравичка, щастлива и обичана мама на най-хубавото бебенце :)

Хубав ден на всички

Tucy, Честит Рожден Ден.Да си жива и здрава.Желая ти много успехи и сбъднати мечти.Дано подаръка ти е  :bfp:

*
Добро утро дами .
Туци  :hbirth: :party:Много здраве и щастлива мама .
Краси мерси за закускаат и тази сутрин .
Лек петък на всички .
Здравейте муцки сладки  :)
Честит рожден ден и тук на Туцка
 :hbirth: :balk_14: :balk_7:
Бъди много здрава и обичана
Краси както винаги си най ранобудна и закуската е страхотна  :)
Лек петъчен ден на всички
Хайде милички гмуркайте се под вирусчетата че е време някой да се похвали вече  :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Вярвам!!!!
*
Добро утро дами
Аз съм тук набързо,че нямам много време.
Туци, честит рожден ден ти желая  :happy_birthday_1: :ballons:  Много здраве, щастие и любов, и най-сладкия бебок :-)
И естествено се нахвърлям върху тортата. ммм много вкусна изглежда

Хайде лек петък на всички от мен!

Добро утро и от мен!
Краси мерси за закуската-както винаги си се справила чудесно.
Туци  :happy_birthday_1: с пожелание да си много щастлива с подаръка,който получи предварително.
Мали  :welcome:.Дано не се задържиш дълго в тази тема.
Да ви се оплача-аз съм с едни ужасни пробождания в яйчниците няколко дена-май  :witch: ще пристигне,тъй че май няма да съм от хвалищите се.
На всички ви желая чудесен топъл ден и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всяка една от нас!

*
Добро утро и от мен милички
Туцка Честит рожден Ден миличка, много здраве, щастие и любов ти желая  :D благодаря и за почерпката, Краси и на теб ти благодаря за закусчицата мила.
Златен дъжд, моля те бъди по-наблюдателна - Туцка вече очаква бебче /т.е. бременна е/, а не очаква 2-те чертички  :wink:
Галче чакаме с нетърпение да ни кажеш какво е станало на ЦС
Благодаря на всички бременни мацки за вирусчетата  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:
Мимче не е ли рано душичка за М., те понякога и симптомите при бременност са същите като преди М.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
При мен едно голямо нищо - нищо не ме боли, нищо не ми се яде, нищо не усещам, за първи път имам такъв цикъл, в който и малко симптоми за Б. липсват, пък ще видим утре каква ще е БТ
Лек петъчен ден и после приятна почивка :D
*
Tucy,  :happy_birthday_1: мила!!! Да си здрава, да си щастлива и много ,мноооого късмет ти желая :)
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Ч.Р.Д Tucy!Да си жива,здрава и много,много щастлива :balk_12: :balk_7: :bighug:с най-готиния подарък които расте в теб :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
Момичета, много ви благодаря за пожеланията. Всички сте просто невероятни.
И на днешния ден си пожелавам всички вие, които все още не сте видели хубавите две чертички да ги видите в най-кратко време. На бременилките много леки месеци и на финала едни хубави и пухкави бебоци.
Изпращам ви много прегръдки и целувки.

Туци,честит рожден ден,мила,с пожелания за много здраве,щастие,късмет и много много радости  :balk_21:
[/url]
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Привет, привет! Идвам да ви "нагледам"   :balk_102:.
Туци:balk_19:, мила! Всичко най - прекрасно ти пожелавам!
Да ви поръся преди тръгване  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро.

Виждам че още никой не е сервирал закуската :wink: Днес ще ви поглезя като ви я сервирам в леглото.

Мен нещо ме подгони безсънието. Вчера си легнах късно, а днес от 6.30 съм будна.
Пожелавам ви хубав ден и една сутрешна доза  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Re: Ноември дойде-нека завалят само положите&
« Отговор #99 -: Ноември 06, 2010, 07:50:21 am »
Добро утро и от мен! :D
Туции, благодарности за закуската! Мммм, страхотна е! :D
Аз съм същата с тоя сън - хич не спя! :D От 6ч. се въртя и в 7 скочих! :D
Чаках някоя от щъркелите да поднесе закуската, но уви! :wink:
Лек и спорен ден дами!
Аз отивам на прасе! :D Да се потрудя над него, по точно- хихихих!
Айде и от мен сутришна доза -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: