0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро слънчица сладки  :)
Хайде днес кафенцето ще е от мен поднесено с много любов

Йолче не се ядосвай  :) стискаме палчета и чакаме новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хайде и с кафенцето
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Усмихнат ден на всички  :bighug:

Вярвам!!!!
Бебешори,много си ранобудна :) Закуската е страхотна.Че както се събуждам зверски гладна вече трети ден,ми иде да изям всичко ;)
Бързам да се цопна първа под твоите вируси-цоп
Успех днес,мила,ще чакаме после да ни пишеш как е минало
Лек ден на всички и много стиснати палчета от мен
[/url]
Момичета, аз май днес съм пред измръзване.БТ е 36.25...  :stuuud: Какво става с мен.  :balk_138:
Бебешори, страхотна закуска. :balk_47: :balk_602:

*
Добро утро!
Бебешорче, веднага и аз сядам на трапезата до вас - хмммм, че вкусноо :wink:
Йоли, защо така се ядосваш, бе мила? Не е полезно! :wink: Тук никого не можем да спрем да влиза и пише! А и много точно е обяснило момичето,която и да е тя, макар, че коментара не е за тази тема, де! :wink:
Нека всички коментари по отношение тълкуване на графики да са си във съответния под форум, моля! :wink:
Спорен и прекрасен, макар да е мрачен и мъглив, денят на всички! :D
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро.
Бебешорче, много хубава закуска. Взимам си от всичко по малко, че да има и за другите. Мила а това сладко дето ти се яде по поверие предвещава момиче. И аз ям сладко ама най-много залитам на вафлени и бонбонени изделия :D
Йоли, не се ядосвай мила, не е полезно. Стискам палци на теб и на Галето. Е и на всички останали де :wink:
Пожелавам ви хубав ден и ви поръсвам с малко цветни вирусчета.
  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро момичета .
Бебешори закуската е прекрасна ,благодаря ти ,но аз ще си взема само кафенце ,поне за сега .
Успех на Бебешори и на Галка .На всички момичета стискам палчета .
Аз днес съм пак въвъ спешното там ме викат през 48 ч.Но като цяло вчера имах час при личната и си мислех ,че поне след седмица или 10 дена ще ми даде час за лекар ,но направо ме вкараха в шах ,като ми каза ,че първия ми преглед ще е чак на 22.11 .За сега това е от мен .
Лек и спорен ден на всички .
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Добро утро момичета!
Закуската и днес е страхотна  :balk_602: Аз минавам за бързо, че трябва да бягам за работа.
Хайде хубав ден на всички!
Добро утро!
Бебешори мерси за кафенцето-няма как да го пропусна и много  :crossfingers: за днес.
Йоли разбира се че стискаме палчета и чакаме новини.
На всички ви - чакащи,нечакащи,ловуващи и бременелки много късмет.
Лек ден и само позитивни мисли момичета!

*
Добро утро и от мен момичета  :)
Надявам се че всички сте добре.
Ама Йоли, защо се ядосваш мила? Не си струва нервите - карай го по-покойно :hug2:
Bebeshori, мерси за хубавата закуска- но аз ще си взема само кафенце, че моето момче ми направи закуска леглото!! :hungry: :eating: Дай боже всеки му такъв мъж :biglove: :wink:
Потапям се във вирусчетата, че вчера пропуснах  :sinking: :sinking:

Хайде приятен ден  от мен и стискам палци на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: (дори и на крачетата стискам)

*
Такаааааа, Йолито без да се ядосваш душо.Наистина тук може да пише всеки както е писала нашата модераторка сладка :D пък и наистина правилно е обяснила за БТ. :crossfingers: за всички ,които имат нужда от тях :grouphug:и вируси естествено
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП Фовчи, :crossfingers: :bighug:

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Минавам само да ви проверя и да ви "ръсна"  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:! Успех във всичко, на кой за каквото му трябва  :D!
*
Здравейте сладуранки :),

хоп, и аз влизам в тази нова прекрасна темичка за този месец  :P, надявам се, да  ме приемете.....  :)
Наистина на всички ни пожелавам ужасно много и само  :bfp:

Прекрасен ден момичета  :cheerleader:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте, тук съм за да дам отчет. Моят камък е в киста, не в самия бъбрек, така че утре съм на скенер и после под ножа, стига да не е безбожно скъпо, че скенера ще е 300лв., пък операцията - ще разберем после. Та това е, след малко отивам на второ пробно за една работа, ама...малко ми е каша в главата какво точно ще правя. Марийче този спад много ми харесва, последно като харесах един такъв и се оказаха две бебочета нали Бебешори?  :wink: Хайде стииискаааам Фови, Бебешори, чакаме да пишете. Мали добре дошла и дано сме ти на късмет. А относно Фантата да прави квото знае. Обичам ви, целувам ви и изчезвам, че нещо съм крива. Успех на всички муцунки.До скоро
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 15:14:27 pm от ioly »

Mally  :welcome_1: и не се задържай много тук  :P
Йоленце мила дано найстина не се налага нож, найстина се надявам да се окаже не това.
Гледай мила здравето пък тя работата няма да избяга  :bighug: :bighug: :bighug:
Марийче този спад много ми харесва, последно като харесах един такъв и се оказаха две бебочета нали Бебешори?  :
:) така си е Мим  :goodluck:
Да не спамя темичката само ще кажа че вече сме Ок растем и всичко е в норма

Вярвам!!!!
*
Благодаря Ioly и Бебешори ::))) много сте ми сладки всички!!! Следващия месец дано не се весваме в тази групичка на чакащите  :bfp:
На мене този месец ми е първи в опитите за бебенце и съм много развълнувана  :)

Целувам ви всички!
*
Ех,Йолич дано не се налага операция :?Успех утре и да пишеш пак :(
Мали,дано не се задържаш много тук ,както си пожелаваме винаги :D

*
Мали, миличка  :welcome_1:. Пожелавам ти да не чакаш много за твоите две чертички. Леле като се сетя първия месец в които започнахме опитите с моето мило толкова много се вълнувах и даже се бяхме хванали на бас кой ще е с по-голям късмет  :D
Йоленце, мила дано се разминеш с операцията. Стискам палци всичко да е ОК.
Е момичета засега хубава вечер от мен. Хайде да ви поръся с малко вечерни шарени вирусчета да са ви на късмет в лова  :D  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Ехо бандата, как сте днес :)
Аз чак сега успях да вляза в нета--вчера от 7 вечерта пътувах Варна-Букурещ-Варна, страшна мъгла..и днес съм като парцал...Бях на работа..ама нищо не съм направила. Цункам ви всичките многооо :)

Заповядайте на закуска и кафенце,дами

Мали,добре дошла,мила,пожелавам ти скоро да се преместиш в темата на бременелките.
Желя ви лек ден,момичета и много положителни емоции.Стискам много палчета на всички
[/url]
*
Добро утро stork-boy!
Мен ме тресе безсъние напоследък та реших да поднеса кафенце и закуска,ха Краси ме е изпреварила :oops:
е ,тогава само вируси за успешен улов :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: