0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро, сладурки! :D
Краси, закуската е страхотна, мила, както винаги! :D Благодаря! :D
Стискам палчета за всички! :wink:
Хайде и аз да пожелая на всички лек и спорен вторник! :wink:
И с малко вируси да ви заразя -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро и лек и успешен ден на всички.И аз се нарежам на масата, каква прекрасна закуска е приготвила Краси.Днес съм с 37.10, не знам да се радвам ли и ли да не смея още...

*
Добро утро момичета!
Не че се оплаквам,а се надявам наистина да ловувате,че тук да е толкоз тихо :ask:
Гале,успех в четвъртък :crossfingers: :bighug:
На всички момичета успех и търпение и естествено  :crossfingers: :bfp:
Лек ден,Красиииии супер закуска

*
Добро утро.
Краси супер закуска. Веднага сядам да си хапна.
Галенце, много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за четвъртък. Дано всичко е наред.
Момичета хубав ден ви пожелавам. На всички много късмет и една сутрешна шарена доза  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
И от мен лек ден милички :) Краси мерси за закуската-много добре изглежда.
Мони е права -дано ловувате че ние тук тумбачетата само плаци стискаме и вируси ръсим :) ХАйде грабете от тях :):):)
Пускам пак за тези които стават по-късничко..
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

До после слънца-отивам на работа и ще ви видя какво сте направили днес чак след 6 часа :)Дано сте хванали яйчицата  :D
Добро утро!
Краси малеййй много си се постарала,но отпивам само от кафенцето,че продължавам с диетата.
Йоли дано при теб всичко да мине гладко за да може да пристъпите по същество към най-желаното.Мерси за стиснатите палчета , но днешната температура ме разсъни толкова бързо- направо ме отчая.
Гале и тук да ти пожелая много успех на ЦС в четвъртък.
Ренка за сега мила се движиш много добре.Силно стискам палчета за резултата на края.
Забравих вчера да се отчета за списъка-аз съм за 08.10. ама чакаща или не не зман...ще видим.
Много късмет на всички ви и лек и спорен ден от мен!

*
Здравейте сладуранки .
Малко със закъснение да поздравя Саричка за прекраснататемичка ,даносе напълни третото списъче  :crossfingers: :crossfingers:
Краси трапезата е страхотна -благодаря тиза старанието .
Галка и аз стискам  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: за четвъртък всичко да мине добре и най-вече резултата да е повече от прекрасен.
На всички ловуващи и Неочакващи много  :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Лек ден за всички .
*
Добро утро и от мен. Чета ви редовно , макар че рядко пиша. Надявам се много скоро да се опразни тази темичка. Много положителни тестчета на всички.
Вируси :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Някой знае ли какво става с Маймунката? Не се е мяркала отдавна.
Здравейте сладурки,

Краси, мерси за закусчицата..както винаги си на много високо ниво!
Гале, стискам палчета и аз за четвъртък
Миме, я не се отчайвай..има още време :)
Златен дъжд, невероятен скок в БТ :) Само така !
Бебо79,saraapl,tucy,petqst - благодаря ви милички за вирусчетата! Поемам с пълни шепички :)

Успех на всички и лек и усмихнат ден !

Рени, дано.Днес мисля да дам почивка на слънчицето, че то горкото цяла седмица без почивка работи... Пък дано тая температура се задържи...

Здравейте съкровища !
краси мерси за закуската прекрасна е  :)
Йолчо дано в сряда докито да намери разрешение за бъбречето  :crossfingers: :bighug:
Гали много стиснати палчета за ЦС,чакаме да ни донесеш хубави новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ама найстина маймунката се изгуби нещо,дано всичко е наред  :ask:
Много хубави графики се заформят тук  :)
Весел и изпълнен с хубави изненади ден
И още шаренки вирусчета
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Вярвам!!!!
*
Ама найстина маймунката се изгуби нещо,дано всичко е наред  :ask:
Маймуната си е ОК, просто нямала възможност да влиза в нета! :wink:
Аз малко късничко,ама се гмурвам под вирусчетата,че ще ми трябват.Много съм се нахъсала за този месец ;)
Йоли,късмет при лекаря утре
Галка,Бебешори-чакаме новини
Миме,Рени,Златен дъжд-
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пете,Бебеори,Туци,Сари,Бебо79-много ви благодаря за вирусчетата,дано са много заразни
[/url]
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте и от мен :) Как сте милички :) Аз днес имах супер хубав ден-надявам се така да продължи цялата седмица,та защо не и цялата година така да мине  :wink:
Ей ама наистина едни хубави графики имаме тукаааа... Браво ,Браво само така :)
Иска дано с бебо се чувствате добре и скорошно "появяване" :) Лека вечер сладурки.Аз отивам да правя картофки че днес има футбол- празник за мъжлето  :wink:
Много целувки и вирусчета за тази вечер  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Момичета, аз май някаква връзка си хващам в БТ.Вчера на обяд ми беше 37.15, а тази сутрин 37.10.Днес на обяд обаче ми беше 37.5.Предполагам, че по тази логика утре трябва е пак над 37.Днес няма сърце, милото си почива.Вие какво мислите за връзката в БТ.

Здравейте и от мен  :) златен дъжд стискам палци тази температура да е това което очакваш и силно искаш,от сърце ти го желая.Аз вече не я меря моята,този месец съм решила да не правя никакви тестове за овулации,отдавам се на любов.Че като теста покаже положителен резултат за О и мислите по време на секс познайте къде отиват???
*
Момичета, аз май някаква връзка си хващам в БТ.Вчера на обяд ми беше 37.15, а тази сутрин 37.10.Днес на обяд обаче ми беше 37.5.Предполагам, че по тази логика утре трябва е пак над 37.Днес няма сърце, милото си почива.Вие какво мислите за връзката в БТ.

Неразбирам защо мериш Бт толкова късно чак по обяд. :? Логично е тя да е толкова висока тогав. Мисля че е нормлано след О. Бт да се покачва само че Мери БТ сутрин преди ставане. Ако използваш живачен термометър, го стръскайте от предишната нощ или помолете партньора си да го направи. Мери БТ по едно и също време всяка сутрин
Дръж термометъра на удобно място до леглото си, така че да не се налага да ставате, за да го вземаш. Използвай един и същ термометър по време на целия цикъл, ако е възможно. Аз например меря Бт 7- 7 и 30 сутрин. :) Случвало ми се е да я меря дори в 8 или 10 сутринта но тогава просто не я нанасям.
Аз я меря сутрин преди ставане и това записвам като валидно, но отделно вчеря я премерих на обяд и температурата от обяд, беше почти същата като от тази сутрин.За връзката питах, дали я има или е случайно.Утре сутрин към 7ч пак ще си я премеря.Меря я, пия си фолиевата киселина и после или си пускам телевизора или сядам на компютъра.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 20:56:54 pm от Златен дъжд »

*
Здравейтееееееееееееееее
леле пустош оф и мен ме нямаше днес, но си ви наглеждах да знаете, само че имам много работа и немога да напиша и едни коментар като хората  :(
Йоленце дано всичко е наред миличка, стискаааааааам
Златен дъжд и Фанта - обсъждането на графиките е в отделен под форум - не е тук мястото  :wink:
Гале много стиснати палчета за ЦС,не се шашкай - ти си силно момиче  :)
Аз си вземам от всички вирусчета на всички тумбачета  :D :bubblebath:
 Стискам палчета на всички - кой от каквото има нужда, а нашите бъдещи мами да се пазят много  :D и  :bighug: за всички
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Мерси на всички за пожеланията много сте ми сладки, ще пиша утре след доки и за работата стискайте палчета. fanta_26 или f_26 или там каквото и да си ти докога ще се вясваш тук? Не разбра ли, че не си желана? Побъркваш сумати народ и си нагла отново да пишеш коментари.Аааайде стига вече. Уххх, че се ядосах. Излизам докато не съм написала нещо, за което да съжалявам после.

Лека нощ !