Здравейте и от мен мили, сладки щъркелчета. Няма как да не се включа / макар, че вчера пропуснах/
Туци, честит рожден ден с малко закснение мила, пожелавам ти една година изпълнена с много сълзи от щастие- предстоят ти най-красивите моменти. Целувам те.
Бебешоринка, честита ви годишнина- на вас пожелавам изгаряща любов още много пъти по толкова, един прекрасен ден, много нежен и пълен с подаръци- въпреки, че най-големият го имате/любовта между двама ви, детенцето, а скоро и още две /
.
Жениииии да те изям муцунооо, как така ще го пишеш отрицателен- леле милата ми тя. Вълнувам се и ти пожелавам много търпение и всичко да е така страхотнооооо- ще чакам да видя отметката ти и за + резултат скоро, мнооого скоро. Утре става ли ?
Мжду другото мисля, че ще имаме бум от + тестове / Марийката и Рени са със страхотни графики/ пу пу пу против уруки. Е, изчезвам ,че се развълнувах, само да благодаря на всички ви за пожеланията, но вече всичко е ясно- киста е, с камък е, и трябва да се реже. Ще бъде ендоскопска операция/незнам кога точно/ в София. Обаче си намерих работа и първо ще се потрудя после отивам да ме режат. А бебето, дано през това време дойде, ако ли не- няма да губим надежда. Оообичам вииии