0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро момичета !

Я, откога не бях закусвала в леглото, много приятна изненада. :balk_48: :balk_63:

Добро утро и от мен. Закусчицата е чудесна, благодаря :):)

Да си починете много хубаво тези дни...че не се знае още колко дълго ще е топличко!

Хубав ден  и много ++

*
Добро утро момичета, Туцка благодаря за закуската, аз изчезвам че моето зверче иска палачинки и отивам да правя. Лек ден милички и приятни почивни дни  :D
Добро утро!
Туци ще ни развалиш диетките с тез трапезки ама като така си се постарала не мога да не си хапна.
Женка мила  :crossfingers: :crossfingers: много силно бледата чертичка да стане по-наситена.
На всички ви желая един чудесен топъл ден и много  :crossfingers: :crossfingers: на кой за каквото му трябва-трябва да закрием подобаващо седмичната тема!

Здравейте милички!
Туцка ейй ама много хубава беее закуската  :)
Жениииии то и моята беше тъй бледичка  :ywoohoo: хайде дано да я видим скоро на графиката   :crossfingers: :bfp:
Момичета то и аз ще ви наруша диетата ама днес с моя съпруг имаме стоманена сватба та не мога да не ви почерпя  :)

И за всички прегръдки и целувка и съботна доза
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 10:04:47 am от bebeshori »

Вярвам!!!!
*
Бебешорче честита ви годишнина миличка, все така хубави моменти да ви заобикалят  :D
Благодаря ви  :oops:
*
Женичка, тя и моята беше бледа, ама я виж каква стана. Вече четвърти месец. Айде стискам палци всичко да е ОК.
Еми момичета какво да се прави. Вие сте толкова готини, че няма как да не ви поглезя.
Хубав ден ви пожелавам.

Мила, ти ще закриеш подобаващо темичката, щом има втора чертичка, значи от нещо я има, не е дошла ей така (дори и бледа да е).

ето какво намерих току-що в нета: http://chick-chat.org/index.php?action=printpage;topic=431.0

Как изглежда положителния резултат?
Трябва да погледнете инструкциите към теста, тъй като при различните марки варира. Повечето тестове имат две “прозорчета” – едно, което показва, че теста е направен правилно (контролно прозорче) и друго, което показва положителнен или отрицателен резултат (тестово прозорче). В това прозорче се появява линия или плюсче. Всяка линия, независимо колко е наситена, се смята за положителен резултат. Цветовата наситеност в тестовото рпозорче може да варира, тъй като в различните етапи на бременността нивата на hCG са различни.

Бледата черта смята ли се за положителен резултат?
Ако теста е направен и отчете втора черта в минутния лимит без значение колко различни по интензитет са линиите, се смята за положителен резултат. Всички домашни тестове за бременност трябва да бъдат разчитани в периода от време, указан на листовката към тях и след това да бъдат изхвърлени, за да се избегне объркване.

Честита годишнина Бебешори, още много пъти по толкова да имате.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Честита годишнина Бебче :) Да сте живи и здрави и още много години семейно щастие :) Ако знаете как се радвам че именно аз може да съм донесла късмет на Жени :) Много много искам тази леко виждаща се чертички да стане в понеделник или утре още по-забележима :) Силно стискам палчета и аз и бебо :) за всеки случай ще пусна още малко вирусчета че да съм сигурна че си ги хванала добре мила Жени :) Лек ден на всички и до скоро ....
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

ПП:Успех на всички момичета и дано до края на седмицата имаме още хубави новини :)
*
Цопвам се веднага под вирусите, че да е о-сигурно, както е написала Сарито, Злате дъжд, благодаря ти за статията  :bighug:
:goodluck: на всички
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен мили, сладки щъркелчета. Няма как да не се включа / макар, че вчера пропуснах/ Туци, честит рожден ден с малко закснение мила, пожелавам ти една година изпълнена с много сълзи от щастие- предстоят ти най-красивите моменти. Целувам те. Бебешоринка, честита ви годишнина- на вас пожелавам изгаряща любов още много пъти по толкова, един прекрасен ден, много нежен и пълен с подаръци- въпреки, че най-големият го имате/любовта между двама ви, детенцето, а скоро и още две /   :wink:. Жениииии да те изям муцунооо, как така ще го пишеш отрицателен- леле милата ми тя. Вълнувам се и ти пожелавам много търпение и всичко да е така страхотнооооо- ще чакам да видя отметката ти и за + резултат скоро, мнооого скоро. Утре става ли ?  :P Мжду другото мисля, че ще имаме бум от + тестове / Марийката и Рени са със страхотни графики/ пу пу пу против уруки. Е, изчезвам ,че се развълнувах, само да благодаря на всички ви за пожеланията, но вече всичко е ясно- киста е, с камък е, и трябва да се реже. Ще бъде ендоскопска операция/незнам кога точно/ в София. Обаче си намерих работа и първо ще се потрудя после отивам да ме режат. А бебето, дано през това време дойде, ако ли не- няма да губим надежда. Оообичам вииии
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 15:47:42 pm от ioly »

*
здравейте момичета .
Бебешори честита ви годишнина -здрави и все така щастливи заедно .
Жени ,Стискам палчета ,макар за знам ,че следвашия тест е точно с втора съвсем ясна чертичка .
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Оооо! Имаме "раздвижване"  :D! Жени, и моята чертичка беше едва забележима  :lol:! Успех, милички, на всички!
*
Йоли, щом не бързат с операцията, значи не е толкова зле положението, пък по-добре да махнеш кистата и тогава да дойде бебето - ние сме с теб нали си знаеш
Обичам вииии всичкиии и отново ви благодаря - за всичко, което правите и сте правили за мен  :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 18:22:00 pm от Женя »

Йолче мила радвам се че си по добре каквото и да решиш ние сме с теб  :balk_21:
Благодаря на всички ви за пожеланията,прекрасни сте

Вярвам!!!!
*
Жени, честито мила.Много се радвам за теб.  :cheerleader: Пожелавам ти много лека и спокойна бременост и едно сладко бебче(може и 2) накрая :bori_020: :bighug:

Аз малко късничко се включвам,но не бях в града,а то колко много неща станали :)
Жени,тихичко честито,мила,при такава графика нямаше по какъв друг начин да се развият нещата  :hug2: Желая ти леки и спокойни девет месеца
Бебешори,честита ви годишнина,все така да се обичате и ви желая още дълъг и хармоничен семеен живот  :balk_14: :balk_15:
Йоли,мила,ти си знаеш най-добре кое кога да правиш-ние сме с теб и те подкрепяме
 :grouphug2:
[/url]
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро поспаланки!!! Тъй като още не сте станали ви сервирам закуската в леглата, става ви навик май  :wink: !!!
Жени, тихичко честито и от мен!!! Много, много лека бременност ти желая и прекрасен финал!!!  :babyflips:
Много хубав ден ви пожелавам и много положителни емоции! :bighug:

« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 08:45:21 am от anizi »
Добро утро мили момичета !
Както винаги прекрасна закуска, нареждам се и аз на масата.

*
Добро утро и от мен.
Анизи, прекрасна закуска с удоволствие ще си хапна :eat:

Приятна неделя на всички  :grouphug2: