0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

Мили момичета надявам се да ви хареса темичката и дано донесе много положителни емоции и разбира се много положителни тестове :)
Ако не съм се справила ще ме извините нали  :wink:

ЛОВУВАЩИ

Fe yahoo_17
Гальонди yahoo_17
Goldfin.ch  yahoo_17
Lioni_R  yahoo_17
Olivia yahoo_17
Snegina yahoo_17
Zyza yahoo_17
Melody01 yahoo_17
ivanita yahoo_17
Tsvety_t yahoo_17
krasi(ahiito) yahoo_17
sofiabecheva yahoo_17

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:

Maria_81 - 8.11  :goodluck:
Renito_86 - 11.11 :goodluck:
Ioly - ?  :goodluck:
Skembelina - ?  :goodluck:
TITKO - ?  :goodluck:
Vitanova1981 - ?  :goodluck:
Златен дъжд - 15-17.11  :goodluck:

ВИДЕЛИ + ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Женя  :cheerleader: :cloud9: preggo

Предполагам има промени в списъчетата :) Наистина искрено се надявам да донеса на някого късмет тази седмица :):)
А сега ще си ръснем и малко вирусчета както подобава традицията :)То май малко сини станахме мамите тука ама Бебешорка ще ви ръска и от двата цвята  :bighug:
Лека седмица на всички :)

:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 12:45:07 pm от petqst »
Добро утро,дами,ето ви закуската и кафето

Сари,справила си се чудесно,дано ни е на късмет новта темичка и да се изпълни с много +++
[/url]
*
Добро утро и от мен!
Сари, страхотна ти е темичката, мила! Дано да се напълни с мнооого положителни тестчета! :D
Краси, веднага се настанявам до вас на прекрасната трапеза! :D
Лека и прекрасна седмица и от мен! :D
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро  stork-boy!Честита нова темичка ,напълнете я само с радостни новини и много щастие.
Браво ,Сарич :flower:!Аз днес не съм на работа/нали съм будител :D/и ще Ви наглеждам!
Краси ,сядам при вас на трапезата
ето дозата и от нас и успешна седмица :crossfingers: :bfp: yahoo_17
 :babydust: :babydust: :babydust:

Страхотна закуска Краси, пу за мен сокчето и кексчето.А дано тоя месец всички видим жадуваните 2-чертички.  :bfp: :balk_602: :goodluck:

*
Добро утро.
Честита да е новата ни темичка. Пожелавам на всички които ловуват успешен лов, на нечакащите да не дочакат лелката и накрая всички да се похвалят с едни хубави  :bfp:. На бременилките успешни месеци и на финала едни хубави бебоци.
Сари супер темичка :wink:
Краси страхотна закуска. Нареждам се веднага на масата.
Е момичета от мен за сега хубав ден и успешна седмица. И разбира се доза шарени  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Tucy, твоето бебче отсега показва интереси - май гимнастиката го влече. :balk_602:

*
Добро утро момичетаааа и Саричка благодаря ти за темата мила, много се надявам да ни е на късмет. Аз съм в очакващите за 06.11, ама ще видим
Краси благодаря ти и на теб за трапезката мила.
Спорна седмица, нов месец още от понеделник  :D и дано имаме само хубави новини . Лек ден сладурки и стискам ралци за всичкиииии :wink:
Добро утро милички !
Сарии супер темичка мила   :bighug:, хайде да се напълни с много положителни тестчета  :bfp: :bfp: :bfp:
Краси сядам на трапезката и връхлитам на сокчето  :)
Не пускаме палчета за всички ловуващи и очакващи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Поръсваме ви и ние с шарени вирусчета
пръс,пръс,пръс
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Много успешна седмичка от мен  :grouphug:

Вярвам!!!!
Добро утро на всички!
Да ни е честита новата темичка и да донесе само хубави новини.Сари мерси , че така си се постарала.
Краси мерси за кафенцето.С удоволствие си пийвам докато ви чета,че на работа само ядове-поне за малко да не мисля за това.
На всички ви желая много късмет и стиснати палчета.
Лека и спорна седмица и един чудесен топъл ден!

Здравейте и от мен :)

Сари, темичката е страхотна..а за този бебок на снимката..нямам коментар--страхотен е :) Дано всички от първите 2 списъчета се преместим във " Видяли + за Номеври" :):)

Цопвам се под вирусчетата ви мили бременелки :) Дано ни заразите многоо :)

Хубав и слънчев ден на всички :)

Аз съм в очакващите около средата на месеца - да го напиша примерно 15.11 - 17.11.
Успешна седмица на всички и само  :bfp:  да валят...

edit: Рени, а дано с тези 37 градуса да имаш добри новини, да не смее да ти пада под 37  :wink:
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 09:53:23 am от Златен дъжд »

Златен дъжд, дано :) От 6 месеца насам за 2ри път имам 37 :).. до сега максимума ми е 36.9 ;) Ама има време..ще видим :) Успех и на теб :)

*
Добро утро и от мен дами
 Сари, страхотен сладур си ни сложила! :bori_022: Нека новият месец донесе положителните 2 чертички на всички  :bfp: Или както се казва - нов месец, нов късмет. Е, малко го перефразирах :balk_600:
Красенце, благодаря за прекрасната закуска - веднага се нареждам, че умирам от глад.

Потапям се във вирусчетата на сладките ни бременелки,имам чувството че този път ще ме хванат и мен  :00001754: yahoo_17 :crossfingers: (тайничко се надявам :-))
Естествено го пожелавам и на всички останали. Дано да си направим най-хубавият подарък за предстоящите празници! :balk_103:
Хайде лека и успешна седмица на всички, че нещо май се поувлякох
:-)

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Да ви навестя и аз в новата темичка!
Рени, много приятно това 37! Хайде повличай крак, че я закъсахме миналата седмица  :).
Краси, закусчицата няма да я погледна, че ми текат лигите от всичко, а съм на диета  :?. Пращам ви "прясно наловени" вирусчета от вчера /видяхме бебо/а на ехо  :D:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: и стискам палци на всички нуждаещи се.
Приятна седмичка ;)
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте милички, аз пак се включвам по никое време ама... съдба хихихихи. Искам да изпратя специялно на Марийчето и на Рени много силни прегръдки и много стиснати палчета- страааахотни графики момичета пу пу пу. Сари, темата е страхотна не се притеснявай, да ни е честита и да донесе мнооого  :bfp: Ел, страхотни новини браво!
Мони, благодаря ти за съвета за Доверие, но точно там ми го разбиваха камъка , но то не е една беля- трябва и да излезе, но е много голям/2,5см./ както и да е- в сряда съм на друг доктор и ще видим. Първо ще оправим камъка и после ще се "молим" усилено за бебе, че така е доста рисковано. Не че и сега не се надяваме, но... Много често казвам, че Бог си знае работата. Целувам ви и до скоро

Йолинце, силно се надявам, че проблема с този камък ще отмине бързо бързо и веднага след него ще дойде бебо. Сигуна съм, че Господ е с нас и си знае работата. Скоро ще сме всички щастливи мамчета :) Стискам палци бързо да се оправиш и да нямаш никакви такива проблеми повече! Целувки

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте милички.Аз се скапах вече като круша.Нямам време за нищо с този ремонт.Едва успявам да ви прочета и то така на бързо по диагоналната система.Но днес поне да се запиша в темата ще драсна 2-3 реда.
Дано е много по-успешна от предишната.Да има много  :bfp: и щастливи женички.
Стискам палци за всички.
Желая ви лека и успешна седмица и месец.Дано всички успеем да влезем в третата графа този месец.
  <br />

Лек и усмихнат ден от мен и много много стиснати палчета за всички ловуващи и нечакащи
[/url]
*
Добро утро муцки  :kiss:

Краси, закуската изглежда чудесно, нареждам се веднага!
Аз пак тръгвам по задачки-закачки след малко, последен рунд по чистенето на нашата къща, преди да се нанесат новите ни квартиранти!!
В Четвъртък ни е Ц.С, стискайте палци!
За всички в очакване да видят  :bfp: много стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Цункам ви всички и до скоро! :hello: