Момичета, аз мисля, че основния ни проблем е следния-Дезинформация!
Ние нищо не знаем за това, какво става. По медиите се бият в гърдите колко пари са превели. Б.Борисов казва, че всяко родено българче е ценно за него и ще подкрепя ФАР,
а от фонда един път ни казват едно, после друго и т.н. Според мен трябва някак да накараме някой (не зная кой и как) да не каже точно какво е положението.
1. До кой номер ще стигнат до края на годината(но това да го кажат официално, а не на този и онзи, които са звъннали)
2. По колко номера приблизително ще се раздават на месец и колко ще са парите за другата година. Така ще знаем колко хора могат да минат за 1 година.
Смятам, че всички сме наясно колко ни е объркан живота около този проблем и всичко се върти около него. Редно е поне мъничко да сме наясно-ще дойде редът ми след 3 месеца, например или след 5 или след 6, но да знаем. Ще се заредим с търпение и ще чакаме. Който не му се чака, ще търси други начини. НО проблемът е, че просто не знаем какво да правим. С какви темпове ще се движат след Нова година? Ако одобряват по 50 човека на месец, колко време ще се чака? Аз искам само да зная. Ще си преценя-ако имам време ще чакам, ако нямам ще действам. Но аз съм 7519 и се чудя какво да правя. Дайте да помислим как да си изискваме информацията. Ясно е, че парите са свършили и това не е бездънна каца. Ясно е, че са много пациентите. Ако някой се сеща начин да потърсим информация, да дава идеи. От бг-мама са писали до бтв, господари на ефира. Не зная кой е правилния начин.