а, ти смени плочата с обвинението - това е добре.
да, съгласна съм, че не трябваше Лалев да подвежда обществото през август, като се бие в гърдите пред всички медии, че пари ще има и няма страшно, а то страшното вече беше започнало.
да, съгласна съм, че е лошо, дето няма сайт и не си вдигат телефоните от 1 седмица във фонда.
всички останали обвинения, които отправяш, не са с адресат фонда, а Министерство на здравеопазването, Министерски съвет, Министерство на финансите и т.н.
не адвокатствам на фонда, а на истината.
аз също си плащам данъците, но не смятам, че като си "изокам" недоволството в някой форум и съм си решила проблемите. като изискващ данъкоплатец, пусни една жалба до до ЦФАР, до МЗ. оплачи се, че не можеш да получиш информация. пусни едно писмо до медиите поне, да се оплачеш, как фонда няма пари... направи нещо... полемиките с мен не ти помагат да си решиш проблема.
Плочата не съм я сменяла, същата си е, фонда е добро решение - ако работи /това съм го казала не веднъж, затова и казах, че цитирате мненията ми избирателно/,
да добър довод - да се оплача, но къде ли да го направя????
Да имат сайт, в който да си изкажа болката или радостта?
За жалбите - пускала съм, и това промени ли нещо? В медиите също, какво стана - поканиха Лалев да каже, че пари има - има, но не достатъчно - това последното май пропусна да го спомене в речта си....
Като цяло фонда е под опеката на Министерствата, които си изброила, разликата е, че когато звъннеш в някое от тях, те ти казват - обадете се във фонда - даааа, но там няма кой да вдигне телефона......
И какво става в този омагьосан кръг, истината къде е? Това ли е начина - форумите? Не мисля, да не си търся стари постове, но бях споменала, че форума не е място за разискване, питане или информиране за неща свързани с фонда, но се оказва, че няма къде другаде да се извършват тези действия.
Ако ме обвиняваш, че се "жалвам" във форума ви, извинявам се - ще се жалвам във фонда, ако някой някога благоволи да си направи труда да вдигне телефонната слушалка....
Аз също не съм виновна, че няма пари /но си патя ежедневно от това, не само с фонда, а като цяло/, моята лепта към държавата се дава редовно, редно е да си питам, жалвам, късам ризата или както искаш така го наречи. Правя го във форума, понеже ми се стори, че името на темата е подходяща за това, и защото въпросния фонд няма сайт.
Мдаммм, явно трябва да се чувствам виновна, за това, че не мога да имам дете по естествен начин, и че харча парите на държавата и на фонда толкова нагло, даже за втори път съм се наредила там.....
Полемика не водя с теб, просто си изказвам моята гледна точка за фонда, но тя не изнася на всеки - това е ясно, променете поне заглавието на темата от рода на
"Благодарствени пожелания, поклон и отдаване на чест към фонда" - така няма да се бъркам и да нарушавам спокойствието.