разбирам изключително добре нервността и нетърпението ви. но... човек, преди да плюе, трябва да знае накъде да се обърне и да насочи плюнката. информирайте се, дами!
"тия от фонда" не са виновни за това, че заповедите ви се бавят. не са виновни и за това, че няма пари.
напротив, "тия от фонда" - където, ако не знаете, участват представители на 2-те пациентски организации - са длъжни да одобряват постоянно молби в законово определен срок, дори и когато парите са свършили. това е дефект на нормативната уредба и проблем с недостига на пари в държавата по принцип.
тези неща се знаят, писани са многократно и е елементарно да се сетиш, че когато в пощата бавят пенсиите, не плюеш по пощальонката, нали? същото и тука, morgancheto!
фондът като структура и като личен състав, по мое мнение работи прекрасно. проблемите са на съвсем друго място.
Здравей,
разбирам, че адвокатстваш на фонда - няма нищо лошо в това, проблема не е в личния състав, не е в структурата, не е в ръководството, но проблем има - видно е.
Когато за пореден път се говори в медийното пространство как пари има за всичко и за всеки, как всеки обещава, а накрая се оказва, че обещанието е празно, а пари няма, тогава идваме до този проблем.
Независимо къде е той - има го, беше по-голям проблема, когато нямаше фонд - така е, но след като не са сигурни за кого и колко ще стигнат парите - можеше да кажат на хората, парите няма да стигнат, ще продължим от новия бюджет, напразните надежди са по-лошия вариант в този случай според мен.
Пак ще повторя, че само това което ви изнася цитирате от мойте постове - благодарна съм, че фонда го има, но когато има грешки в него, или когато не работи правилно, имам право да се възмущавам, тоя фонд се финансира от данъкоплатеца, не от служителките там, д-р Лалев, и бат` Бойко.....
От цял свят само ние сме с това мислене - ще благодарим и ще се прекланяме, защото за създали нещо, което е необходимо, за мен не е правилно това мислене, няма да критикуваме, няма да се сърдим, няма да се обаждаме - защото на фонда му трябва спокойствие, аз когато си издавам списанието, или когато имам срок за изпълнението му - го правя - затова взимам заплата всеки месец, както аз държа на датата за заплата, на която съм се подписала под договора ми, така и клиента държи на срока, който съм попълнила в офертата му. Тези хора във фонда не са благотворително там - те получават заплата, когато са подписвали договорите си, там е било написано каква им е длъжността, заплатата и какво се иска от тях.
Няма сайт, не се вдигат телефоните, ако се вдигнат информацията е не оскъдна, ами никаква, от къде да се информирам аз? От сутрешния блок, където беше боя в гърдите, че пари има, и че всичко е наред......
п.п. нетърпението ми не е фактор - аз сега започвам процедура с лични средства, фактора е половинчатата работа и наглостта на управниците, и това, че нищо не проработи като хората, независимо къде е проблема, факт е, че проблем винаги има....
Е само като си плащам чинно данъците тогава няма проблем.