Здравейте!
Приключих моят втори опит по фонда, за жалост с неуспех. Продължавам напред, въпреки че точно в момента не съм заредена с оптимизъм- предполагам, че е нормално след този втори негативен резултат. Всичко ще се нареди- вярвам в това.
Но пиша тук, не за да се оплаквам, а за да ви помоля за малко информация. Искам категорично да сменя лекарката, която ми проведе двете процедури, проблемът идва от това, че не желая да сменя клиниката. Има ли някой информация, как точно се процедира. Прочетох какъв е реда за смяна на клиника, но по моят въпрос не намерих нищо. Моля ви и ще съм много признателна ако някой ме насочи.
Аз съм от Варна. Разочарована съм от отношението на моята лекарка, разочарована бях и при първият опит, а сега ми става зле само при мисълта да се върна за трети път при въпросната личност. Клиниката не желая да сменям, поради факта, че всички други, които срещнах в процеса на ин витро опитите, бяха чудесни: ембриолога, мед. сестри, лаборанти...всички бяха много-много отзивчиви и мили. Как да постъпя? Дали, друг специалист от същата клиника ще ме приеме или подобна молба от моя страна, ще се приеме зле- тъй като са все пак колеги?