Не знам, защо това момиче и подобните нему смятат, че ние сме слепи и глухи...
Виждам ги аз и политиците...дето не ги е еня и разни баровки, които фукат единия ми инвитро опит в първия мол...и кофтито здравеопазване и ..и..и.и...
На хората отдавна им преля чашата или поне прелива..Доказват го разни частични бунтове и размирици. Но дали една лястовичка, па била и многохилядна прави пролет? И дали по стар български обичай, не преиначаваме или изопачаваме битието си?
Не му е мястото за подобни размисли, но признавам, че и аз съм мислила: в началото заповед се вземаше за около 4 месеца...нарасна търсенето, спадна предлагането /егати икономиката/
Но аз смятам, че всяко нещо си има причина и вместо /както в тежки нощи, изпълнени със сълзи да мисля, че понеже точно аз съм кандидатствала - я средства ще свършат, я срок ще стане 2г., я.../ да се зареждам с отрицателна енергия ...
Тук разбрах нещо важно! Много от нас имат сходни и подобни мисли. Чета активно, макар и не толкова активно участвам. Самата общност ми дава сили. Разни мили изстрадали девойки с вече "бременни ленти", които помня отдавна..и прочие...Това място ме зарежда с надежда и положителна енергия. Останалото...както пише в подписа ми, просто ни прави по-силни