0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Незнам, не съм медицинско лице и не съм запозната с нови критерии, аз знам че се изследва по два - съгласно Крюгер стрикт критерии и по стандартите на СЗО (Световната здравна организация). :wink:
Пак бил критерий на СЗО, но при новият граничните проценти по него са 4%
Здравейте. Остават по-малко от 200 номерчета до моя. Някой знае ли дали може съпругът ми да вземе заповедта или трябва пълномощно?
Жената по своята същност е ангел, отрежеш ли и крилата ще полети на метла:)))
Мъжът ти може да вземе заповедта, в нея фигурират и неговите имена.
Благодаря за отговора.
Жената по своята същност е ангел, отрежеш ли и крилата ще полети на метла:)))
*

    фиона

  • ***
  • 299
  • моето чудо се случи
Момичета,моля за бърз отговор :oops:
Утре ще ходя да си подавам документите във фонда.Нагласила съм целият кжмплект документи + копие на ЛК.Самата ми ЛК обаче я забравих на работа.Искат ли я някъде да я показвам? 8O
*
не, не я искат :)
*

    фиона

  • ***
  • 299
  • моето чудо се случи
Много благодаря.Направо бях откачила :oops:
*
Фиона, отговорих ти и в другата тема. Все пак ще ти трябва личната карта, за да влезеш в сградата. На пропуска я искат, за да ти дадат временен пропуск. Не съм наясно ако идеш с придружител, дали двамата може да влезете с един пропуск. Също така не съм сигурна дали може да ти дадат пропуск срещу данните от копието. Просто не ми се е случвало.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Ако си с придружител може да минеш с личната карта на придружителя.Последния път съпругът ми си беше забравил личната карта в колата и щеше да се връща да я вземе,но жената го върна и ни пусна само с моята карта.
Здравейте момичета!Започвам и аз отново да следя тази тема.Вчера подадох документите за трети опит, до който така се надявах да не стигам,но...Моят номер е просто  :)...той е 11 7.. Чудя се кога ли ще се стигне до него,но ако не на друго ,то в тази борба се научихме да чакаме по много ,на всякъде и за всичко.Така че търпение за мен и успех на всички, които са получили заповеди!
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Момичета нашия номер е 7783,а все още не са ни звъннали :?.Вече гледам , че пишат момичета с доста по-големи номера, моля ви кажете как да постъпя?
Момичета нашия номер е 7783,а все още не са ни звъннали :?.Вече гледам , че пишат момичета с доста по-големи номера, моля ви кажете как да постъпя?

Преди известно време се коментираше, че заповедите се разделят на четни и нечетни номера. Едната група по едно време вървеше по-бързо. Това сега може да е една от причините. И второ, няма начин да те пропуснат. За каквото и да е, ще се обадят.
Здравейте, момичета аз съм номер 8351-за втори опит и чакам обаждане, дано стане скоро.На всички одобрени успех ,а на чакащите като мен скорошно обаждане от ФАР.Като ми излезе номера веднага ще пиша ,за да знаете до къде са стигнали одобрените номера.
Здравейте мили дами,отдавна следя форума как вървят номерата и с нетърпение чакам да дойде нашият ред.Тази седмица много номера минаха,дано и занапред да продължава тъка.Аз съм номер 8282-за първи опит и много се вълнувам, защото наближава времето до "ОБАЖДАНЕТО".Желая от сърце успех на всички !!! preggo :bori_016: :bori_004:
« Последна редакция: Март 17, 2011, 12:39:13 pm от deizzito »
Момичета кураж след девет месеца получих заветното обаждане аз съм номер7953 от 08.06.2010  на 01.04.2011 сам за заповед! Нервите от чакането са много ,но да знаете 4е като ви звъннат направо ще се разплачете от щастие чувството е страхотно Пожелавам НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО СКОРО ДА ГО УСЕТИТЕ.На вас пожелавам скорошно обаждане а вие се молете з моята успешна процедура.Пожелавам го на всички ви целувам ви най топло  :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :bori_003: :bori_007: :bori_004: каквото Бог ни даде
МЕЧТАТЕЛКА
Zdrasti!Az iskam ot sarce da ti pojelaia upeh,za6toto sam izpitala tova,koeto 4uvstva6!I znam kolko se valnuva6!Az sam nomer 8664 i 4akam za vtori opit ot fonda.Molia te,pi6i,kogato ti se obadiat!Pri koi doktor i koi klinika si?
И аз съм в ОЧАКВАНЕ до моят номер остават 12 души.Надявам се в понеделнит да получа чаканото обаждане.
Здравейте отново.деси80оg,мила благодаря ти за милите думи,на мен вече ми се обадиха и на 01.04 съм за заповед!Относно клиниката и лекаря аз сам при др Янакиева тя работи в Тина Киркова и има частна клиника мц София 2000,не знам колко е добра но тя ни откри проблема и сме при нея.А на теб какво стана с твоя първи опит,дай съвет след като вече си минала по този път.Благодаря ти и целувки :kiss: :kiss: :kiss:
МЕЧТАТЕЛКА
Здравейте и от мен.И аз съм в очакване да звъннат но моя номер е много по голям 10619.След записване на 09.12.2010г.ми казаха,че в рамките на 6м.ще получа обаждане.Аз съм в клиника "МАЛИНОВ"при д-рСтаменов.Искам да помоля който е минал през тази клиника да ми каже нещо повече.Предварително благодаря.