0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дами,днес трябваше да отида до фонда да си получа удължената заповед,тъй като ми казаха днес да отида,но поради причини нямах възможност да пътувам до там и да я получа. Та въпроса ми е може ли другия месец да отида,трябва ли да им звънна и да уточним пак дата за получаване?
Пепси,по добре се обади.И ще се разберете кога да отидеш.
*
Здравейте,
Някой знае ли кой е последният номер, който е одобрен от фонда към днешна дата?   osi_1
Това, което аз зная от форума е, че са се обадили на номер 7101.
Момичета ще си изкараме празниците.Че януари ако е рекъл господ ще чакаме обажданията. mc101 :bighug:Дано за другата коледа вече да си имаме най-големите подаръци

Момичета, привет!
Аз писах, но май нещо се бъгна компа, сори ако пак се повтарям.

Моля да ми помогнете със следната информация:
- какво трябва да посоча за чл. 26?
- при окомплектовката на документите към разчитането на рентгенолога за ЦС трябва ли да приложа и самите снимки, или само разчитането с всички атрибути на рентгенолога в оригинал е достатъчно. Снимките ще ми трябват за лапарото и не ми се искаше да ги прилагам, но ако се налага ...

Ще поясня моята диагноза.
До скоро лекувах неизяснен стерилитет. На основание хидротубация с резултат "двустранно проходими" наравих 4 инсета, неуспешни. Точно преди да подам документи по фонда реших да си направя ЦС с терапевтична цел и излезе, че тръбите са ми двустранно запушени с големи сакове. Сега имам назначена дата за лапароскопия, за да изолираме хидросапингси. Документите за фонда са ми изготвени с диагноза "тубарен стерелитет".
Моля да ми помогнете какво да направя, така че да не объркам нещо.... и без това съм достатъчно объркана и повече грешки не са ми позволени! :(

Предварително много ви благодаря за съдействието и информацията.
Искрено Ви желая успех в тази тежка битка.
Дано 2011 ни даде в ръцете най-желания подарък!
Поздрави,

Нищо няма да правиш.Резултата от лапароскопията няма да промени диагнозата ти,напротив потвърждава я.Чакай си одобрението,действай по лапароскопията и дай Боже да имаш успех после на процедурата!
*
Не е нужно да прилагаш снимките. Разчитането от ЦС е достатъчно. Ако мислиш, че ще ти трябва и копие от разчитането за лапароскопията, може да си направиш. Успех на лапароскопията и дано това е последното ти препятствие до финала.  yahoo_17
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Благодаря ви за бързите отговори!

Аз ще си действам с документите, защото и без това много се бавят.
Датата за лапарото ми е в началото на февруари. Няма да го чакам , за да го прилагам.
Значи разчитането на рентгенолога е достатъчно?
А какво да пиша във формуляра, който третира чл. 26? (за сега съм го оставила празно).

Предварително, много Благодаря!

Добре де,това не ти ли го попълниха от клиниката.На мене точно тая част от документите ми я попълниха в клиниката и не съм много сигурна,но така като гледам в Правилника трябва да попълниш чл.26 т.1-тубарен стерилитет.
Мерилин,
за съжаление нищо не ми попълниха в клиниката - само етапната епикриза.
За всичко останало сама се оправям. :( Предпочитам да не го коментирам.
Ако питам, когато подавам документите дали ще ми кажат?
*
Орхидея, да, разчитането е достатъчно. Както ти е обяснила Мерилин, за чл. 26 пишеш тубарен стерилитет. Служителките, които приемат документите са любезни, преглеждат нещо да не е изпуснато и мисля, че ще ти помогнат, ако някъде се притесняваш. Успех!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Благодаря ви милички!
Аз вече входирах документите. Написах го както посъветва Мерилин. Жената ги прегледа и каза, че са ОК.
За инфо - аз съм с номер 10739. Днес още 3 жени преди мен са си подали документите.
Весела Коледа на всички!
Момичета някой знае ли до кога ще почиват  от фонда?Благодаря предварително!
Знае ли някой от коя дата на януари ще започнат работа във Фонда? От 3-ти или от 10-ти?
Според мен трябва да работят от 03.01. и дано завали дъжд от заповеди.
Ох дано дано да има истински порой от заповеди!Аз съм №731" и нали си представяте как вече направо нямам никакво търпение!
Пожелавам ви на всички скорошни заповеди и успешни процедури!
Здравейте момичета, аз съм нова във форума и като повечето от Вас цакам за одобрение от Фонда.Знае ли някой до кой номер са одобрени и раздадени заповеди? Благодаря Ви много предварително ако ми дадете скорошна информация аз подадох на 15.10.2010г казаха ми да чакам обаждане на пролет 2011г. Аз съм № 9827 УпсслУспех на всички и Весели празници и много късмет през 2011г и сбъдване на най- съкровенната ни мечта да стане мами
до 7101-ви номер