0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Re: Графиката на Златен дъжд
« Отговор #80 -: Ноември 21, 2010, 19:11:45 pm »
Много трудна за разгадаване тая твоя графика все пак винаги има надежда щом я няма :witch:Дано,дано си струва чакането и видиш съвсем скоро  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #81 -: Ноември 21, 2010, 19:25:35 pm »
Момичета, май ще има още да си почакам.И днес теста е отрицателен, а следобед ми се появи за съвсем кратко зацапване.Мисля си дали има смисъл да ходя на кръвен тест или е излишно... От притеснение и :balk_146: пак ме заболя главата

п.с. vitanova_1981 вече почвам да си мисля, че съм дефектна, чудя се и аз какво да направя вече, просто не знам.

*
« Отговор #82 -: Ноември 22, 2010, 08:06:06 am »
Златен дъжд, голяма гатанка ми е твоята графика... С риск да прозвуча "а ла клише" ще повторя, че докато няма  :witch: надежда има!!!
Дано не се вясва Циклюхата поне 9 месеца при теб!! Успех!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #83 -: Ноември 22, 2010, 08:23:09 am »
Днес почна да дава сигнали.Сигурно до 1-2 дни ще ми дойде...
Мисля, че не ми е мястото вече в списъка, в които към в момента.

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #84 -: Ноември 22, 2010, 09:47:52 am »
Мила не си дефектна когато човек иска нещо много силно,той има чувството че всичко е много бавно и пришпорва нещата,а на сила нищо не става,и все пак аз мисля че не е зле да пуснеш хормони,особено прогестерон,твоите ниски стойности на БТ през втората половина може да се дължат на нисък прогестерон,а той е много важна част от забременяването,та дори и след това.Успех мила,и все пак още не е времето да отписваш тоя месец тъй че :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #85 -: Ноември 22, 2010, 11:14:25 am »
Мила не си дефектна когато човек иска нещо много силно,той има чувството че всичко е много бавно и пришпорва нещата,а на сила нищо не става,и все пак аз мисля че не е зле да пуснеш хормони,особено прогестерон,твоите ниски стойности на БТ през втората половина може да се дължат на нисък прогестерон,а той е много важна част от забременяването,та дори и след това.Успех мила,и все пак още не е времето да отписваш тоя месец тъй че :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Мила, не се обезкуражавай.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #86 -: Ноември 23, 2010, 15:03:52 pm »
Момичета тоя месец няма да е моя, от вчера започна зацапване.Днес е по-силно, а и корема ме наболява от обяд.Явно онази  :witch: ще дойде тая вечер или утре...
Да се надявам другия месец, за нова година да имам късмет, както и всички вие.

« Отговор #87 -: Ноември 23, 2010, 18:28:42 pm »
Дойде оная  :witch:
Да се надявам другия месец, друго не ми остана...

*
« Отговор #88 -: Ноември 23, 2010, 19:42:38 pm »
Съжалявам мила!Късмет другият месец :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #89 -: Ноември 24, 2010, 09:38:59 am »
И аз съжалявам миличка. Дано другия път да стане  :hug2: :crossfingers: :crossfingers:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #90 -: Ноември 24, 2010, 09:47:20 am »
А без отчаяние по коледа ще стане,мисли позитивно!!! osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #91 -: Ноември 24, 2010, 10:36:42 am »
На лов за Коледа!!Не се очайвай мила ,всички ще бъдем мами,едни по-рано,други малко по-късно.Горе главата.
« Отговор #92 -: Ноември 24, 2010, 12:16:28 pm »
Дано да имаме подарък за Коледа.Да ви питам помичета, хормони на кой ден от цикъла се се пускат и особено прогестерона, за който писа vitanova_1981 .И дал резултати от Цибалаб ще са достоверни.Аз имам някаква представа какви ме интересуват.Мисля с и да мина през лекарката за направление, за гинеколог да ми даде съвет все пак кои точно да пусна.Днес ми е 2-ри ден.Искам да си изясня какво е положението, то е ясно че ще трябва да се предприеме нещо за да мога да забременея...

Благодаря ви, че ме подкрепяте.Дано ви се върне с добро -  :bfp:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #93 -: Ноември 24, 2010, 19:02:46 pm »
Мила аз пусках на 5ден от МЦ-пролактин,LH,FSH,естрадиол,прогестерон,тестостерон,DNEA-S
и на 22ден:прогестерон,FT4,TSH,TAT,MAT
По правило прогестепона се иследва от 5-7ден от МЦ,и след това 7ден след ову(21-22)за нормален цикал,
А що се отнася до МДЛ Цибалаб ЕООД-в Маичин дом София,мисля че са безпогрехни и аз там съм ги иследвала,тъй че успех :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #94 -: Ноември 24, 2010, 19:34:50 pm »
По принцип прогестерона е 7 дни след доказана овулация.Ако нямаш възможност да я следиш постоянно ориентирай се по БТ.

« Отговор #95 -: Декември 10, 2010, 19:50:26 pm »
Момичета, завръщам се в темичката ми.Какво мислите за графиката ми до този момент.Вчера положителен тест, с еднакви черти.Днес тестовата линия е 2-3 пъти по-тъмна от контролната, това за първи път ми се случва, да е толкова по-тъмна (до сега за били най-много еднакви).

*
« Отговор #96 -: Декември 10, 2010, 20:06:21 pm »
След ден,два ще си проличи,кога точно е била овул.Успех мила,дано това да е твоят месец!!! :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #97 -: Декември 11, 2010, 16:12:08 pm »
Ако са друга марка тестовете, може от това да е разликата, но действайте смело и ние ще стискаме палчета  :wink:
*
« Отговор #98 -: Декември 11, 2010, 16:33:21 pm »
След ден,два ще си проличи,кога точно е била овул.Успех мила,дано това да е твоят месец!!! :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Стискам палци са хванете яйчицето Златен дъжд :-) :eggsperm:
Хващай мъжа ти, и аз моя и довечера да действаме :lol: :lol: :lol: :bed:

« Отговор #99 -: Декември 11, 2010, 20:54:03 pm »
браво, Т се покчва постепенно, слагайте  :heartbeat: