Не, не ходя за първи път при него.Миналата година също съм ходила.Но на това - на фоликулометрия ходя за пръв път през живота ми.Поразрових се вчера, че такива неща могат да се дължат на хормононални проблеми или на хипофизната жлеза.Преди няколко години лежах една седмица в Пирогов заради киста (слава богу не се е повтаряло, беже ужасна болка).Продължавам с меренето на БТ и тестовете за овулация.Но ето - онзи ден теста показа малко по-тъмна 2-ра черта спрямо предишния ден, а вчера ни помен от 2-ра черта.А и при липса на фоликул - шансовете да забременея са 0 %.Опитвам се да бъда силна, но това ме смаза.Отидох с големи надежди... Днес БТ е с 0.3 по-висока от вчера.Може би ще трябва да се подложа на лечение.С мъжа ми си говорим и той ми каза, че тук доста хора от квартала са имали проблеми със забременяването.Имало е хора, лекували се с лекарства, спели в храмове, очевидно проблемите около забременяването са доста сериозни.Говорили сме си с мъжа ми - защо жени който не заслужават да бъдат майки (визирам тези който изоставят или дори убиват децата си, а детето е свято нещо, дар от бога) , та защо такива жени раждат, а тези който копнеят да прегърнат и целунат собствено дете и ще го обичат истински имат проблеми със забременяването.Тук все чета, че хората се мъчат с години (болшинството), докато стигнат до заветната цел.