Аз пък се замислих друго.
Знам че кръщенето трябва да е или на 1 годинка или на 3. Когато детето е на 2, не може да се кръщава. Знаете ли нещо по въпроса?
Не съм чувала такова нещо, нашия поп каза, колкото по-рано, толкова по-добре, защото като поотраснат много пищят и тичат из църквата, не можели да ги хванат
За изписването - спестете си родата! Аз бях казала само най-близките и пак станаха 100 говеда в нас (без извинение)! Брат ми и снахата дойдоха, снимаха, закараха ме до нас, помогнаха да приготвя креватчето, брат ми купи кутия Аптамил да имам за всеки случай и си тръгнаха по живо по здраво. Родата на мъжо обаче...леле малеее...останаха до вечерта...полудях, вярвайте ми. Пращах Кало да купува някакви неща, опитвах се да кърмя Ники, те на главата ми, баба му вика "намажи зърното с мед за да суче", аз "не. не", свеки звъно на нейна приятелка педиатър на годините на динозавър... Тръгнаха си късно, аз успях само да направя салата за вечеря и да се изкъпя и трупясах. Леле, много ми беше зле онзи първи ден. Аааа, на всичкото отгоре ми обясняваха как били изчистили в нас. Верно изчистили, ама натрупали 3 перални, та И това правих първия ден.
На другия ден педиатърката-динозавър дойде и ми отпуши каналите ръчно - е нямаше такава болка. Вечерта ме втресе и на 30 градуса се увих с одеала. Верно че кърмата тръгна ама...
На третия ден, свеки звъннала на цялата ми рода, да каже, че не ям, щото искам да отслабвам и не искам да кърмя и всичко живо ми се развъня от сутринта да вдига гири.
Та не-никакви роди, които не искат да си тръгват. Ако толкова настояват, предупредете всички, че ще е само за един час и да си ходят по живо, по здраво! И предупредете мъжовците, че като се приберете ще искате да е чисто и изпрано, да не заварите ергенска квартира!
Честно казано в това време, когато всичко живо киха и подсмърча, не бих пуснала никой и до мен и до детето.